Auto pro tři děti - jaké máte?

545
2.12.13 14:13

Auto pro tři děti - jaké máte?

Krásné slunné odpoledne :mrgreen:
Jaké máte auto, aby se vám do něj vešly tři děti ( v autosedačce).
Pořád špekulujeme nad třetím dítkem a největší problém zatím vidíme v pořízení nového auta (auto vs. dítě… :think: ).
Jaké auto tedy pojme tři děti, psa, velký kočárek a óóóbr bagáž třebas na dovolenou.
Nejvíc se nám líbí taťkům VW Transportér :mrgreen:, ale ten se nám bohužel nevejde na výšku do garáže :,(

Takže, dejte tipy na osvědčené automobily. :kytka:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
339
2.12.13 14:16

My máme Mazdu 6 kombi. Vzadu 3 sedačky bez problému, kufr velký. Na zimní dovolené máme ještě box na střechu na lyže a lyžáky. Na letní bohatě stačí kufr auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missy_X
2.12.13 14:18

Teď máme Opel Astra - tři autosedačky by se nevlezly ani za mák. :nevim:
Po novým roce budeme kupovat Chevrolet Captiva - tam už se vlezou.

• Citovat
  • Upravit
9133
2.12.13 14:19

My máme Seat Alhambru…tři děti, jedno na podsedáku, druhé v sedačce s pásem a třetí ve vajíčku ;) a naprostá pohoda.Kufr veliký, ani kočár neskládám.. :P do garáže se vejde v pohodě…je malinko vyšší, ale fakt v pohodě…
A na zimu na lyže box na střechu…v létě na dovču to bude na golfky :palec:

Příspěvek upraven 02.12.13 v 14:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.12.13 14:20

@rezik do Alhambry jsme nedávno lezla jedné mamině před obchodem, taky chválila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
2.12.13 14:22

Volkswagen Passat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
2.12.13 14:23
Ano, fakt si nemůžu vynachválit…a ještě mají děti v uličce prostor…původně jsem měli mít Wolsfagen Sharana nebo jak se to píše, ale je to úplně stejné jako Seat.
@Chocolate píše:
@rezik do Alhambry jsme nedávno lezla jedné mamině před obchodem, taky chválila.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.12.13 14:24
@Douby píše:
Volkswagen Passat

Tan se mi líbí… ale potřebovali by jsme alespoň Combi verzi a to už mi příjde jako malý pohřebák.
PS: bez urážky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
2.12.13 14:28

Máme Daciu Duster, dozadu se vejdou tři sedačky. Nebo dvě a jeden dospělý. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
2.12.13 14:29
@gabi.design píše:
Máme Daciu Duster, dozadu se vejdou tři sedačky. Nebo dvě a jeden dospělý. :mrgreen:

A to nevypadá špatně (samozřejmě jsem teď koukala na nejvymazlěnjší kousky :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58841
2.12.13 14:32

Donedávna jsem jezdila Renault Megane ve verzi sedan. 3 děti respektive autosedačky jsme tam dali bez problémů (vajíčko, 9-18, 15-36; 2× 9-18, 1× 15-36; 2× 15-36, 1× 9-18) Po narození 4. dítka jsem s tím autem jezdila dalších téměř 8 měsíců. Nebyl problém ani se zavazadly. Vešel se sourozenecký kočár, cestovní postýlky, kyblík na látkové pleny + spousta nezbytností na víkend se 3 dětmi a 3 týdenní návštěvu rodiny. Se střešním boxem bychom bez problémů zvládli i zimní dovolenou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1867
2.12.13 14:41

Opel Zafira

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eevcca
2.12.13 14:55

FORD GALAXI, je to 7 mistné a super… dve zadní sedačky sedacky odděláš a máš kufr jak pro tašky, psa, lyže, několik kufru, dokonce 2 kočáry nesložené se tam vejdou uplně skvěle a k tomu ještě několik tašek… vzadu 3 autosedačky jsou uplně bez problémů, má to něco jako samostatné sedadla (nejsou spojené jak v normalním autě) je to fakt krasný a super auto… my sme s ním naprosto spokojení…

• Citovat
  • Upravit
Aneta.Opl
2.12.13 14:58

My máme Volkswagen Multivan, taky nám nevleze do garáže, tak jsme vedle baráku postavili pergolu na auto :)
Naskládáme tam kočár, velkého psa, tašky a vše v pohodě, na zadních dveřích máme stojan na kola, případně lyže, je z něj krásně vidět…Jedinou „nevýhodou“ je parkování, ale už to zvládám taky v naprosté pohodě. Podle mne je to jedno z mála aut, které mají 7 naprosto plnohodnotných a pohodlných sedadel.
A jsem ráda i za prostřední řadu sedaček, která se dá otočit do protisměru, takže děcka jezdí v protisměru i v sedačkách 9-18kg a později i 15-36kg…

• Citovat
  • Upravit
879
2.12.13 15:07

Ehm - my jsme se třemi dětmi přežili s Fabií kombi - byli jsme i v Chorvatsku v době, kdy nejmladší měl hluboký kočár. Děti byli podsedák, sedačka, vajíčko, kočár jsme vybírali skladný a obrzavazadla netahám, jsem zvyklá minimalizovat, protože s dětmi často cestuju bez auta. Do škodovek se vejdou originál škodovácké autosedačky tři, i do fábky.

Jinak k věci - sestra se třemi dětmi má levnou variantu - Dacii Logan, k plné spokojenosti asi 7 let.

Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario