Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Caretero Fenix?
Přidejte zkušenost s Caretero Fenixfotku nevim jestli nějakou mám, je po dvou dětech, jedno v ní jezdilo skoro rok, a dcera 4 měsíce barva šedá, v dobrým stavu, myslím že mi chybí ty polštářky na pásy
zuzka.mamka píše:
fotku nevim jestli nějakou mám, je po dvou dětech, jedno v ní jezdilo skoro rok, a dcera 4 měsíce barva šedá, v dobrým stavu, myslím že mi chybí ty polštářky na pásyhttp://rawicz.olx.pl/…id-165352176
Aha, to je vajíčko, já myslela že autosedačka.. tak díky.
Gábi, taky jsem nalomená na ten Britax, pokud mi nenavrhne někdo jiný něco jiného… Já jsem na ně koukala ale ty ceny jsou fakt hardcore.. ![]()
gabi.design píše:
My půjdeme asi do toho Britaxu, co tady dávala Jani. Dost si ho chválí a cenově je celkem dostupné, měla by to být kvalitní sedačka. Vajíčko máme sice do 13kg, ale dítě se tam prostě nevejde - co je na tom divnýho? Má v pěti měsících 74cm, je to hold dlouhán.
Nojo, tak to malý neměl 74cm ani v roce
to se to pak jezdí ve vajíčku ![]()
MonnyDee píše:
Gábi, taky jsem nalomená na ten Britax, pokud mi nenavrhne někdo jiný něco jiného… Já jsem na ně koukala ale ty ceny jsou fakt hardcore..
Proč? Mě ta cena nepřijde nijak hrozná, třeba ta britaxka není dražší než slušná 9-18 a tu ty vlastně vynecháš, protože bude jezdit v té 0-18 a pak podle toho jak dlouho mu vydrží, tak budeš moct koupit buď rovnou 15-36 nebo případně nějakou 9-36, i v těch se dělají bezpečné.
j.a.n.i1 píše:MonnyDee píše:Proč? Mě ta cena nepřijde nijak hrozná, třeba ta britaxka není dražší než slušná 9-18 a tu ty vlastně vynecháš, protože bude jezdit v té 0-18 a pak podle toho jak dlouho mu vydrží, tak budeš moct koupit buď rovnou 15-36 nebo případně nějakou 9-36, i v těch se dělají bezpečné.
Gábi, taky jsem nalomená na ten Britax, pokud mi nenavrhne někdo jiný něco jiného… Já jsem na ně koukala ale ty ceny jsou fakt hardcore..
Mě ta cena taky nepřijde nijak hrozná. ![]()
Jako jo, ta co by se mi líbila od besafe, ta je drahá… i když já to nakonec díky malému dítku nemusela řešit.
j.a.n.i1 píše:
Jako jo, ta co by se mi líbila od besafe, ta je drahá… i když já to nakonec díky malému dítku nemusela řešit.
Hm, na to koukám a 7tis.KČ to je fakt už pálka. Kdyby to byla třeba až do těch 25kg, tak by do toho člověk zainvestoval, ale když se bude stejně pak ještě kupovat další, tak bych přeci jen uvítala něco cenově přijatelnějšího. Asi skončíme u toho Britaxu, on zas nějakej výběr v téhle kategorii není…
gabi.design píše:j.a.n.i1 píše:Mě ta cena taky nepřijde nijak hrozná.MonnyDee píše:Proč? Mě ta cena nepřijde nijak hrozná, třeba ta britaxka není dražší než slušná 9-18 a tu ty vlastně vynecháš, protože bude jezdit v té 0-18 a pak podle toho jak dlouho mu vydrží, tak budeš moct koupit buď rovnou 15-36 nebo případně nějakou 9-36, i v těch se dělají bezpečné.
Nemyslím tuhle cenu, psala jsem do 4000,–, ale když vidím sedačky za 8000,–
to není ani rodičák ![]()
Autosedacku fenix mam. je uplne stejne bezpecna jako jine autosedacky s nasivkou zname znacky, predpokladam, ze se dela i ve stejne tovarne. kazda autosedacka je kus plastu plus polstrovani a dulezite je spravne ji pripevnit a pripoutat dite do ni.
jako mnohem vetsi nebezpeci vidim NAPROSTO ZBYTECNE cpani prilis velkych deti do znackoveho vajicka - mate pocit, ze dite, ktere jede pozpatku, precuhuje mu hlava ze sedacky (ano, i blby 2cm jsou hodne) a ma pokrcene nohy, nebude mit po pripadnem narazu problem s tim, ze ty nohy ani pri normalni jizde nema kam dat?
„znackove“ sedacky jsou v testech proto, ze si za publicitu zaplati. fyi autosedacky caretero maji vsechny atesty.
Mě taky připadá, že si ostatní značky jsou tak šíleně drahé jen proto, aby měly na reklamu a mohly si zaplatit účast v testech. Máme autosedačku CARETERO Fenix a jsme fakt spokojení
Sedačku jsme vybírali podle toho, aby se dala použít jak proti směru, tak později i ve směru jízdy, takže za nás má 1*** ![]()
Můžu se zeptat, kdo máte sedačku caretero fenix, čouhají dětem ven nohy? máme jí novou, málemu je 7 měsíců, sedět ještě neumí, tak proto jsme jí zvolili, ale teď jak jsme ho do ní dali, tak má venku nohy
je to v pořádku???
Uvazuji a teto autosedacce mate zkusenosti?? Vybiram mezi touto a 4baby dragon