Autosedačka? A v čem přenášet miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
11.3.20 10:22

Ony existují normální kvalitní vajíčka se všemi atesty, a pak existují vajíčka která se dodávají v trojkombinacích. Ty v trojkombinacích jsou méně kvalitní. Projdi si výsledky crashtestů a vyber samostatné vajíčko, které dopadlo nejlépe :) na většinu podvozků existují adaptéry na většinu vajíček, my měli nějaký no name hluboký kočár a sehnat adaptéry nebyl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 10:25

@Cuddy Super, děkuji moc :) Tu v té trojkombinaci určitě brát nebudu

@Kukacka123 Tak to je fajn, podívám se po nějakých takových kvalitnějších značkách..

Moc Vám všem děkuju za komentáře, už v tom mám jasněji :) tak snad už se mi nebude zdát jen o kočárech a autosedačkách které nevytáhnu z auta.. :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
11.3.20 10:28

@montgomery.burns My měli dvojkombinaci Easy walker QTRO a k tomu jsme prikoupili adaptéry na vajíčko, to jsme měli od Cybex. Já tedy přenášení z a do auta musela řešit relativně záhy, syn z vajíčka vyrostl v 8 měsících a dcerka v 9. Potom jsem používala babyvak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.3.20 10:29

Dcera měla klasické vajíčko + kočár dvojkombinace. Teď budeme pro syna brzy také kupovat kočár dvojkombinaci a vajíčko vybereme dodatečně taky zvlášť, podle typů které mi budou pasovat na kočár. Také nedoporučuji trojkombinaci kočáru, sice máš 3v1 zaráz, ale ty sedačky nejsou nic extra.

• Citovat
  • Upravit
LD1
261
11.3.20 10:36

My máme Cybex Aton 5 a naprostá spokojenost, malýho si prenesu do a z auta kam potřebuju. Přesně jak se tu psalo, dají se koupit adaptéry na kočárek. My je zcela úmyslně nekupovali, ve vajíčku jezdí jen v autě nebo v něm max. krmim. Ono ani v kvalitním vajíčku nemá být dítě dýl, než je nezbytně nutný, takže jsem ho prostě po nákupech atp. tak vozit nechtěla. Ale já mám tu možnost se zařídit jinak, když ji někdo nemá, je to fajn řešení. Jen mě fascinuje, když vidím matky, co chodí s vajíčkem na běžné každodenní
procházky a hlubokou korbu pro mimino ani nepoužívají. :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
11.3.20 10:39

@montgomery.burns My mame presne tu autosedacku z obrazku, ale kupovali jsme ji az pro rocni dite. Pro miminko jsem mela vzdy kvalitni a bezpecne vajicko. To muzes vud prenest v ruce nebo pres adaptery pripevnit na kocarek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1462
11.3.20 10:40

Take jsme meli 2 kombinaci plus autosedacku nevyndavaci v aute… u prvniho ditete uuuplne v pohode jsem proste prenasela a to jsem jezdila opravdu denne, zadny problem… kdyz dal tak kocar nebo navazala do satku nebo jen tak v naruci… ted u druheho to bohuzel nejde, potrebuju mit pod kontrolou i starsi ditko, tak hold jsem poridila vajicko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
11.3.20 10:41
@LD1 píše:
My máme Cybex Aton 5 a naprostá spokojenost, malýho si prenesu do a z auta kam potřebuju. Přesně jak se tu psalo, dají se koupit adaptéry na kočárek. My je zcela úmyslně nekupovali, ve vajíčku jezdí jen v autě nebo v něm max. krmim. Ono ani v kvalitním vajíčku nemá být dítě dýl, než je nezbytně nutný, takže jsem ho prostě po nákupech atp. tak vozit nechtěla. Ale já mám tu možnost se zařídit jinak, když ji někdo nemá, je to fajn řešení. Jen mě fascinuje, když vidím matky, co chodí s vajíčkem na běžné každodenní
procházky a hlubokou korbu pro mimino ani nepoužívají. :nevim: :think:

no jo, to staci, aby ti dite v hluboko korbe rvalo jak na lesy a ve vajicku bylo spokojene. Muze to byt z vice duvodu, napr. reflux.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LD1
261
11.3.20 10:43

@Cuddy tak to bych raději nosila v satku/nositku v takovém případě :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30937
11.3.20 10:44

@LD1 ja take. Hele, kazda to chceme delat jak je nejspravnejsi. A pak se cloveku narodi to dite a ono to chce jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4859
11.3.20 10:54

Já nekupovala autosedačky v trojkombinaci s kočárkem, ale koupila jsem zvlášť bezpečná vajíčka s isofix. základnou od Maxi cosi. Takže jsem děti přenášela v nich. Tyhle autosedačky 0-18 mělo pár kamarádek, ale kupovali je až pro starší (třeba půl-3/4 roční) děti, na miminka měly vždycky vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
11.3.20 10:57

My teda měli klasické vajíčko, stejně jsem vždycky dítě vyndala a dala do kočárku. Nikdy jsem ho v sedačce nenosila. Přijde mi to takové krkolomné, a to dítě se sedačku moc lehké není. Když spal, tak jsem ho ve valné většině případů ani nevzbudila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
11.3.20 11:26

Taky jsme koupili kočárek jen dvojkombinaci a do auta vajíčko od MAxi-Cosi, ke kterému se dají koupit adaptéry na většinu kočárků, tak že pak nebyl problém vozit jen kostru kočáru a na to dát vajíčko. Když z něj dcera vyrostla, tak jsme koupili ještě lehký, velmi skladný sport. kočárek, který v autě zabral méně místa než spodek od hluboké korby a na víc proti golfkám se dal i polohovat, tak že dítě v něm v případě potřeby mohlo ležet. Teoreticky by se dal použít i od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
335
11.3.20 11:29

Nějakou dobu jsme vůbec neměli auto. Pak jsem dceři (asi čtyřměsíční) v dobré víře koupila Britax protisměrnou do čtyř let. A nakonec jsem ji schovala asi do roka a ještě jsme dokoupili Maxi Cosi vajíčko. V té Britax jí při usnutí plandala hlava, nešla pro takové miminko dost sklopit dozadu. Určitě ji doporučuji, ale až na větší dítě. Na miminko vajíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.3.20 11:55

Super, mockrát Vám všem děkuji, moc jste mi pomohly :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat