Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj mamči, nemáte někdo z vás autoesedačku Britax Eclipse Si. Rozhodujeme se mezi Chicco Zenith, Maxi Cosi SPS a právě zmiňovanou Britax Eclipse Si. U nás ve městě ji nikde nemají, tak vůbec nevím jak vypadá v porovnání s ostatníma dvěma. Prosím poraďte.
Dále jsem nikde nenašla její vnitřní rozměry a nevíte někdo vnitřní rozměry Chicco Zenith? Našla jsem jen vnitvřní rozměry u Maxi Cosi.
Děkuji za rady ![]()
Papaja
Ahoj,
my máme autosedačku Britax First Class Si (je to v podstatě Eclipse, ale dá se do auta umístit i proti směru jízdy, takže je použitelná už od narození, my jsme sháněli větší v 9 měsících malýho a chtěla jsem, aby jezdil ještě v protisměru kvůli krční páteři) a jsem nadmíru spokojená. Manžel porovnával nějaké testy a tahle značka nám vyšla nejlíp. Má celkem masivní konstrukci, upínání do auta je snadné a pro dítko je pohodlná, má docela velké polohování. Vnitřní rozměry teda z hlavy nevím, ale pokud bys chtěla, můžu ti jí změřit ![]()
To by bylo moc fajn kdyby jsi mi to změřila. Je to jedno z důležitých hledisek které porovnáváme. Máme holčičku a ne žádnýho habána. Na 9 měsících má 7,5 kg a necelých 70 cm. Jezdíme poměrně hodně a tak se tě ještě chci zeptat jestli je měkoučká v polstrování? Aby se neotlačila prcku ![]()
Papaja
Tak já to během dne změřím a pošlu, malá určitě není, my jsme měli v 9 měsících přes 9 kg a 78 cm
S tím polstrováním, no sáhnu na to, sice teda nemám pocit, že by to bylo jako kanape v obýváku, ale otlačenej zadek jsme nikdy neměli a v létě v horku jsme jezdívali i 3-4 hodiny v kuse ![]()
Pavčo jedná se mi hlavně o hloubku sedu a k tomu výšku boků, aby to nebylo mělké. Díky moc ![]()
Papaja
odpoledne změřím
ale už od oka myslím, že hluboké je to docela dost, ta naše určitě, protože se tam dá vložit ještě speciální vnitřek pro malá miminka a určitě to není až po okraj.