Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsme na dovolené v Krkonoších, jsem tu se dvěmi dětmi. Už jsme spali, když jsem slyšela, jak mi houká alarm na autě, běžela jsem k autu, které je zaparkované před apartmánem a odemkla ho, aby přestal alarm houkat a teď to ve mně hlodá, zda se mi někdo nepokusil ukrást auto a já tim odemknutím nedeaktivovala alarm. Je to naše jediné auto, neumim si představit, že by mi ho někdo ukradl. Co s tím?
Jsme apartmán s cca 3 sousedy, kousek od centra. Přemýšlím, že budu muset auto v noci hlídat a zítra s dětmi odjíždím domů. Ach jo.
pokud jsi ho znovu zamkla tak se alarm nahodil
pokud máš nějaké nové auto je i pohybové čidlo vevnitř stačí moucha můra a už to houká
@Anonymní píše:
Dobrý večer, jsme na dovolené v Krkonoších, jsem tu se dvěmi dětmi. Už jsme spali, když jsem slyšela, jak mi houká alarm na autě, běžela jsem k autu, které je zaparkované před apartmánem a odemkla ho, aby přestal alarm houkat a teď to ve mně hlodá, zda se mi někdo nepokusil ukrást auto a já tim odemknutím nedeaktivovala alarm. Je to naše jediné auto, neumim si představit, že by mi ho někdo ukradl. Co s tím?
Jsme apartmán s cca 3 sousedy, kousek od centra. Přemýšlím, že budu muset auto v noci hlídat a zítra s dětmi odjíždím domů. Ach jo.
Pokud by ho někdo kradl tak ti je alarm úplně k hounu
první co profík dělá že tohle vyřadí nebo rovnou odemkne „správným“ klíčem tak že auto nic nepozná ![]()
Akorát to je jen otravné venku okolo baráku houká každou chvíli někomu auto a nikdo to neřeší. Lepší je skryté GPS sledování ![]()
Pokud auto zamknes alarm se zase zapne.
Co máš za auto proboha?
@Anonymní píše:
Vw golf rok 2010 takže žádné nově auto…
Tak o tohle bych se vůbec nebál
to je tam ten alarm zbytečný. Pokud tedy nebyl originální ve výbavě z fabriky tak bych ho tam ani nedával ![]()
Co tě napadlo že ti někdo krade auto
to řve kvůli každé prkotine venku vítr něco klepne o auto moucha uvnitř ![]()
@JiříkMazlík píše:
Pokud by ho někdo kradl tak ti je alarm úplně k hounuprvní co profík dělá že tohle vyřadí nebo rovnou odemkne „správným“ klíčem tak že auto nic nepozná
Akorát to je jen otravné venku okolo baráku houká každou chvíli někomu auto a nikdo to neřeší. Lepší je skryté GPS sledování
Pokud auto zamknes alarm se zase zapne.Co máš za auto proboha?
Když budu krást auto, tak nejenže vyřadím alarm, ale půjdu na to s rušičkou gps pro všechny systémy a také s gsm rušičkou, takže tracker je k ničemu ![]()
Ja teda zila v domnění, že auta už se nekradou jako driv (pamatuju si, kdy nasim v devadesatkach ukradli jeteho Favorita a na prelomu milenia novou Felicii) a zrovna tuhle mi teta rikala, ze sousedum na prazskem sidlisti ukradli ojetou Octavku.
Pak mi rikal kolega, ze na novou Octavku ceka uz deset mesicu a kdyz to chtel zrusit, tak mu rekli klidne, ze maji poradnik. Kdyby si ji v te vybave objednal ted, tak je daleko drazsi a ceka na ni pres rok… ![]()
@Hanka1 jo a pak ti dají po roce s velkou slávou „nové auto“ co někde hnilo rok na letišti protože čekalo na zbytek řídících jednotek ![]()
A pak zjistíš že interiér vrže infotainment bída a špatně funguje keyless a sama automobilka neví jak závady odstranit.
Na tohle čekat rok to Teda děkuju nechci
@Zumpa píše:
Když budu krást auto, tak nejenže vyřadím alarm, ale půjdu na to s rušičkou gps pro všechny systémy a také s gsm rušičkou, takže tracker je k ničemu
Ale asi zrovna nepůjdeš pro 10 let starého golfa ![]()
Tam možná vleze smažka rozbitým oknem vytrhne kryty pod volantem a rozm.rda kabeli a odejde pěšky ![]()
@Hanka1 píše:
Ja teda zila v domnění, že auta už se nekradou jako driv (pamatuju si, kdy nasim v devadesatkach ukradli jeteho Favorita a na prelomu milenia novou Felicii) a zrovna tuhle mi teta rikala, ze sousedum na prazskem sidlisti ukradli ojetou Octavku.
Pak mi rikal kolega, ze na novou Octavku ceka uz deset mesicu a kdyz to chtel zrusit, tak mu rekli klidne, ze maji poradnik. Kdyby si ji v te vybave objednal ted, tak je daleko drazsi a ceka na ni pres rok…
Krade se víc, jen se krade jinak.
@JiříkMazlík píše:
Ale asi zrovna nepůjdeš pro 10 let starého golfa
Tam možná vleze smažka rozbitým oknem vytrhne kryty pod volantem a rozm.rda kabeli a odejde pěšky
Já osobně bych nic nikomu neukradl, nejsem na to stavěný. Krom toho jsem zastáncem toho, že lidé mají mít právo chránit svůj majetek i za použití zbraní, navíc bych velmi razantně zpřísnil tresty za krádeže.