Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobré odpoledne, omlouvám se za další diskuzi na téma autosedaček, ale i když jsem většinu pročetla, pořád v tom mám hokej…
Vstupní údaje: dcerka má teď v 7,5 měsících lehce přes 7 kilo, nesedí, ale i tak nám z vajíčka začíná lehce čouhat… (zdědili jsme jakousi značku CAM po dvou dětech).
Po přečtení spousty debat se kloním k autosedačce BeSafe, ale stále pátrám… a snad se dopátrám ![]()
A teď máme doma debatu…
Dívala jsem se na stránky, na které odkazuje většina diskuzí a přiznám se, že mám v tom slušný hokej… je tam tolik variant, že FAKT nevím…
Pochopila jsem, že Steeve je zdejší autosedačkový guru
, tak pokud se vyjádří i on, děkuji
. Ale uvítám i ostatní zkušenosti, názory, tipy… DÍKY!!!
odpovědi na Vaše otázky:
informací je hodně, pokud v tom plavete, tak nejlépe zajet do specializované obchodu, kde mají jak sedačky 9-18, tak 0-18 ajsou ochotni a schopni poradit a předvést i v autě, pokud to nemáte daleko, zajeďte k nám.
steeve díky moc za vyčerpávající odpověď!!! jen se chci zeptat, pokud byste měl doporučit nějakou autosedačku do Fiesty (r.v. prý konec 2007), jaká by to byla? pořád váhám, zda jít do obou možností v jedné, nebo vzít jen protisměrnou… jak tam potom děti skládají nohy? to je asi třeba otočit po směru, že? tedy pokud se bavíme o verzi 0-18… díky!
třeba u těch 0-18 od Besafe se dá používat do protisměru až do 18 kg( cca do 4 let) dětem se vejdou nohy, protože má před sebou speciální konstrukci, proto je tak těžká, zde je to vidět na detailní fotce: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
ale dá se sedačka IZI Combi kdykoliv v rozmezí 9-18 otočit i do posměru, je tedy na oba směry, takže pokud chcete využívat protisměr dlouho, je nejlepší