Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravím, prosím o radu a zkušennosti ohledně autosedačky Babypoint Zenith 9 - 25 kg .
Ještě jsem ji na živo nikde neviděla.
Potřebovala bych vědět jakým stylem se upíná do auta? Jestli je prostorná a jak je to s udržbou a pohodlím?
Děkuji za zkušennosti
Lucka a Terinka
ahoj-já ji mám asi už dva roky a jsem spokojená
prostorná se mi zdá dost, chtěla jsem tehdy polohovací, páč malý vyrostl z vajíčka moc brzo-takže jsem uvítala, že to polohování jde pěkně ovládat zepředu jednou rukou, což je pro mě velké plus vzhledem k tomu, že s ním jezdím většinou sama-takže od řidiče jen natáhnu ruku a jedním tahem posunu sedačku, ani se nemusím na něj otáčet
Upínání-noo to je zase blbé, když ti tam dítk usne, že ho nevyndáš i s tou sedačkou, ale upřímně-já bych ho nevytahla ani tak, na to už je těžký ještě i se sedačkou. Zase si myslím, že to jištění je dobré-tu sedačku musíš uvolnit takovou kovovou tyčí-odklopit sedačku od zadní části a tama vedou ty pásy, které jsou pevně přicvaknuté takovýma pacičkama. Ještě nemám zmáknuté potom upoutání přímo pásama od auta, až nebude potřebovat ty 5-tibodové-to nás čeká za chvilku, už z nich vyrůstá.Potah se dá celý sundat a vyprat na 30°C. Co se týče pohodlí-těžko říct, já v ní nesedím
ale myslím, že dobré-místa tam má dost i v zimní bundě, a to už má 101cm. Jestli budeš chtít vědět ještě něco, ptej se…už mě zatím nic nenapadá.
Děkuji Brusek
myslím, že to je vše
a jistě ji nebudu vyndavat i se sedačkou ![]()
Taky ji mám (Coneco Zenith - je to totéž) zhruba půl roku, a teda spokojenost. Oproti jiným mi příjde, že si tam malá hoví jako v pohodlném křesílku. Vyzkoušeli jsme i jiné sedajdy a v těch byla malá hrozně namáčklá!! Je fakt, že to upínání je trošku pracnější (ale dle mě dost podobné jiným sedačkám) ale podle mě, tyhle větší sedačky už se z auta tak často nevytahují(není to vajíčko), takže to zas jako problém nevidím ![]()
Jen jsem teda sundala ten polštářek, který se tam dá přidělat, přišlo mi, že malou nutil být v divné poloze. Ale bez něj je to pohoda ![]()
Ahoj, u nás taky maximální spokojenost, jelikož malý je opravdu spáč a dost cestujeme, takže považuji za perfektní že se dá sklopit a malému nepřepadává hlavička.Za velké plus považuji i to, že je vyvýšená, takže malý má výhled. Začali jsme používat už před prvním rokem života, nyní budou malému tři (ma 13,5 kg) a myslím, že tam má stále dost místa, je fakt že přes léto to bude pro něj zase pohodlnější, ale i ted v zimě ho tam dávám bezproblémů se zimní bundou.
Mohu vřele doporučit a když to tak sleduji, vidím ji dost často v ostatních autech, takže těch spokojených je asi více.
ahoj tak my taky máme a super. Nemůžu si na nic stěžovat. jen že je barva za ty dva roky trochu vybledlá ale to není žádná podstatná vada.r.
jo ten polštářek jsem pak taky sundala,až byl malý trochu větší. Taky už potom tu hlavičku měl tak jakoby pořád dopředu. Ale když byl malinký, tak se hodil. Začali jsme ji taky používat myslím od 9 měsíců.
Všem moc děkuju ![]()
tak už sem rozhodnutá jí pořídit. Terka má 9 kilo až teď. Sice do vajíčka se ještě vejde, ale myslím, že jízda s výhledem se jí bude zamlouvat ![]()
Holky my tu sedacku taky poridili, ale ja jsem teda dost nestastna..prva me mrzi, ze jsme si mohli priplatit a fakt koupit romer nebo cybex..bezpecnost je bezpecnost a toto prece jen zadnej test nema, krom toho z bocniho narazu ci neco takoveho a za druhe, ja vsude ctu jak je polohovatelna, ale ten nas prdola, kdyz v ni usne, tak bych z kuze vylitla..je tam desne skrouceny, hlavicka spadla dolu..jak se ta sedacka polohuje? ja jsem na takove veci antitalent a pritel mi tvrdi, ze to jinak udelat nejde
jinak si myslim, ze prcek je v ni taky spokojeny..ma krasny vyhled..je dost vysoka a mame ji teda asi pul roku, ale furt je jako nova..ale nemyslim si teda, ze by do ni vesel ve 25 kilech ![]()