Auto na chodniku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1439
7.1.19 09:28

Zavolala bych na mestsky policajty a popsala situaci. Jestli jsou tam fakt ty auta na zavadu, rozdaji par pokut a bude klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1380
7.1.19 09:30

U nás je to podobné, dokonce se to jeden čas hlásilo pravidelně v rozhlase, že se na chodnících stát nesmí. No nepomohlo to, teď už mě to tak netrápí, protože nejezdím kočárem:-) Řešila bych to nejprve na obci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5148
7.1.19 09:32

@ka2ka možná odpočívadlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
7.1.19 09:33

@Kaci89 nafoť si to i s spz (kdyby náhodou) a volej měšťáky, oni by jim měli dát pokutu. U nás to bylo to samý, měšťáci přijeli, a po celé ulici rozdávali pokuty. Pomohlo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1079
7.1.19 09:36

@wewa ano neco takoveho,proste plocha co nezasahuje do silnice.nevim jak to popsat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
7.1.19 09:37

Je to vůbec v kompetenci měšťáků, je-li to mimo obec? Každopádně otázkou směrem k městské policii nic nezkazíš. Budou vědět, kam případně volat s podnětem k prošetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 09:39

@Kaci89 u nás to samý, přímo ve vesnici u hlavní :roll: parkujou na chodníku, protože si přece nebudou několikrát denně otevírat vjezdovy vrata a nebo nedejbože zaparkovat na parkovišti 100m daleko… už se to řešilo i s policajtama, ale týká se to tolika lidí, že od pokutování nakonec zastupitelstvo couvlo. Ale že by tam bylo potřeba rekonstruovat chodníky, to tam v tý ulici křičí každej druhej. Ale jak by asi vypadaly, kdyby se na nich dál parkovalo, že jo :zed:

• Citovat
  • Upravit
3681
7.1.19 09:40

Na chodníku se parkovat nesmí a pokud jsou ti řidiči tak neohleduplni, ze zaberou cely chodník a nebo se ti dokonce vysmejou, zavolala bych na ne mestaky a to opakovaně, pokud by to nepomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 09:57

Taky bych volala policajty a klidně s tím otravovala. U nás ve městě byl dokonce kdysi někdo tak akční, že natáčel auta stojící v jednosměrce, kde fakt zůstal dostatek místa pro projetí jednoho auta. Ale bylo to mezi paneláky, kde nebylo v okolí 1km žádné parkoviště. Občas jsme měli jen lístky za skly, abychom se snažili parkovat jinde. Ale auto na chodníku stát nesmí, já žiju v Německu a tady by tě za to udali sousedi i kdyby se to stalo výjimečně :). Nedej se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
7.1.19 10:05

@Aduš8 no presne, vsude jinde v Evrope si staci stoupnout nekde blbe par minut a uz si muze clovek pripravit tucnou pokutu. To jenom u nas budou porad parkovat ignoranti predpisy nepredpisy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 10:08

@Maminanamatersky když jsme se sem přistěhovala a manžel mě na tohle upozorňoval, tak jsme si říkala, jací jsou to podlí hajzlíci. Ale svoji logiku to má, protože se to tady dodržuje. Bohužel, v takovýhlech případech domluva nepomáhá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 10:10

@Tiger-lily neobotičkují, to už se pár let nesmí :kytka: dají pokutu, ale botičky už se nedávají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1439
7.1.19 10:12

My bydlime se slepy ulici a driv tam auta parkovaly taky naprezdr.ku. Pulkou na chodniku a kdyby nekdo potreboval napr hasice, tak by tam ani neprojeli. A jednou se muj tata nastval a sehnal si znacku zakaz zastaveni, kterou tam vlastnoručně namontoval :D A je klid. Je tam uz leta a od ty doby si tam nikdo parkovat nedovolil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3198
7.1.19 10:13
@Aduš8 píše:
@Tiger-lily neobotičkují, to už se pár let nesmí :kytka: dají pokutu, ale botičky už se nedávají

Fakt ne? My byli v létě na výletě na zámku v Hluboké a tam byla obotičkovaná celá ulice :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
7.1.19 10:16

@Jitul.kaaa9 to mi řekli městkáči už před pěti lety 8o. Dostala jsem pokutu za parkování, viděla jsem je, jak mi ji dávali za stěrač, tak jsem je dohnala o co jde. Zapomněla jsem nastavit parkovačky. Tak říkám, ještě, že jsem nedostala botičku. Na to on mi odpověděl, že už se to nesmí, protože by mohli zabránit odjezdu vozidla i v životu nebezpečné situaci :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová