Co na průjem?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
860
21.9.05 14:15

co na průjem??

Ahoj holky,
prosim o radu. nevíte, co je dobrého na průjem u 2,5 letého dítěte? Můj synovec má nějakou střevní chřipku a doktorka nám dala akorát čípky na horečku, ale na průjem nic, tak, jestli nevíte, co by molo ten průjem zastavit?
 Radka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9356
21.9.05 14:24

Ahoj.Existuje Kulíšek,ale ten nemám vyzkoušený.Já mám vyzkoušenou Smectu.Je to prášek,který vypadá jak bláto a rozpouští se v čemkoli na pití.Dostaneš ho volně koupit.Je pro děti dospělé.Mám s ní ty nejlepší zkušenosti.
Dana,Mirda4roky a Vojtíšek5měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6954
21.9.05 14:26

Průjem

Radulko,
na průjem u malého dítěte se dává Smecta - myslím 3× denně 1/2 sáčku, rozmíchat v jídle nebo pití, dává se před jídlem a měl by tam být odstup od ostatních léků aspoň hodinu. Nebo pak Santax S - tobolka se vysype taky do jídla, ne příliš teplého. Smecta na sebe váže škodliviny, Santax jsou kvasinky, které pomáhají odstranit škodlivé mikroorganismy. A pak ještě jako podpora se dává nápoj ORS 2000 od Hippu. Je to rýžový odvar s mrkví, staví, ale varuju- chuť nic moc. I když do dětí to mamči většinou dostaly dobře. Jednou jsem ho zkusila sama a musím říct, že už jsem pila v životě moc lepších věcí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2221
24.10.05 10:11

Ahoj..

Existuje pro dětičky Smecta. Jo a ten Kulíšek (nebo roztok WHO, ale ten dávají jen doktoři), je to taky na průjem, ale spíš na zavodnění organismu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Takashi
3.5.12 13:33

Dlouhodobi prujem

Ahoj muze mi nekdo poradit co delat s prujmem ktery mam uz cca 12 let? Chodim cca 5-8denne.Bricho me ale neboli.Vyskousel jsem CERNE UHLI a ENDIADRON,ale stale to same.Prosim o dobrou radu.Moc dekuji.

• Citovat
  • Upravit
342
3.5.12 16:23
@Takashi píše:
Ahoj muze mi nekdo poradit co delat s prujmem ktery mam uz cca 12 let? Chodim cca 5-8denne.Bricho me ale neboli.Vyskousel jsem CERNE UHLI a ENDIADRON,ale stale to same.Prosim o dobrou radu.Moc dekuji.

navštívit lékaře a nechat se vyšetřit.Může se jednat o dráždivý tračník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jáááááááááá
13.5.12 15:59

...

12 let?? :-O :-O už bych si asi mašlu hodil :D

• Citovat
  • Upravit
16
14.5.12 12:12

Ahoj, my taky používáme Smectu i Kulíšek, ale kromě toho bych doporučila dietu - suchary, banány, rýži, dušenou mrkev. Držím palce, ať to malého brzo přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
22.5.12 21:59

Ahoj, použila bych Smectu. Chutově je nedobrá, ale funguje a rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
doporučení
3.8.12 10:28

Doporučuji vyšetření na celiakii a změnu lékaře

• Citovat
  • Upravit
doporučení
3.8.12 10:29
@doporučení píše:
Doporučuji vyšetření na celiakii a změnu lékaře
…pro p. Takashiho
  • Citovat
  • Upravit
duha 1604
22.8.12 20:00

průjem

Moje dcerka dobře snáší Smectu a pomáhá jí. Jen se nedá použvat při zvracení. Výborný je i Tasectan, dostala jsem k tomu v lékárně i KULÍŠEK forte, paní magistra mě poučila, že to je vlastně taková iontový nápoj v prášku na doplnění tekutin, při zvracení a tak :)

• Citovat
  • Upravit
294
22.1.15 10:17

Ahoj, potřebuju radu, co vám nejvíc pomohlo na průjem u skoro ročního dítěte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17464
22.1.15 23:55

Já nedám dopustit na citronový olej od just. Dozvěděla jsem se o něm až když jsme se vrátili z Turecka a malý měl pořád průjem, dala mi ho kamarádka a nedám na něj dopustit. Teď řádili průjmy ve školce tak to chytil i malej, dala jsem 2kapky a nic :dance: a dá se využít i na plno dalších věcí :pankac:
 http://www.justnahrin.cz/…tronovy-olej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marika.k.1
2.2.17 16:58

Noční průjem

Ahoj, nemáte některá zkušenost s nočními průjmy u dospělého? Poslední tři týdny pravidelně každý večer někdy kolem desáté křeče a šílený průjem, který trvá někdy do pěti do rána, pak celý den v pohodě, jím dietně a večer znovu. Někdy je mi na zvracení, párkrát mě i natahovalo, ale nezvracela jsem. Doktor dělal všelijaké testy a prý je vše OK.
Neznáte někdo nebo nemáte zkušenost? Předem díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí