Auto pro tři děti - jaké máte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4672
2.12.13 15:13

Ford S-Max 3 sedačky se vejdou, na nohy spousta místa a krásně velký kufr :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
897
2.12.13 15:16

My máme Renaul Scénic, vzadu jsou tři samostatná sedadla, z toho 2 u okýnek mají před sebou (jako v letadle) ještě sklápěcí stoleček. Velký kufr, spotřeba celkem slušná a uvnitř vozu je spousta vychytávek, různých přihrádek a tak :) To auto je boží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56131
2.12.13 15:20

Mela jsem Renaulta Megane.Ted mam Corolu Verso. vse bylo na 3 deti.
Dost zalezi na penezich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
2.12.13 15:26

Meli jsme Renaulta Megane kombi… jezdili jsme narvany az po strechu :D Dalo se, ale pes by se nevesel, jedine rakev na strechu, na bagaz. Ted mame Galaxy a je to luxus. Planujem psa, vejdem se bez problemu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
2.12.13 15:38

Vetru se - nemáte někdo zkušenost s Fordem Focus a třema autosedackama vzadu? Nějaké diskuze jsem našla, ale aktuální zkušenost uvitam…

• Citovat
  • Upravit
644
2.12.13 15:49

Ford S Max - všude mraky místa a hlavně se děti zapnou sami. Má navíc vystouplejší takový ten mechanismus co se do něho zacvakává pás. Jsou tam 2× Kidfix a 1× vajíčko MC se základnou.
Porovnávali jsme to s Toyotou Verso, ta je taky pro 3 dítka ale dítě už se samo nezapne a i já měla problém se tam dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
2.12.13 16:14
@Loglady píše:
Vetru se - nemáte někdo zkušenost s Fordem Focus a třema autosedackama vzadu? Nějaké diskuze jsem našla, ale aktuální zkušenost uvitam…

Kamarád má jestli se nepletu Ford Focus a to mi teda přijde jako pidi autíčko a 3 sedačky si tam nedovedu představit, ale nemám bohužel zkušenost :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
2.12.13 17:28

Renault Grand Scenic, jazdime v nom siesti :)

• Citovat
  • Upravit
8651
2.12.13 21:32

3 sedačky dozadu vedle sebe se vejdou do Citroenu C4 a větších, do Fordu Galaxy a S-Maxu, do Zafiry natěsno… no a pak samo do těch aut, kde je víc řad sedadel… My máme C C4 Grand Picasso a vejdou se dozadu v pohodě (Romer Kid Fix, Romer King Plus a Cybex Pallas Fix). Třetí řadu sedadel nepoužíváme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
2.12.13 21:35

My máme Peugeot 307 sw s dělenýma sedadlama, tak tam vpohodě, navíc je to sedmimistnák :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
2.12.13 21:35

Pro 4 děti máme Toyota Prius Plus, je to hybrid, nízká spotřeba, perfektní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xydrf
2.12.13 21:37

Wv caddy 5ti leta a 2× 3lete a velky kufr

• Citovat
  • Upravit
4132
3.12.13 09:57
@Loglady píše:

Taťka má focuse a tři sedačky se dozadu nevejdou. Když tam dám jednu 15-36, druhou 9-18, tak mám se svými 50ti kily co dělat, abych se vměstnala mezi ně ještě já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Loglady
3.12.13 10:51

@Vlkoška Díky, tak asi ho škrtnu ze seznamu… Dítě dopředu dávat nechci.

• Citovat
  • Upravit
394
3.12.13 21:56

My máme 3 děti a máme Mercedes vito, jsem max. spokojená, máme ho teda jen díky výhodné koupi od známého.
Jak jsme už zjistili, né vždy 3 sedačky vzadu umožní 3 autosedačky. Pokud máte bezpečné sedačky, které jsou většinou širší, tak se tam 3 nevejdou. Chtěli bychom nějaké i menší auto, ale zatim hledáme. Nechci je dát do obyč autosedaček jen pro to, aby se tam vešli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí