Auto alarm

Anonymní
17.2.23 22:33

Auto alarm

Dobrý večer, jsme na dovolené v Krkonoších, jsem tu se dvěmi dětmi. Už jsme spali, když jsem slyšela, jak mi houká alarm na autě, běžela jsem k autu, které je zaparkované před apartmánem a odemkla ho, aby přestal alarm houkat a teď to ve mně hlodá, zda se mi někdo nepokusil ukrást auto a já tim odemknutím nedeaktivovala alarm. Je to naše jediné auto, neumim si představit, že by mi ho někdo ukradl. Co s tím?
Jsme apartmán s cca 3 sousedy, kousek od centra. Přemýšlím, že budu muset auto v noci hlídat a zítra s dětmi odjíždím domů. Ach jo.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
134
17.2.23 22:39
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsme na dovolené v Krkonoších, jsem tu se dvěmi dětmi. Už jsme spali, když jsem slyšela, jak mi houká alarm na autě, běžela jsem k autu, které je zaparkované před apartmánem a odemkla ho, aby přestal alarm houkat a teď to ve mně hlodá, zda se mi někdo nepokusil ukrást auto a já tim odemknutím nedeaktivovala alarm. Je to naše jediné auto, neumim si představit, že by mi ho někdo ukradl. Co s tím?
Jsme apartmán s cca 3 sousedy, kousek od centra. Přemýšlím, že budu muset auto v noci hlídat a zítra s dětmi odjíždím domů. Ach jo.

pokud jsi ho znovu zamkla tak se alarm nahodil :-) pokud máš nějaké nové auto je i pohybové čidlo vevnitř stačí moucha můra a už to houká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
17.2.23 23:01
@Anonymní píše:
Jsme apartmán s cca 3 sousedy, kousek od centra. Přemýšlím, že budu muset auto v noci hlídat a zítra s dětmi odjíždím domů. Ach jo.

Pokud by ho někdo kradl tak ti je alarm úplně k hounu :lol: první co profík dělá že tohle vyřadí nebo rovnou odemkne „správným“ klíčem tak že auto nic nepozná ;)
Akorát to je jen otravné venku okolo baráku houká každou chvíli někomu auto a nikdo to neřeší. Lepší je skryté GPS sledování ;)
Pokud auto zamknes alarm se zase zapne.

Co máš za auto proboha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.2.23 23:22

Vw golf rok 2010 takže žádné nově auto…

• Citovat
  • Upravit
3598
17.2.23 23:27
@Anonymní píše:
Vw golf rok 2010 takže žádné nově auto…

Tak o tohle bych se vůbec nebál :mrgreen: to je tam ten alarm zbytečný. Pokud tedy nebyl originální ve výbavě z fabriky tak bych ho tam ani nedával :nevim:
Co tě napadlo že ti někdo krade auto :nevim: to řve kvůli každé prkotine venku vítr něco klepne o auto moucha uvnitř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16261
18.2.23 02:53
@JiříkMazlík píše:
Pokud by ho někdo kradl tak ti je alarm úplně k hounu :lol: první co profík dělá že tohle vyřadí nebo rovnou odemkne „správným“ klíčem tak že auto nic nepozná ;)
Akorát to je jen otravné venku okolo baráku houká každou chvíli někomu auto a nikdo to neřeší. Lepší je skryté GPS sledování ;)
Pokud auto zamknes alarm se zase zapne.Co máš za auto proboha?

Když budu krást auto, tak nejenže vyřadím alarm, ale půjdu na to s rušičkou gps pro všechny systémy a také s gsm rušičkou, takže tracker je k ničemu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
18.2.23 05:28

Ja teda zila v domnění, že auta už se nekradou jako driv (pamatuju si, kdy nasim v devadesatkach ukradli jeteho Favorita a na prelomu milenia novou Felicii) a zrovna tuhle mi teta rikala, ze sousedum na prazskem sidlisti ukradli ojetou Octavku.
Pak mi rikal kolega, ze na novou Octavku ceka uz deset mesicu a kdyz to chtel zrusit, tak mu rekli klidne, ze maji poradnik. Kdyby si ji v te vybave objednal ted, tak je daleko drazsi a ceka na ni pres rok… :roll:

• Citovat
  • Upravit
3598
18.2.23 06:20

@Hanka1 jo a pak ti dají po roce s velkou slávou „nové auto“ co někde hnilo rok na letišti protože čekalo na zbytek řídících jednotek :mrgreen:
A pak zjistíš že interiér vrže infotainment bída a špatně funguje keyless a sama automobilka neví jak závady odstranit.
Na tohle čekat rok to Teda děkuju nechci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
18.2.23 06:23
@Zumpa píše:
Když budu krást auto, tak nejenže vyřadím alarm, ale půjdu na to s rušičkou gps pro všechny systémy a také s gsm rušičkou, takže tracker je k ničemu :mrgreen:

Ale asi zrovna nepůjdeš pro 10 let starého golfa :mrgreen:
Tam možná vleze smažka rozbitým oknem vytrhne kryty pod volantem a rozm.rda kabeli a odejde pěšky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16261
18.2.23 09:27
@Hanka1 píše:
Ja teda zila v domnění, že auta už se nekradou jako driv (pamatuju si, kdy nasim v devadesatkach ukradli jeteho Favorita a na prelomu milenia novou Felicii) a zrovna tuhle mi teta rikala, ze sousedum na prazskem sidlisti ukradli ojetou Octavku.
Pak mi rikal kolega, ze na novou Octavku ceka uz deset mesicu a kdyz to chtel zrusit, tak mu rekli klidne, ze maji poradnik. Kdyby si ji v te vybave objednal ted, tak je daleko drazsi a ceka na ni pres rok… :roll:

Krade se víc, jen se krade jinak.

@JiříkMazlík píše:
Ale asi zrovna nepůjdeš pro 10 let starého golfa :mrgreen:
Tam možná vleze smažka rozbitým oknem vytrhne kryty pod volantem a rozm.rda kabeli a odejde pěšky :mrgreen:

Já osobně bych nic nikomu neukradl, nejsem na to stavěný. Krom toho jsem zastáncem toho, že lidé mají mít právo chránit svůj majetek i za použití zbraní, navíc bych velmi razantně zpřísnil tresty za krádeže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová