Najednou 5 kg nahoře

Anonymní
7.1.19 08:27

Najednou 5 kg nahoře

Ahoj všem, potřebovala bych poradit. Dnes jsem se po měsíci vážila a mám o 5 kg více a to jim v podstatě pořád stejně jak jsem zvyklá. O Vánocích jsem sem tam ochutnala kousek cukroví (peču zdravé), na večeři jsem si dala maličko br. salátu a menší řízek. Denně chodim 11 km na procházky a obden cvičim doma. Nějak se mi nechce věřit, že bych z tohohle přibrala jen tak 5 kg. Jsem z toho nešťastná. :think:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13955
7.1.19 08:31

Alkohol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 08:33

@Šarlota4 Nepiji. Pouze čistou vodu.

• Citovat
  • Upravit
1237
7.1.19 08:34

Mě se tohle stávalo každým rokem… píšeš, že pečeš zdravě, cvičiš, asi i zdravě jíš předpokládám… taky to tak mám a Vánoce mi vždycky dají zabrat, tělo není zvyklé na bramborový salát na večer, na vaječnak, na ochutnávky cukroví u rodiny, sladké pití a podobně :D . Ale můžu tě uklidnit, vždycky jsem to shodila tak rychle jak jsem to nabrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7478
7.1.19 08:37

Jestli jíš jinak naprosto striktně dietně, může tělo víc reagovat zadržením vody atd. Určitě jsi nepřibrala 5 kg tuku. Jak píše @Šarlota4 alkohol taky může hrát roli a co perioda? Nesetkalo se to ještě s tímhle? To mě běžně naskočí 2 kg, co během periody zase odejdou - voda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 08:39

@Lucius08 Právě jsem pekla ze špaldovky a super. Za jak dlouho jsi to shodila? Myslela jsem, že je po mně, tohle se mi ještě nestalo. Doufám, že to půjde rychle dolů.

• Citovat
  • Upravit
24280
7.1.19 08:40

a váží váha dobře? mě se jednou stalo, že mi ukázala o deset víc, málem to se mnou šlehlo :D a fakt to byla jen nějaká chyba :D
Možná ten alkohol jestli jste popíjeli. Jinak mě přijde, že jsi šíleně omezovala, takže možná i stres. Kolik jsi snědla toho zdravého cukroví? ono je kolikrát lepší si dát pár kousků klasického než sníst mísu zdravého… Proč ses tak omezovala? já když držela dietu tak jsem o Vánocích jedla normálně s ostatními, jen jsem si hlídala velikost porce a přejídání. Omezovala alkohol a nepila sladké limonády. Ona ta psychická pohoda je to nejdůležitější, bez té se nehubne a tělo strádá. Jestli jsi hodně cvičila mohla jsi přibrat svaly ;) já v začátcích držení diety přibrala 2-3 kila právě cvičením a pak to začalo skokově klesat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
7.1.19 08:41

Nejsi těhotná? Já nabrala 3 kila za první týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 08:41

@anupati Ahoj, zrovna mám po MS.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.19 08:43

@brisco Nestraš, to snad ne. Ale pro klid duše zkusím radši test, co kdyby náhodou. Podle mě to je spíše nepravděpodobné a na vině bude jídlo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.1.19 08:46

@anavi13 Dala jsem si 3 kousky denně. Ale nebylo to pravidlem. Jinak jsme si dali jako přípitek pouze malou štamprli koňaku, ani na Silvestra jsem nic nepila. Většinou sáhnu vždy po vodě.

• Citovat
  • Upravit
567
7.1.19 08:47

a nejis malo? Hlidas se, ale treba davas telu malo jidla…zivin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.19 08:49

@hihi22 Řekla bych, že jím akorát, pořád stejně.

• Citovat
  • Upravit
8437
7.1.19 08:49
@Anonymní píše:
@brisco Nestraš, to snad ne. Ale pro klid duše zkusím radši test, co kdyby náhodou. Podle mě to je spíše nepravděpodobné a na vině bude jídlo.

To přece nemůžou být kila tuku, to by jsi musela jíst cely měsíc ve fastfoodech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.1.19 08:50

A nemáš třeba nemocnou štítnou žlázu? Měla jsem sníženou funkci a tohle se mi taky stávalo.. Nebo voda.. Před menstruací taky vážím víc.. Hlavně se s tím nestresuj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová