Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Cybex Solution X?
Přidejte zkušenost s Cybex Solution XA to polohování, to umožňuje pak každé auto? Není to jen pro auta, kde se dá nějak manipulovat se zadním sedadlem?
My máme Škoda Fabia (ročník 2012) a Škoda Superb (ročník asi 2013).
S tím popruhem (kapsou) pro dobré vodění pásu tam tedy rozdíl není? Já jen že u té SL ho nevidím na fotkách.
Ty vaky vím… na těch nějak nelpím.
Díky ještě jednou.
@sovicka1 polohování u SL jde pouze u aut, kde se dají naklápět opěradla, polohování u XP jde u všech aut,
U XP je ještě navíc ten průvlak na pás XP-Pad, to jsem předtím zapomněl zmínit.
Příspěvek upraven 17.09.14 v 07:55
Tak pak mam jasno. To s tim polohovanim jsem netusila, ze s touto sedackou lze vsude. Teda doufam ze to neni napolohovani o 1 cm ![]()
@sovicka1 ono hodně záleží na typu auta, v kterém je sedačka použitá, tam kde jsou hluboko uložené isofixová oka, a kde je hodně svislé opěradlo to jde polohovat méně, než tam kde jsou oka více vystrčená a jsou více sklopená opěradla
@steeve píše:
@sovicka1 ono hodně záleží na typu auta, v kterém je sedačka použitá, tam kde jsou hluboko uložené isofixová oka, a kde je hodně svislé opěradlo to jde polohovat méně, než tam kde jsou oka více vystrčená a jsou více sklopená opěradla
asi by bylo dobré to zkusit, že… ale to pak zase člověk nemůže nakoupit levněji přes internet ![]()
@sovicka1 ono u Römerů jsou všude ceny stejné, ať je to kamenná prodejna nebo internet, takže nic neušetříš a v kamenným krámě to alespoň vyzkoušíš
@steeve dobrý den, vvím, že se Vás tu hodně ptají na autosedačky.
Máme Cybex solution, je to 15-36kg. Vše bylo v pořádku, mal se v ní dobře sedí. Ale dnes jsem zjistila, že „vrže“ ten polystyren(nobo co tam je) v té horní opěrce. Je to normální? Nebo není a máme to reklamovat? ![]()
@atominnka nevím jestli vrzání polystyrenu je na reklamaci, zkuste ho přilepit- oboustranná lepící páska nebo něčím podobným a bude po vrzání
@steeve OK, nevěděla jsem, co s tím, tak jsem se v tom nechtěla moc vrtat. Moc díky za radu ![]()
Ahoj holky, tak my máme Cybex Solution X a docela mě překvapuje, že když sedí dcera v sedačce, a je zapnutý pás, který drží sedačku i dceru, tak rukou docela pohodlně můžu hýbat s tou zapnutou sedačkou do stran i 20cm… to tak je normální? Je mi jasné, že bez isofixu mi sedačka nebude na sedadle držet jako přikovaná, ale přijde mi to trošku takové ne moc bezpečné…asi budu muset koupit ten pás, který přikurtuje hrdlo sedačky k opěradlu hlavy nad sedadlem… ![]()
Ještě jsme ji nekoupily dcera má 3.5roku jezdí ještě v maxi cosi tobi, ale je tomůj favorit nebo romer/maxi cosi?… Běhemměsíce ji budu kupovat tak si budu muset vybrat.Asi tak velkou vůli by to mít nemělo ne, to bych té bezpečnosti při tak velkém vychýlení opravdu nevěřila…:-(
@Nikana určitě to není 20 cm do stran, posune se dole max. k zámku a uchycení pásu na jedné a druhé straně, horší to už je na horní části, kde ta sedačka se může kývat, takže řešení je fixační pás okolo hlavové opěrky, aby se nehýbala horní část, a nejlepší pokud je v autě isofix tak isofixovou sedačku.
@steeve dobrý den, moc Vás prosím o radu, dnes mi dorazila Cybex Solution Q3 fix, zdálo se mi, že polystyren je promačkaný, ale jsou tam v něm díry naschvál, cožj jsem zjistila při sundání potahu, ale překvapilo mne, že polystyren je přilepený lepící páskou CYBEX „Do not remove“… vypadá to jak opravované, to jsem u Romeru Versafixu nevidela, nevim, jak u sedaček Kidfix třeba. Ale je to normální? nebo je to vada? Fakt teď nevím… I ten polstrovaný potah je takový nějaký porůznu tlustý a pomačkaný… nepůsobí to ne mne dobře na první pohled. Byla bych ráda za Vaši radu. Děkuji moc.
@KvitecekMilu ty díry v polystyrenu jsou určitě z výroby, ale ta lepící páska, to jsem zatím neviděl, a ty otlaky v potahu nejsou také normální, pošlete to prodejci ať se k tomu vyjádří.
@steeve píše:
@KvitecekMilu ty díry v polystyrenu jsou určitě z výroby, ale ta lepící páska, to jsem zatím neviděl, a ty otlaky v potahu nejsou také normální, pošlete to prodejci ať se k tomu vyjádří.
@steeve dekuji, take myslim, ze to je zvlastni… ![]()