Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
My teď čekáme 3 dítko, a máme škoda octavia. Dozadu dostanem dvě autosedačky a jeden podsedák, ale horko težko je už poutám
Auto máme rok a kupovat zase další se nám nechce. Tak snad se tam vejde i vajíčko a nejstarší zatim povyroste a přejde na podsedák. Jinak budem chodit na výlety pěšky ![]()
Obnovuji diskuzi
Čekáme třetí dítko a řešíme, jaké koupit auto
.V jakém autě jezdíte se třemi dětmi?
Děkuji ![]()
Citroen c8, klasické 3 autosedačky se tam vejdou bez problémů.
Peugeot 308 sw ma tri oddelene sedacky a mega kufr zatim se nám vždy vešlo všechno.
@bob80 Ahoj holky, take u nás teď aktuální téma - jaké auto má vzadu tři isofix upínáky?? Moc děkuji za Vaše rady a zkušenosti.
Tři děti 9 a 2× 6 let, všechny mají autosedačku s iso a máme Dacii Lodgy a to už skoro pátý rok.
@SarkaZn mám e Ford S-Max 2013 a 3 isofixy má a 3 samostatné sedačky sedačky. Myslím že starší typy S-MAX ho neměli
@renda micro Děkuji, také tady někdo psal, že starší s-max neměli ten třetí isofix. Zatím asi uvažujeme o tom Sharanu, je i větší, ale všechny nápady + ten web jsem si poznamenala, takže máme o čem přemýšlet. Pěkný večer, S.
@Marci113 píše:
Audi a6
Ahoj, prosimte vy date do A6 tri sedacky? Mohu se zeptat jake?
my mame zatim dve sedacky a prijde.mi, ze treti se fakt nevejde, horko tezko se tam vecpu ja mezi dve mohutne sedacky ![]()
Se třemi dětmi bych přemýšlela nad MPV typu Sharan, Galaxy nabo Alhambra. Měli jsme Galaxy. Se 4. dítětem jsme přesedlali do Mercedesu Viano. ![]()
Poutat tři sedačky vzadu do normálního auta je nesmysl. I co se bezpečnosti týče.
Oživuji diskuzi… Čekám třetí dítě (jsem v prvním trimestru, proto ten anonym) a musíme koupit větší auto. Máme děti 4,5 a 2 roky. Můžete prosím poradit z vlastních zkušeností. Autosedačky budou na isofix. Děkuji všem za příspěvky.
@Anonymní píše:
Oživuji diskuzi… Čekám třetí dítě (jsem v prvním trimestru, proto ten anonym) a musíme koupit větší auto. Máme děti 4,5 a 2 roky. Můžete prosím poradit z vlastních zkušeností. Autosedačky budou na isofix. Děkuji všem za příspěvky.
Myslím, že odpověď @Zabatko hned nad tvým příspěvkem, je naprosto vyčerpávající.
Taky teď čekám třetí a koupili jsme Alhambru. Všechna ta auta, kam se jakože 3 vejdou, jsme zavrhli, protože poutat to by bylo o nervy a o milimetry. Takhle se tam všichni vejdou velmi pohodlně a ještě můžeme mít v kufru další dvě sedadla.