Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Zumpa píše:
@sandrusa Já mám mj. Toyota Verso, to splňuje výběr, bohužel se i Toyota podlehla divné módě a MPV s opravdu pěti místy už nevyrábí, takže jedině koupit jeté.
Toyoty mame teraz a chlap na ne frfle ![]()
@modravlocka píše:
No nevím, jestli by nebylo lepší vypsat těch pár značek, které jsi ochotná akceptovat.Osobně totiž nechápu, co proti některým z nich máš.
Mne je to asi sumak. Chlap ma so vsetkym problem. Ja si len teraz musim udrzovat stihle pozadie, aby som sa napchala medzi dve sedacky dozadu, kedze auto podla jeho predstav sa nevyraba ![]()
@sandrusa Uf, bych ho nechala jet párkrát vzadu. A nekam hodně daleko. Hned by své představy přehodnotil. ![]()
@Ravedd píše:
Dvě a podsedak ne. Máme octavii a vzadu máme dvouletou v autosedačce, 10ti letou na podsedaku a vejde se k nim 16ti letá. I já se tam nacpala když bylo potřeba ale i s tou 16ti letou jedeme při poutani na milimetry a to jsme autosedačku pro nejmladší vybirali i podle rozměrů jinak bysme je tam nenacpali.kdyz už jsou pripoutany tak asi úplně namáčkany nejsou protože si nikdy nikdo nestěžoval a to jsme jeli 12 hodin do chorvatska
A to jsou anorektické děti, nebo mají roubíky? Já totiž mj. mám o oktávku a to prostřední místo je fakt za trest. A jet s tím 12 hodin, to bych svým dětem neudělal ![]()
@Amaly8 Skodovka zadny auto pro rodinu se 3 detmi nema… my meli Octavii kdyz jsem cekala treti dite, radila sem se vsude mozne i zkousela ruzne sedacky a kombinace a proste se dozadu 3 sedacky bezpecne nevesly… max 1 na isofix + 2 podsedaky. Tchyne ma Kodiaqa a taky se tam 3 dobre nevejdou… jedine 2 na isofix do druhe rady sedadel a treti bez isofixu do treti rady. Muj tata ma Yettiho a taky se nevejdou… jedine nejmladsi na Isofix se sedackou a starsi dva na podsedak, takze pujcujeme deti vzdy i s autem
Uz jsme meli Sharana, ted mame Galaxy v super vybave se silnym motorem a jsme spokojeni.
@sandrusa píše:
Toyoty mame teraz a chlap na ne frfle
A co frfle? Já také pořád na něco frflám, ale ono dneska auto bez chyby neexistuje.
@Zumpa píše:
A co frfle? Já také pořád na něco frflám, ale ono dneska auto bez chyby neexistuje.
Ze to hrkoce, ze to nereaguje dobre, ze…
@Agrion Pod to bych se podepsal. Těšil jsem se na Kodiaka, jenže první pohled na zadní sedačky - jako bych dostal do hlavy panelem, to fakt někdo ve VW upadl. Jediné, co by se dalo, byl roomster, jenže to je takové divnoauto a navíc se už nevyrábí.
@modravlocka píše:
@sandrusa Uf, bych ho nechala jet párkrát vzadu. A nekam hodně daleko. Hned by své představy přehodnotil.
To, aby som mu nasadila dietu ![]()
@sandrusa Tak to jo, je fakt že třeba to Verso je na řízení celkem peklo.
@sandrusa Tak ať si koupí WV v nafte. Nic tam nehrka, naopak si autíčko pěkně vrní, spotřeba nízká, emise poreseny, děti i kocarek se vejdou (tchyně eventuálně také),… Manžel je spokojený. ![]()
@Zumpa píše:
@sandrusa Tak to jo, je fakt že třeba to Verso je na řízení celkem peklo.
U toho hybrida (auris), mame trochu problem, ze brzda aj plyn reaguju zakazdyn inak podla toho ci ide zrovna na elektro ci benzin. Niekedy brzda zareaguje hned, niekedy treba riadne stlacit a potom brzdi narazovo. Ten hybrid uplne nevychytali.
@Zumpa anorekticky nee
ale tlustosi to taky nejsou
navíc máme autosedačku pro nejmenší maxi cosi tobi a ona jak je vyšší tak podstavec není široký a tak se část podsedaku napasuje jako pod autosedačku
takže prostřední místo na podsedaku má ale líp se využije místo v autě
jinak jsem taky neměla v plánu že takhle pojedeme
jeli s námi známí, sami nabídli ať si nepůjčujeme auto od myho bráchy že mají jedno dítě tak vezmou jedno naše, pro bráchu by to byla komplikace tak jsem kyvla
. Oni jeli až od hranic a tam nám sdělili že museli vzít víc věcí a už se jim tam nikdo nevejde protože to je na sedačkách pak už nebylo na výběr od domova jsme byli 300km a brácha když jsem nechtěla auto tak už si udělal plány a potřeboval ho
![]()
Příspěvek upraven 23.06.19 v 20:17
@modravlocka píše:
@sandrusa Tak ať si koupí WV v nafte. Nic tam nehrka, naopak si autíčko pěkně vrní, spotřeba nízká, emise poreseny, děti i kocarek se vejdou (tchyně eventuálně také),… Manžel je spokojený.
Nafta k nam nesmie ![]()