Phillips Lumea - funkčnost

11
18.4.25 19:07

Phillips Lumea - funkčnost

Zdravím, už delší dobu přemýšlím o zakoupení produktu Phillips Lumea. Chtěla bych se zeptat, zda-li tady má někdo s tímto zkušenost, popřípadě vaše rady a tipy ohledně přesného typu tohoto přístroje. Nerada bych si pořídila něco čeho bych později litovala. Především bych ráda věděla jestli je odstranění chloupků vážně tak precizní jak jsem se dočetla. Pro info mám tmavší a hrubší chloupky a střední barvu pokožky.
Předem děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69018
18.4.25 20:44

Mám ten nejjednodušší model a funguje super. Zpočátku jsem používala častěji, teď mi došlo, že jsem na nohy použila naposledy koncem minulých letních prázdnin a pořád nepotřebuji použít znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.4.25 00:02
@ugluk píše: Více

A je nutné nejdřív místo oholit žiletkou? Chtěla jsem s tím udělat i ruce, ale vždy mi holení žiletkou hrozně podráždilo pokožku a vyskočili mi červené pupínky na celých pažích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1552
19.4.25 06:31

Já jsem taky spokojená, používám ho už pár let. Ano, musíš odstranit, oholit. Protože ten laser působí na ten kořínek. Takže nejlíp před tím použitím oholit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69018
19.4.25 11:50
@Nick2873 píše: Více

Když neoholis, tak to ty chloupky spali, budeš je mít seskvarene a smrdí to. A nefunguje to tak dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21633
19.4.25 17:23

Já mám ten střední model. Chlupy na nohou mi už tak dva až tři roky nerostou. V podpaží to takový efekt nemá, tam ho musím používat stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
19.4.25 18:07

@nozu
@ugluk
@Alice180
Dobře holky děkuji moc, zainvestuji do toho a snad mi to na ty ruce a nohy pomůže jako vám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1807
20.4.25 10:38

Nemám přesně tento, ale princip fungování má ten můj stejný. Funguje skvěle, chloupky postupně mizí. Když to pak jednou za čas přejedu, nové už fakt nerostou. Po několika měsících bez se vracet začaly, nicméně už nikdy jich nebylo tolik jako na začátku. Spíš jsem byla taková vypelichaná :lol: Já mám chlupy černé a silné, takže proto mi to funguje. Kdo je má slabé a světlé, ten má smůlu. Nebude to fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
20.4.25 11:09
@andiedvorakova píše: Více

Koukala jsem se na levnější variantu Hilda ipl který má cenu fakt krásnou oproti philipsu ale mám strach či to bude tak učiněné no kdyžtak napiš mi jaký máš ať mužů srovnat možnosti které jsou dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
27.4.25 09:46

Mam a miluju…mam ho hlavne kvuli trislum a efekt je neskutecny. Koencne me ceka leto bez depilaci a reseni vseho okolo. Nohy zacnu ted, nejdriv dobry, pak jsem na to byla lina a ted jak zacina byt hezky si rikam ze by to bylo fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová