Automatická pračka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
278
24.7.20 09:06

@Mysiceles Asi bych se zaměřila, co od té pračky chcete - na kolik kg je, kolik má nejvíce otáček, třeba bych se podívala i na spotřebu vody při praní a podle toho vybírala. Klidně bych si dala ten limit 10 tisíc a v tomto rozmezí se podívala na značky a ta co by mi byla nejsympatičtější tu bych si koupila. klidně bych i mrkla na heureku na recenze na daný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42961
24.7.20 09:20
@Janli píše:
Mám Beko a je dobrá. Poměr cena/ kvalita mi naprosto vyhovuje. Pračka jede skoro nonstop už šest let, moje dvě děti a manžel dokážou vyrobit víc špinavýho prádla než dětskej domov…

A dovedeš si to představit při čtyřech stejně šikovných? Jednu dobu u nás pračka jela non-stop :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27767
24.7.20 09:33

Měli jsem pračku za cca 15000 odešla měsíc po záruce, takže jsme koupili nejlevnější a hádej pere stejně jako drahá a funguje už dýl než ta drahá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42961
24.7.20 09:37

Tohle je fakt o štěstí. Nic jinýho. Spolužák opravář mi navíc řekl, že se ty pračky dělají tak, aby vydržely záruku, pak je to fakt jen o tom štěstí. Pokud někdo pere hodně, musí se smířit s tím, že jako já bude kupovat každých pět let novou pračku, nebo si pořídí už nějaký poloprofi držák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.20 09:40

To je fakt jako sázka do loterie…Měla jsem 9 let Beko bez jedinné vady, až nakonec chcípla. Před měsícem a půl jsem si koupila Indezit za 7,5 tisíce…NIKDY více…měsíc jsem se handrkovala se záručním servisem - vadný motor - vypálila mi hlavní jistič, to mě stálo 15 stovek…Po výměně motoru tedy pere, ale nasr…mě to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
24.7.20 09:45
@Betty MacDonald píše:
A dovedeš si to představit při čtyřech stejně šikovných? Jednu dobu u nás pračka jela non-stop :mrgreen:

O gumovém omyvatelném oblečení jsi ještě neuvažovala? Ráno navlečeš, v průběhu dne dvakrát opláchneš hadicí… ;) :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
21681
24.7.20 09:45

@Mysiceles koupila bych si bokem plnenou LG a vrchem Electrolux

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42961
24.7.20 09:46
@Janli píše:
O gumovém omyvatelném oblečení jsi ještě neuvažovala? Ráno navlečeš, v průběhu dne dvakrát opláchneš hadicí… ;) :mrgreen:

Skvělý nápad :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
24.7.20 10:50

@Mysiceles Busch neeee. Dneska je to snad u všech sazka do loterie a o štěstí na kus.
Máme Miele, krátce, ale už jsme nechtěla ty komerční značky. Nějaký pan v Jičíně je repasuje, koukala jsem i tam. Ale nakonec máme novou. Být blíž, možná koupíme tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
24.7.20 20:27

Hezký večer, také se musím poohlédnout po nové pračce. Mám vrchem plněnou pračku zn. Siemens, která začíná stávkovat. Zaujala mě pračka zn. Brandt Intellect (nutnost vrchem plněné z důvodu místa).
Má někdo zkušenost s touto značkou?
Bosch ani Siemens vrchem plněné nevyrábí, AEG ani ne, Miele je už jiná cenová úroveň. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí