Autosedačka Kiddy Phoenixfix Pro 2 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11626
28.9.14 10:31

@Tesička dej pak vědět jak se malí v sedačce líbí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.9.14 10:38
@Tesička píše:
@VirtualniKancelar No, má přijít zítra, jsem na ní zvědavá, Jak dlouho nám vydrží, malá je trošku přízek, v necelých 10 měsících má 9 a půl kilo a skoro 80cm! :-D Ve vajíčku už je chudák fakt narvaná a ani to s ní nejde nést, jak je to těžké. Tak už bude jezdit, jako velká dáma :-)

Máme stejně velkého chlapečka, právě teď Kiddy podědil po sestřičce. První pokus se stolečkem byl velký řev, ale na podruhé už se po něm sápal a radostně si ho poplácával, když jsme mu ho dali, tak to dělá už pořád - jezdí s ní cca 14 dní. Beru to tak, že je to nejbezpečnější, co je na trhu. Důležité je, že je to z tvrzeného plastu, má to krytou hlavičku a pultík absorbuje případný náraz, sedačky za tisícovku jsou s polystyrenu, to je peklo… My jsme malé na novou sedačku museli ještě nalepit samolepku Hello Kitty, pak ji teprve přijala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
30.9.14 13:09

Holky, tak sedačka včera dorazila. Možná jsme měli koupit tu světlejší šedou, no ale co, už je doma :-) ted si studuju po chvílích, když mě malá nechá, tak návod. Trošku mě mate, máme auto s isofixem, musím tam k tomu teda cpát ty trychtířky? nebo to je na auta bez isofixu? :think: Až malá usne, tak to tam zkusím dát a budu se učit poutat :-D večer až manžel přijde z práce, malou vyvezeme :-) Zatím jsem sedačku akorát vybalila, Kristýnka si do ní okamžitě vlezla, tak jsem jí zapřela a dala jí ten pultík a ona do něj vesele bušila, tak snad to bude v pohodě :-) Ona nemá moc ráda pásy kolem ramen… Pak podám zprávu z auta :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
30.9.14 16:23

@Tesička ty trychtýřky jsou pro snadnější nasazení sedačky na isofix

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
30.9.14 19:34

Holky, pecka! Malé se to hrozně líbilo, koukala z okna, bouchala do pultíku, pak dělala sama od sebe paci paci a smála se u toho. Takže super :-) Akorát mi to šlo hůř nandat, tak tedy zkusím ty trychtýře, ale nějak jsem nepochopila to polohování na víc do ležata.. To asi prostě dělat nebudem :-D Jinak ještě musíme vypilovat ten pultík, mám furt strach, aby na tom nebyla úplně namáčklá a pak neblila… ale jinak super! :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
30.9.14 19:40

:palec: pěkný. Já když jí poprvé přidělávala do auta tak jsem byla zpocená až na zadku ale ty trychtýřky hodně usnadněj práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
30.9.14 20:55

@Veveruska87 taky, taky :-D zpocená, odřená, zlomený nehet, naštvaná, to padlo volů, než jsem to přidělala :-D Hlavně jde strašně ztuha mačkat ten ťuflík na to odpojení a ještě při tom vytahovat tu tkaničku. Ale to se vypiluje! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
1.10.14 06:37

@Tesička nevím jestli to víš ale když jí odpojuješ od tech isofixu tak musíš odcvaknout obě strany na ráz a tahnout dopředu aby je nezlomila. Nám to ukazovala ta ženská kde jsme tu sedačku kupovali a neříct nám to tak bych třeba já to zrovna dělala špatně. A to poutání je taky sranda kdyby nám neukázala že nejdříve se dá jeden ten popruh z pásu pak se pás zacvakne a pak teprve se do pultíku provlíkne ta druhá část pásu tak by jsme tak asi nepoutali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1629
1.10.14 09:37

@Veveruska87 což, to pásání vím, to jsem si našla na netu i videa a návod jsem pročetla snad 10× (některý věci mi šly hůře pochopit) :-) ale to vyndavání a nandavání, to je sranda no. Ale časem se to naučíme :-D Stejně jí budeme mít v jednom autě a vyndávat jí budeme asi jen výjmečně. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.4.15 21:49

Ahoj holky,
koukám po autosedačce 9-18 a „Kiddy Phoenixfix pro 2“ vypadá, že je asi na trhu nejbezpečnější a nejlepší? :think:

Myslíte, že je jedno jestli to bude model 2013, 2014 nebo 2015? :nevim:

Mám v úmyslu koupit úplně novou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.4.15 21:51

@zvědavá borůvka

Mam ji a je skvela.
Co se tyce tech modelu, tak pokud tam nedelali zadne zmeny, rekla bych, ze je jedno, z ktereho roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
1.4.15 22:01

@MV313
Děkuji, už vybírám jakou barvu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
1.4.15 22:30

Taky ji mame a super, mam limitovanou edici, protoze ty klasické barvy a vzhled se mi nelibi.Je asi jen o 400 dražší nez klasika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
1.4.15 22:42

@zvědavá borůvka
Pokud jsi z Prahy, doporucuji Detsky dum - vzdy mi skvele poradili. Opravdu se vyznaji.. Mozna bych i zkusila, pry nekdy deti nechteji pultik, ale dcera byla ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
2.4.15 07:08

Taky jí máme už skoro rok a velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie