Najednou 5 kg nahoře

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18304
8.1.19 07:10
@brisco píše: :hug: Ale prosímtě, to bude dobrý. Co mám říkat já. Já jsem nabrala tři kila, ale je fakt, ze jsem se moc neomezovala. Bramborák, medovina, cukroví žeru už při pečení :lol: . A teď jsem si řekla, ze se do toho dám a začnu správně jíst a cvičit. Jenže od rána je mi děsně zle, prý chřipka. Mám přes 39 stupňů. Sotva jsem dolezla v k doktorce. Za celý den jsem měla jen pečivo a dvě konzervy ananasu :mrgreen: A kdyby mi nebylo tak zle, tak jsem se pustila i do toho velkého ananasu, co mi tu stojí :P

Wow, že by už každoroční chřipková sezona byla tady?? 8o
Přeji brzké uzdravení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.19 08:24
@barabrambora píše:
@Evulina To už jsem taky slyšela, prý je lepší upravit nejdřív stravu a když se trochu zhubne,tak začít cvičit.

Jinak je třeba dávat pozor na nadměrné cvičení. Moc intenzívní - nespalují se tuky. Moc namáhavé, moc časté, jakoby „přes moc“ - vyplavuje se stresový hormon kortizol a ten zapřičiňuje zachování tukové vrstvy. Já nejlíp hubnu při rychlých procházkách, tak půlhodinku až hodinku za den, když už začnu třeba běh, posilovnu, aerobic a další, tak musím sama sebe hlídat, abych to nepřeháněla, protože moje tělo potom nechce pustit tuky..A mám s tím obtíže, protože jsem typ, co jak do cvičení zabředne, je do něj blázen a závislák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 08:35

@brisco Jee tak to mě mrzí, brzy se uzdrav! :hug:
@Evulina Zaměřím se teď spíš na ty prochajdy. Děkuju.
Snad to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit
18304
8.1.19 08:56
@Anonymní píše:
Snad to dobře dopadne.

Ale jako svižnější prochajdy. Noha nohu mine ti sice pročistí hlavu, ale faldy se nehnou ;)
Jen pozor na uklouznutí, u nás to od rána klouže pěkně teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 10:16

@Evulina Běžně chodim tempem 4-5km/hod

• Citovat
  • Upravit
16246
8.1.19 10:29
@Anonymní píše:
@Evulina Běžně chodim tempem 4-5km/hod

To je teda dost pomalé (jestli to není v horách), psala jsi, že chodíš každý den 11km, tak to jdeš 2,5h? Zkusila bych to dát dneska pod 2h.
Já chodila 10km okolo 1,5h, nebo jsem chodila na hodinové procházky večer, a to jsem většinou dala 7km (a hubnula jsem teda jedna báseň)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.1.19 10:39

@zrcadlo Na horách právě bydlím a teď na těch uklouzaných cestách se to moc nedá.

• Citovat
  • Upravit
16246
8.1.19 10:43
@Anonymní píše:
@zrcadlo Na horách právě bydlím a teď na těch uklouzaných cestách se to moc nedá.

Jo, tak to potom není aktivita chůze, ale kalorický výdej odpovídá spíš bruslení nebo něčemu podobnému, na uklouzaných cestách se skvěle formuje zadek, jak ho má člověk stažený :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
8.1.19 12:08
@zrcadlo píše:
Jo, tak to potom není aktivita chůze, ale kalorický výdej odpovídá spíš bruslení nebo něčemu podobnému, na uklouzaných cestách se skvěle formuje zadek, jak ho má člověk stažený :lol:

Jojo, zadek se na uklouzaných cestách formuje a na konci je ještě masáž, když si na něj člověk při pádu kecne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
8.1.19 18:19
@Evulina píše:
Wow, že by už každoroční chřipková sezona byla tady?? 8o
Přeji brzké uzdravení :hug:

Děkuji, no moje doktorka rikala, ze už pár takových případů měla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8437
8.1.19 18:23
@Anonymní píše:
Snad to dobře dopadne.

Díky. Hele, mě teď skončila MS a z těch tří kilo jsou dvě pryč. Proto se mi Tebe těch 5 kilo nezdá. Nemůžu si pomoct. Nemáš nějak moc sníženy metabolismus? Ono zase se moc omezovat taky není dobrý. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová