Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky maminky, ![]()
zvažuji koupi této autosedačky - Caretero Fenix 0-18kg
Máte? Zkušenosti a názory?
Popřípadě jakou byste doporučili?
Syn je velký - v 5ti měsících měl 9kg, stále nesedí. Takže potřebuji polohovací, ale když ty vidím kolikrát ty ceny
![]()
Takže něco kvalitního, z levnějšího šuplíku by se hodilo..
Řádově do těch 4.000,–
Děkuji ![]()
Máte zkušenost s Caretero Fenix?
Přidejte zkušenost s Caretero FenixNo, do téhle bych nešla, nikdy nebyla v testech a i když cena není vždy v souladu s kvalitou, tak přece jen je tahle podezřele levná.
Co třeba tahle: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Myslím, že do 4000 najdeš i kvalitnější sedačku, než tuhle… Já bych tda brala jen osvědčené značky, tj. Maxi-cosi, Britax, Romer…
A taky bych ho ještě nechala ve vajíčku, případně pořídit nějaké větší, já mám Maxi-cosi a to je celkem velké, prostorné…
Je fakt, že v téhle kategorii jsou sedačky hodně drahé, proto bych ještě pár měsíců vydržela ve vajíčku a pak koupila normálně 9-18kg.
Příspěvek upraven 21.11.11 v 22:19
zuzka.mamka píše:
proč ho nenecháš ve vajíčku?
Protože se mi tam asi nevejde
Hlavně už uvažuji do budoucna. Po novém roce budeme jezdit dost často autem, a do vajíčka ho už prostě nenacpu ![]()
Za týden mu bude 6měsíců.
díky holky, já jen že tady na hlavní stránce je hned reklama na ní ![]()
zuzka.mamka píše:
v 9 kilech??![]()
co máte za vajíčko? čouhá mu hlava?
Já bych řekla, že v 9 kilech může být dost vajíček nedostačujících, ono víc než na kilech závisí na výšce dítka.
zuzka.mamka píše:
v 9 kilech??![]()
na šířku a čouhaj nohy
Mám od kočárku kombinační V Travel ![]()
MonnyDee píše:zuzka.mamka píše:na šířku a čouhaj nohy
v 9 kilech??![]()
Mám od kočárku kombinační V Travel
To, že čouhaj nohy vůbec nevadí ![]()
Musí být 2 cm nad hlavou a nesmí jít pásy zpod ramínek… a na šířku by se vejít měl, nesmíš ho tolik oblékat ![]()
Ale jinak bych asi do 0-18 šla, myslím, že do přechodu do 9-18 ve vajíčku nevydržíte. Kor jestli se posadí poději, třeba u nás v 11 měsících. Malý tedy stále jezdí ve vajíčku, je mu 13 měsíců, ale on má 9,5kg teď ![]()
to jsem si myslela, že mu čouhaj nohy vůbec nevadí, nesmí mu čouhat hlava
ale jestli chceš válí se mi ve sklepe pěkná maxi cosi city, dám za poštovné
Tak si pořiď nějaké větší (třeba i už použitou, po jednom dítěti), třeba jak píšu, Maxi cosi, to je dost prostorné. Že čouhají nohy nevadí, důležité je, aby nečouhala hlava ven. Taky by dítě nemělo mít na sobě tlusté bundy.
Pak ho zas můžeš prodat a koupit větší sedačku.
Jani, víš jak, stejně jí chci kupovat, takže když jí budeme mít dřív tak to neva ![]()
Takže rady a porady sem prosím ![]()
zuzka.mamka píše:
to jsem si myslela, že mu čouhaj nohy vůbec nevadí, nesmí mu čouhat hlavaale jestli chceš válí se mi ve sklepe pěkná maxi cosi city, dám za poštovné
Můžu poprosit do SZ fotku a jak je stará? Děkuji ![]()