Auto do 100 000,-

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1894
26.8.10 11:38

auto do 100 000,-

ahoj holky, potřebuji poradit s autem, chtěli bychom auto asi novější nebo nové to ještě nevíme do 100 000,– aby to mělo nějaký kufr. máme sice jedno dítě ale do budoucna plánujeme druhé tak ať se tam vejde kočárek.tak napište jak se vám v jakém autě jezdí. autem budu jezdit více já než manžel. děkuji za návrhy. teď máme daewoo lanos ale máme špatný motor tak uvažuji že ho prodám a koupíme nové nebo starší. renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Hodaka
26.8.10 11:41

Nové do 100 000 :think:

• Citovat
  • Upravit
cher
26.8.10 11:42

My koupili starší Citroen Berlingo(snad to píšu správně) právě za 100 tisíc a jsme moc spokojení, obrovský kufr, kde se vejde i náš velký kočár naprosto s přehledem a uvnitř je taky místa dost. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
48576
26.8.10 11:45

Nové určitě nekoupíš,takže ojetinu ale určitě bych si sebou vzala odborníka kterej posoudí stav vozu.Nezáleží ani tak na typu auta ale na stavu.Mercedes se ti muže rozpadnout stejně jako fiat :wink: .

Mám C3 sice nad váš rozpočet ale jsem spokojená a starší by jsi možná i za těch 100 000 sehnala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.8.10 11:45
sieta.m píše:
My koupili starší Citroen Berlingo(snad to píšu správně) právě za 100 tisíc a jsme moc spokojení, obrovský kufr, kde se vejde i náš velký kočár naprosto s přehledem a uvnitř je taky místa dost. :kytka:

Dobrá volba :palec: je to auto prostorné,a ne zas dlouhé jako kombíky,někde jsou problémy s parkováním
Ještě je Fiat multipla,podobné jak Berlingo
Pak je dobrý Sharan,Galax,ale to už je delší

• Citovat
  • Upravit
17359
26.8.10 11:47

my sme kupili 15 rocne auto sice, ale je uplne paradne, nekazi sa, je priestranne a este aj vyzera stylovo :lol:

vyberali sme hlavne podla znacky, ako najspolahlivejsie nam vysiel ford.

stal 2500 eur.
kupili sme ho po totalnej generalke motora a brzdovych kotucov, cize de facto vsetko nove.

auta sa oplati pozerat na nemeckych bazaroch, su lacnejsie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101547
26.8.10 11:47

Taky bych řekla, že nové do 100 000,– je utopie a pokud to má mít nějaký kufr a vzadu rozumně místa na 2 autosedačky, tak i to starší vidím tak minimálně 8 let staré.
Jinak bych vybírala nějakého kombíka… asi Opel, Ford…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hodaka
26.8.10 11:51
soldi píše:
my sme kupili 15 rocne auto sice, ale je uplne paradne, nekazi sa, je priestranne a este aj vyzera stylovo :lol:

stal 2500 eur.
kupili sme ho po totalnej generalke motora a brzdovych kotucov, cize de facto vsetko nove.

V německu se to občas opravdu vyplatí…auto pěkné,ale pro rodinu s díťětem ne,3 dvířko,pakárna se sedačkou,lepší 5 dvířko
Ale fakt pěkný :palec:

• Citovat
  • Upravit
13943
26.8.10 11:52

My teď kupovali Opel Zafira, starší, ale je skvělé. Kufr parádní, nebo místo kufru má další 2 sedačky, které jsou jinak v podlaze. Kočár se mi tam vejde nesložený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
26.8.10 11:55
Hodaka píše:
soldi píše:

stal 2500 eur.

V německu se to občas opravdu vyplatí…auto pěkné,ale pro rodinu s díťětem ne,3 dvířko,pakárna se sedačkou,lepší 5 dvířko
Ale fakt pěkný :palec:

no, my dieta este nemame, aj ked planujeme, ma ale velky kufor kam zmestime velkeho psa :lol:

toto je len taka frajerinka, chodim nim do skoly, mame este jedno auto, a to uz je praktickejsie :lol:

to bol len priklad, ze viac sa oplati v nemecku kupovat- toto je tiez odtial.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.8.10 12:03

Podle mne je blbost koukat na auta typu C3- kufr malinky, a kocarek budes skladat jako puzzle

Do 100 000 tak 6 let stare mondeo- kombik je to nejvetsi kombik- nebo jeden z nejvetsich, kocarky tam das i dva :-D Muj milacek

Ale taky bych koukala treba i na mensi auta typu berlingo- sice vysoke, ale delka jako normalni auto

Pak bych hodnotila misto pro zadni sedadla. Ono sedacka zabere misto a deti pak nemaji moc prostoru na nohy a ja fakt nesnasim, kdyz mne nekdo kope do sedacky :think:

a pokud byjste planovali i treti, tak 3 autosedacky do auta- vybirat opravdu vetsi karu

Jo a neni pravda ze s kombikem se blbe parkuje- je to vse jen o zvyku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mat
26.8.10 12:04
Kamča.dalmatinka píše:
Nové určitě nekoupíš,takže ojetinu ale určitě bych si sebou vzala odborníka kterej posoudí stav vozu.Nezáleží ani tak na typu auta ale na stavu.Mercedes se ti muže rozpadnout stejně jako fiat :wink: .
:palec: :palec:
přesně tak, hlavně sebou někoho kdo autům rozumí, ať nekoupíme vrak (a ty se dají koupit v každé cenové relaci a hlavně v bazarech typu aaa).

jinak píšeš málo požadavků, takže sednout k inzerátům a hledat, případně obejít bazary v okolí, ono je těch možností stašně moc

Berlingo není špatné auto, spíš co se týče výbavy atd. mi přijde vyloženě užitkové auto, ale místa je v něm dost - ale můžeš narazit na dobrý i špatný kus (bouraný, vyježdění aneb stočený tachometr, hodně záleží jak se o něj pův. majitel staral - honění po studenu, výměna olejů atd., kde jezdil aneb tankodrom z českých silnic)

Jinak co se týče dovežených aut nejlepší pověst mají auta ze švýcarska.

• Citovat
  • Upravit
Hodaka
26.8.10 12:06
ka-tka píše:
Podle mne je blbost koukat na auta typu C3- kufr malinky, a kocarek budes skladat jako puzzle

Do 100 000 tak 6 let stare mondeo- kombik je to nejvetsi kombik- nebo jeden z nejvetsich, kocarky tam das i dva :-D Muj milacek

Ale taky bych koukala treba i na mensi auta typu berlingo- sice vysoke, ale delka jako normalni auto

Pak bych hodnotila misto pro zadni sedadla. Ono sedacka zabere misto a deti pak nemaji moc prostoru na nohy a ja fakt nesnasim, kdyz mne nekdo kope do sedacky :think:

a pokud byjste planovali i treti, tak 3 autosedacky do auta- vybirat opravdu vetsi karu

Jo a neni pravda ze s kombikem se blbe parkuje- je to vse jen o zvyku

No jasně že o zvyku,ale když máš místo podélně tak ho nenatáhneš :-D a pak musím jak blbec parkovat 300m od baráku :zed:

• Citovat
  • Upravit
48576
26.8.10 12:09

Katko já c3 mám a mám tam kočár a odrážecí motorku + ta mám nonstop narvanou výbavu a deku na válení a tak:-) :lol: .Nemyslim si že by to bylo až tak malé auto.Před tím jsem měla káčko a to bylo šílenství.

Když někdo nemá peníze tak si zase nemuže koupit něco co žere 8 litru ale vyplatí se mu koupit žravost cca5 litru :lol:

Takže já bych koukala ještě na spotřebu.

Máme ještě jeden velký nebo spíše obrovský vuz :mrgreen: a stejně jezdíme spíš céčkem :mrgreen: proto že ve městě je to pohodlnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepř. mat
26.8.10 12:10

jo ford mondeo kombi je dobrá volba (i když musíš narazit na dobrý kus, jako u každého :-D ) taky u něm uvažujeme

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová