Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
V tvym pripade asi nejlip doktora, ale mne na prujem pomaha sezrat lzicku mletyho kafe a zapit vodou.
U 2,5 letého bych se nebála enterolu, zabírá znatelně rychleji než všechno sstatní (vyzkoušeno za vás) ![]()
Ozivuji, maly 4 roky má už 5 dni průjem, nemáte tip na něco z lékárny co je účinné?
@Aduš8 píše:
@zudina Smectu jsi zkoušela? U nás zabere vždycky.
Nezkousela. Díky, půjdu to koupit jakmile otevřou
@zudina píše:
Ozivuji, maly 4 roky má už 5 dni průjem, nemáte tip na něco z lékárny co je účinné?
Tak malé dítě nechat 5 dní s průjmem bez lékaře? Ptáš se na netu co mu dát? Nepochopím toto, jsi bio matka nebo žiješ někde kde není lékařská péče? Dítě je určitě dehydratované, potřebuje dodat minerály, potřebné živiny které nyní ztácí.
Ty bys byla s průjmem 5 dní bez lékařského ošetření? Asi sotva
@Divná Bára píše:
Tak malé dítě nechat 5 dní s průjmem bez lékaře? Ptáš se na netu co mu dát? Nepochopím toto, jsi bio matka nebo žiješ někde kde není lékařská péče? Dítě je určitě dehydratované, potřebuje dodat minerály, potřebné živiny které nyní ztácí.
Ty bys byla s průjmem 5 dní bez lékařského ošetření? Asi sotva
S lékařem jsem konzultovala, nic nenašel a poradil černý čaj. Nech si ty útoky jo?
@zudina u nás kombinace Tasectan - dávali jsme 3× denně a Enterol - 2× denně. Za dva dny klid. @Divná Bára uklidni hormon. Je rozdíl mít prujem a když to z člověka leje. Děti při průjmu bezne 2-3 dny prakticky nejedí (to k zivinam) a bezne pijou - rehydratacni roztok je tak hnusny, ze i dospěly má problem to vypít. Neznáš stav dítěte tak tu z ni nedělej kdo ví co ![]()
@hospodki píše:
@zudina u nás kombinace Tasectan - dávali jsme 3× denně a Enterol - 2× denně. Za dva dny klid. @Divná Bára uklidni hormon. Je rozdíl mít prujem a když to z člověka leje. Děti při průjmu bezne 2-3 dny prakticky nejedí (to k zivinam) a bezne pijou - rehydratacni roztok je tak hnusny, ze i dospěly má problem to vypít. Neznáš stav dítěte tak tu z ni nedělej kdo ví co
Dekuju. Píšu si a ještě se poradím v lékárně co bude nejlepší
@zudina u nás to odnesli začátkem května oba chlapi. Klukovi nezabralo černé uhlí, ale tohle ano. Manžel šel rovnou do kombinace tasectan- enterol a taky za dva dny klid… a to by jsi ty původní zvuky slyšet nechtěla
v lékárně určitě poradi. Nejlepší je prave kombinace zastavit a dodat probiotika
@hospodki @zudina
Jsem naprosto v klidu moje děcko to neni, jen každý den vidím důsledky takové internetové léčby. Pokud si to nepochopila lékař tim černým čajem myslel pouze slabší průjem nikoliv 5 dní
@Divná Bára píše:
@hospodki @zudina
Jsem naprosto v klidu moje děcko to neni, jen každý den vidím důsledky takové internetové léčby. Pokud si to nepochopila lékař tim černým čajem myslel pouze slabší průjem nikoliv 5 dní
Víš prd, muže mít 3× denně rychlejší stolici. A jsi fakt nepříjemná. Neporadila jsi nic, jen se chovas jak pan bůh ![]()