Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@hospodki @hospodki @zudina
Jsem naprosto v klidu moje děcko to neni, jen každý den vidím důsledky takové internetové léčby. Pokud si to nepochopila lékař tim černým čajem myslel pouze slabší průjem nikoliv 5 dní.
Pochybuji že toto dítě pije prehydratacni roztok, když se matka ptá na netu co na průjem🙏
@hospodki píše:
Víš prd, muže mít 3× denně rychlejší stolici. A jsi fakt nepříjemná. Neporadila jsi nic, jen se chovas jak pan bůh
Poradila jsem hylak, ale chápu že máš tolik modra na rozdáváni, že bys za mě vzala dnes noční? A uvidíš neskutečné věci
Holky dekuju. Zkusím tu smectu snad se to zlepší, jinak samozřejmě k lékaři půjdeme pokud to bude trvat ještě zítra.
@Divná Bára prosím tě, pracuji u dětské doktorky, pětidenní průjem kdy dítě normálně jí a pije není žádná tragédie, pokud to z něj neleje nonstop. Takhle dlouho může trvat průjmovitá stolice i po větší dietní chybě. Naše doporučuje tekutiny, Perenterol( nevím, zda je v ČR k sehnání) a dietu. Až po týdnu výtěr a posílá do laborky.
@Aduš8 píše:
@Divná Bára prosím tě, pracuji u dětské doktorky, pětidenní průjem kdy dítě normálně jí a pije není žádná tragédie, pokud to z něj neleje nonstop. Takhle dlouho může trvat průjmovitá stolice i po větší dietní chybě. Naše doporučuje tekutiny, Perenterol( nevím, zda je v ČR k sehnání) a dietu. Až po týdnu výtěr a posílá do laborky.
Dekuju za uklidnění ![]()
@Divná Bára píše:
Poradila jsem hylak, ale chápu že máš tolik modra na rozdáváni, že bys za mě vzala dnes noční? A uvidíš neskutečné věci
Jenže k tobě se dostávají až ty těžké případy, tak to mas zkreslené
Tasectan po 6 hodinách, probiotika, dostatek tekutin. Smecta raději ne, obsahuje stopové množství olova.
Pokud z dítěte není průtokový ohřívač, tak doktor stejně nijak jinak nepomůže (než odesláním k hospitalizaci pro dehydrataci různého stupně).
@Doctus píše:
Tasectan po 6 hodinách, probiotika, dostatek tekutin. Smecta raději ne, obsahuje stopové množství olova.Pokud z dítěte není průtokový ohřívač, tak doktor stejně nijak jinak nepomůže (než odesláním k hospitalizaci pro dehydrataci různého stupně).
Děkuji naštěstí už průjem sám ustal