Jsme dnešní náctileté tlusté?

184
17.2.23 21:56

Jsme dnešní náctileté tlusté?

Když vidím reakci starších lidí tak si stěžují že je naše generace tlustá. Máte stejný názor? Já moc tlustých lidí nepotkávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65232
17.2.23 21:59
@Marty 066 píše:
Když vidím reakci starších lidí tak si stěžují že je naše generace tlustá. Máte stejný názor? Já moc tlustých lidí nepotkávám.

Podle nazvu koukam, ze uz ani nevis, jestli jsi kluk nebo holka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.2.23 22:02
@Marty 066 píše:

Teď jsou víc sedavé povolání. Míň pohybu, víc stresu a dostatek jídla a moc programů v televizi. A děti/mladí jsou pochopitelně zrcadlem rodičů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
17.2.23 22:08

Jo jste, protože furt drepite u mobilu, televize a počítače. Já si v 15ti musela vystačit s tlačítkovým telefonem bez internetu, když jsem chtěla ven, šla jsem ke kamarádce zazvonit. Co k tomu říct víc. :nevim: těch silných děti v tomhle věku potkávám teda dost, staci se podívat u syna ve třídě. :roll: a to je čtvrťák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9039
17.2.23 22:10
@Kelsey píše:
Teď jsou víc sedavé povolání. Míň pohybu, víc stresu a dostatek jídla a moc programů v televizi. A děti/mladí jsou pochopitelně zrcadlem rodičů.

U nás v kanceláři nikdo tlustý není. Hodně to je o stravě a pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3169
17.2.23 22:12

Ano, za sebe (+- 40) mohu říct, že mám pocit, že jsou puberťáci všeobecně rozhodně víc vypasení a prd. elatí než jsme byli my.. ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
17.2.23 22:18

Rozhodně ano a nejedná se jen o puberťáky.
U syna v 1. třídě je 12 kluků, z toho jen 2 jsou štíhlí. U ostatních se dá říci, že jsou tlouštíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1680

Ano, jste. Ale tenhle problem zacina uz u mnohem mensich deti, nez nactiletych. Staci jit se synem do bazenu. 20 deti a z toho 17 minimalne s nadvahou. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184

@Netopýr1 to muselo být hrozný bez internetu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
17.2.23 22:20

Se podívej na fotky z 50 let. 5 let po válce a kdo nebyl při těle- holt se neměl dobře!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28874
17.2.23 22:24
@Marty 066 píše:
@Netopýr1 to muselo být hrozný bez internetu
Člověče, dalo se to přežít. Bez internetu, bez smartphonu, dokonce jsme neměli ani zpětné sledování seriálů (pokud je někdo nenahrál na kazetu) a bylo to fajn :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28874
17.2.23 22:25
@Ju21na píše:
Rozhodně ano a nejedná se jen o puberťáky.
U syna v 1. třídě je 12 kluků, z toho jen 2 jsou štíhlí. U ostatních se dá říci, že jsou tlouštíci.

U syna ve třídě není tlustý nikdo :nevim: sám syn byl chvilku oplácaný (ale jen lehce), ale už z toho stihl i vyrůst :think: ale jinak souhlasím, tlustých puberťáků vídávám rozhodně víc, než za nás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.2.23 22:27
@Marty 066 píše:

Jo, jste, ale my taky…detaily viz statistiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4381
17.2.23 22:28

Dřív byli taky tusty děti, dneska jsou taky. Jako to nejde říct joo teď jsou děti víc tlustý… Vezmu-li dle syna, jeho třídy, kamarádů a děti co potkávám ve škole tak ne, nejsou tlustí. Ale když si vezmu co za kočky mi chodilo do cukrárny tak ano jsou tlusti :mrgreen: dle mě nelze obecně říct. Známé syn je joo obr, fakt prostě kluk dost při těle, přitom ona sama je jak panenka vedle nej, ale prostě klukovi dopřává, to je tady klobásy co se do něj vejdou, cokoska, enegetaky na litry, žádný pohyb..me by bylo kluka líto ale ona to nevidí jako že by mu skodila, prostě ho miluje a zahrnuje ne zdravým tučným jídlem. Ale je to fakt jeden z mála v mém okoli :nevim:
Spíš vídám spolužačky (jde nám ke 40tce) a to teda nevěřím vlastním očím, tuhle mi jedna říká Ahoj, já na ní Dobrý den a divím se proč mi týká. Jak paní o generaci ode mě…mazec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
17.2.23 22:29
@Margery píše: Člověče, dalo se to přežít. Bez internetu, bez smartphonu, dokonce jsme neměli ani zpětné sledování seriálů (pokud je někdo nenahrál na kazetu) a bylo to fajn :)

Jo, detstvi jsem nemel žadny, protoze nas v chalupe bylo 11, a na cestu do skoly jsme si my deti pujcovaly dřeváky, vid :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová