Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kaci89 já trochu nechápu tvůj dotaz. Samozřejmě je to k vzteku, ale chceš radu, nebo jen podpořit?
Je tam zákaz stání? Pokud ne uděláš s tím houby,pokud je volej rovnou policii a neřeš to .
@Aduš8 no radu jestli stim lze neco delat nebo se jen v tichosti vztekat
jako je snesu ledasco ale nechci cekat az nas tak nekdo srazi, jezdi tam auta i rychleji nez povolenou rychlosti. a ja nez obejdu tri auta a jeste ted v zime kdy to klouze tak mam strach.jina cesta do mesta neni ze bych sla treba zadem. ![]()
@Ennny no to neni ale oni nestoji v silnici ale celym autem na chodniku ![]()
@Kaci89 no oni zase nechtějí aby jim někdo navalil do auta…já jako řidič bych zas nadávala že stojí v cestě.
Přečti si tohle a tohle . Takže asi být tebou bych nejdřív opravdu kriticky zhodnotila situaci, jestli ti lidé mají dostatek možností k parkování jinde. Pokud ne, tak bych to neřešila, pokud ano a stojí tam neustále, nejen výjimečně a krátkodobě, tak můžeš volat policii ke každému takovému autu. Když je obotičkují 2×, 3×, nejspíš se už poučí. ![]()
Na chodníku se parkovat nesmí. Tak zavolej policajty, řekni, že nemužeš projet s kočarkem a popiš nebezpečnoat situace. Daj tam boty a příště si to lidi rozmyslí, tam parkovat. Chapu dobře, ze to je vesnice a stoji tam pořad ty stejny auta…
@Ennny ale ja pisu,ze na druhe strane je ostruvek pro auta a ze u domu maji prijezdovou cestu,kam lze zajet.jsem taky ridic deset let,nerikam ze jsem na pet minut nekdy nenajela na chodnik kdyz nebylo zbyti ale na cele dny to ne.ale nevadi jen jsem se chtela zeptat a necham to byt diky
U nás je to to samé
Obec rozeslala všem do schránky výzvy, ať to lidi nedělají, moc to nepomohlo a ani nepočítám, že se to změní, to by musel starosta začít rozesílat faktury za parkovné na obecních pozemcích
Aspoň teda většina parkuje na chodníku jen půlku auta, takže aspoň dcera tam projde, já bohužel s kočárem taky musím většinou do silnice.
@Kaci89 jako že parkují na chodníku mimo obec? Tam stát nesmí, takže volat policajty.
@Martina84 ano ty same auta.dokonce u jednoho,kdyz byli venku a me malem ten kamion smetl tak jsem jim rekla ,jestli jim to prijde normalni,no vysmali se mi.
@Kakika jojo je to chodnik z vesnice do vesnice,driv tam nebyl ale chodi tam deti do skoly,mamiy s kocarky atd tak ho udelali protoze to bylo nebezpecny a oni tam vesele daj auta
@Kaci89 hele já tě chápu máme tu takovou blbou křižovatku do s já z ní odpočuju do leva a přímo v té křižovatce na ulici stojí za sebou dvě auta a jelikož tam.neni ani zrcadlo tak nevidíš kdo po té ulici jede takže tu v tom autě tak 2× týdně někdo skončí ,nexhapu že to toho vola ještě nenapadlo parkovat jinde
ale pokud je naproti ostrůvek tak bych normálně volala policajty .
Zavolala bych na mestsky policajty a popsala situaci. Jestli jsou tam fakt ty auta na zavadu, rozdaji par pokut a bude klid.