Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Automat je pro blbé ženské a policajty
. V dnešní době maxomum lidí jezdí na automat.
@Vodnář-u-Topolu píše: Více
Co má šetření a sex společného s manuálním řízením? Ta schopnost spojovat absolutně nesouvisející věci je úžasná.
@Anonymní píše: Více
Za 20let řízení jsem řídila automat, i manuál a mám raději manuál
a jaký máš problém s řazením? Já teď nejčasteji jezdím se stupni 1 až 6…
A doba bez otáčkoměru byla kdy prosím? V době kamenné? ![]()
Jinak tvůj nadpis mi přijde hodně urážlivý a trapný. Špatného řidiče nedělá rozdíl mezi automatickou a manuální převodovkou, ale to, jak zvládá dopravní situaci, zda umí předpisy, zvládne rychle reagovat apod.
Nejspíš netušíš, že automat je super třeba pro lidi s problémem se zády, nohou, kdy je pro ně dlouhodobé sešlapování spojky spojeno s velkou bolestí. A ty jsi vlastně všechny urazila a nazvala blbci.
Důvodu pro automat můžou být různé, opravdu ne jen neschopnost, jak si myslíš.
Nicméně pokud se musíš ptát na netu, jestli můžeš řídit auto, tak to fakt radši nedělej. ![]()
@Lil Kitkatt píše: Více
Jaká doba kamenná? Řidičák jsem si dělala v —97 a otáčkoměr mělo minimum aut.
@Cenarius píše: Více
Automobil s manuální převodovkou má nižší provozní náklady a to nejen na spotřebě, ale i na údržbě. To je to šetření financí. A někoho může řazení bavit, třeba jako sex. Pro jiného je to zbytečná činnost. Nejedná se o spojování nesouvisejících věcí, ale o přirovnání.
@Janli píše: Více
Taky tak. Nejsem si úplně jistá, třeba nějaký pamětník doplní, ale myslím, že Favorit, se kterým jsem po autoškole jezdila, otáčkoměr neměl. Na palubní desce mám v paměti jen hodiny a tachometr.
@Dadda8 píše: Více
Já jezdila ve favoritu s otáčkoměrem, ale měli ho tam jako nadstandardní výbavu. Jinak si ho ve většině aut z té doby fakt nevybavuju. Jezdilo se podle řevu motoru ![]()
Prostě si pořiď auto v automatu a chlap ať si za ty blbý kecy chodí pěšky
já umím řídit obojí a chci jen automat, protože je to jednodušší a na popojíždění do města úplně super. Taky neperu na valše, když lidstvo vynalezlo automatickou pračku, no ne? S autem je to stejný. Tvoje hodnota nestojí na tom, jestli umíš řadit ![]()
@Estrella134 píše: Více
No, automat si klidně poridit muze, pokud chce, ale problem s chlapem to nevyřeší…
Nebo třetí varianta, klidně si pořídit manual a blbeho zvanila poslat do haje…
Je úplně jedno, co si kdo o automatu myslí. Je to podstatně jednodušší a pohodlnější řízení a pokud ti dělá řazení problém, bude ti automat vyhovovat. Já řídím obě varianty a čím jsem starší, tím raději řídím automat.
@terien píše: Více
Tak to ja taky, presto mam auto s manualem, ciste z praktickych / cenovych duvodu. V cenove kategorii mych aut je automat uz rizikem drahych oprav, tak ho nemam. Ale jednou bude ![]()
Auto si kup takové, na jaké máš a jaké ae ti líbí. Pokud neumíš dobře řídit, zaplat si kondiční jízdy - na jakýkoliv typ auta. A začni jezdit. To se vše podá.
My doma střídáme manuál a automat. Zvládá to střídat i 19 letá dcera.