Autosedačka do Nissan Terrano

Anonymní
7.1.13 11:53

autosedačka do Nissan Terrano

Ahoj holky, zajímalo by mne, jaký je rozdíl mezi autosedačkou s isofix a bez. A jak poznám, jestli si ten isofix můžu pořídit do svého auta?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7159
7.1.13 14:37
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajímalo by mne, jaký je rozdíl mezi autosedačkou s isofix a bez. A jak poznám, jestli si ten isofix můžu pořídit do svého auta?

isofix musíte mít v autě, a pokud ho máte můžete použít isofixovu sedačku, pokud isofix v autě nemáte nepřiděláte do auta isofixovou sedačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.13 14:50
@steeve píše:
isofix musíte mít v autě, a pokud ho máte můžete použít isofixovu sedačku, pokud isofix v autě nemáte nepřiděláte do auta isofixovou sedačku.

a to mají jen nová auta? To naše je z roku 2006

• Citovat
  • Upravit
7159
7.1.13 14:59
@Anonymní píše:
a to mají jen nová auta? To naše je z roku píše: Více

od roku 2006 mají nová auta isofix standartně, ale Nissan Terano se vyráběl v letech 1990- 2005, takže předpokládám, že ho mít nebude, protože v době, kdy Terrano konstruktéři začali vyrábět, tedy v roce 1990, tak isofix ještě neexistoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.1.13 15:56
@steeve píše:
od roku 2006 mají nová auta isofix standartně, ale Nissan Terano se vyráběl v letech 1990- 2005, takže předpokládám, že ho mít nebude, protože v době, kdy Terrano konstruktéři začali vyrábět, tedy v roce 1990, tak isofix ještě neexistoval

tak i tak děkuju, jsem trochu zklamaná, ale co se dá dělat, chtěla jsem něco nejbezpečnějšího.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix