Auto s automatem: Je opravdu jen pro blbé ženské za volantem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11783
19.4.25 19:36

Automat je pro blbé ženské a policajty :D. V dnešní době maxomum lidí jezdí na automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21072
19.4.25 19:50
@Vodnář-u-Topolu píše: Více

Co má šetření a sex společného s manuálním řízením? Ta schopnost spojovat absolutně nesouvisející věci je úžasná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.25 19:53
@Anonymní píše: Více

Za 20let řízení jsem řídila automat, i manuál a mám raději manuál :-) a jaký máš problém s řazením? Já teď nejčasteji jezdím se stupni 1 až 6…

• Citovat
  • Upravit
5925
19.4.25 20:33

A doba bez otáčkoměru byla kdy prosím? V době kamenné? 8o

Jinak tvůj nadpis mi přijde hodně urážlivý a trapný. Špatného řidiče nedělá rozdíl mezi automatickou a manuální převodovkou, ale to, jak zvládá dopravní situaci, zda umí předpisy, zvládne rychle reagovat apod.
Nejspíš netušíš, že automat je super třeba pro lidi s problémem se zády, nohou, kdy je pro ně dlouhodobé sešlapování spojky spojeno s velkou bolestí. A ty jsi vlastně všechny urazila a nazvala blbci. :? Důvodu pro automat můžou být různé, opravdu ne jen neschopnost, jak si myslíš.
Nicméně pokud se musíš ptát na netu, jestli můžeš řídit auto, tak to fakt radši nedělej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.4.25 21:12
@Lil Kitkatt píše: Více

Jaká doba kamenná? Řidičák jsem si dělala v —97 a otáčkoměr mělo minimum aut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
19.4.25 22:38
@Cenarius píše: Více

Automobil s manuální převodovkou má nižší provozní náklady a to nejen na spotřebě, ale i na údržbě. To je to šetření financí. A někoho může řazení bavit, třeba jako sex. Pro jiného je to zbytečná činnost. Nejedná se o spojování nesouvisejících věcí, ale o přirovnání.

• Citovat
  • Upravit
3460
19.4.25 22:56
@Janli píše: Více

Taky tak. Nejsem si úplně jistá, třeba nějaký pamětník doplní, ale myslím, že Favorit, se kterým jsem po autoškole jezdila, otáčkoměr neměl. Na palubní desce mám v paměti jen hodiny a tachometr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
19.4.25 23:10
@Dadda8 píše: Více

Já jezdila ve favoritu s otáčkoměrem, ale měli ho tam jako nadstandardní výbavu. Jinak si ho ve většině aut z té doby fakt nevybavuju. Jezdilo se podle řevu motoru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vodnář-u-Topolu
20.4.25 07:52
@Dadda8 píše: Více

Favorit mohl mít buď hodiny , nebo otáčkoměr .

Příspěvek upraven 20.04.25 v 17:30

• Citovat
  • Upravit
72
20.4.25 08:22

Prostě si pořiď auto v automatu a chlap ať si za ty blbý kecy chodí pěšky ;) já umím řídit obojí a chci jen automat, protože je to jednodušší a na popojíždění do města úplně super. Taky neperu na valše, když lidstvo vynalezlo automatickou pračku, no ne? S autem je to stejný. Tvoje hodnota nestojí na tom, jestli umíš řadit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
20.4.25 08:36
@Estrella134 píše: Více

No, automat si klidně poridit muze, pokud chce, ale problem s chlapem to nevyřeší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
20.4.25 08:38

Nebo třetí varianta, klidně si pořídit manual a blbeho zvanila poslat do haje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
20.4.25 08:47

Je úplně jedno, co si kdo o automatu myslí. Je to podstatně jednodušší a pohodlnější řízení a pokud ti dělá řazení problém, bude ti automat vyhovovat. Já řídím obě varianty a čím jsem starší, tím raději řídím automat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102800
20.4.25 08:53
@terien píše: Více

Tak to ja taky, presto mam auto s manualem, ciste z praktickych / cenovych duvodu. V cenove kategorii mych aut je automat uz rizikem drahych oprav, tak ho nemam. Ale jednou bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1659
20.4.25 14:37

Auto si kup takové, na jaké máš a jaké ae ti líbí. Pokud neumíš dobře řídit, zaplat si kondiční jízdy - na jakýkoliv typ auta. A začni jezdit. To se vše podá.
My doma střídáme manuál a automat. Zvládá to střídat i 19 letá dcera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová