Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, nevíte kde se dají sehnat nějaké zahraniční audioknihy - na KMS něco je, ale málo:-) Ideálně nějaká takováto zahraiční stránka, kdyby někdo věděl…momentálně se marně snažím o nalezení Malého poseroutku v angličtině…
@Klarindas na youtube je spousta audionahrávek v angličtině, zkus se podívat tam
A celé knihy? Já našla ukázky nebo zrušená videa z důvodů autorských ráv. A jak se dá z you tube stahntnout?
@Klarindas já myslím, že jsem tam našla i celé knihy. Existuje program youtube downloader, který to stáhne… ale jako video. Nebo potom existuje program MP3 recorder, který ti nahraje do pc to co v pc slyší.
@minkar píše:
@Klarindas já myslím, že jsem tam našla i celé knihy. Existuje program youtube downloader, který to stáhne… ale jako video. Nebo potom existuje program MP3 recorder, který ti nahraje do pc to co v pc slyší.
já si z youtube podobně stahuju písničky a mám je bez videa
@sunnyn asi záleží na nastavení výstupu, já to nedělám, takže nevím přesně
Zitkovske bohyne! Paradne zpracovane! A to jinak audioknihy moc nemusim, neb ten hlas mi uz podsouva urcity druh prednesu a me rusi, ze si to nemuzu podle svyho.
Ale tento roman od Tuckove fakt udelali dobre!
@minkar Tam MP3 recorder jsem si stahla, zkusila, vypadalo to slibně, jenže nic se nenahrálo, resp. nic není slyšet - co jsem mohla udělat špatně?
@Klarindas @minkar nerada vam do toho vstupuji, ale mohu se zeptat, odkud co chcete nahravat? ![]()
@Klarindas pokud chcete nahravat z Ceskeho rozhlasu, zkuste perfektni a velmi jednoduchy programek, ktery napsal muj kamarad. Na webu www.fenzik.cz pod odkazem CRo stream. Je to superni, navolite si, co si chcete nahrat, jen nechate bezet ten program na pozadi ve Vasem PC, muzete od toho odejit uplne pryc nekam a on Vam to v tu danou hodinu pohlida a nahraje. Ja si tak nahravam napriklad sobotni rozhlasovy hry a nedelni pohadky, ktery bych normalne nestihla, ptz v tu dobu u kompu normalne nesedim.
Program Vam je nahraje do mp3, takze se uz pak nebudete muset zabyvat nejakym slozitym prevadenim do nejakyho prijatelnyho formatu. Maximalne si odstrihate pripadny reklamy nebo zacatky a konce, pokud Vam to tam nahraje napr. uvod hlasatelky, a je to. ![]()
Nějaké nespecifikované problémy, ale večer by to prý mělo jít.
Jestli někdo nezná, ještě je jedno podobné fórum: do-ucha.cz
Ahojte potřebovala bych poradit nějakou audioknihu na způsob panství dautn (nevím jak se to píše)nevíte někdo o něčem??