Autosedačka Kiddy Phoenixfix Pro 2 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
87
6.1.17 22:25

Máme Kiddy, malej nadšený, my taky. Super je ten polštářek pod prdelku mrnousu, tolik nezapadnou za pult. A jde ho postupně snižovat vytahovanim jednotlivých molitanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.1.17 22:34

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
6.1.17 22:34

Příspěvek upraven 20.05.22 v 12:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
6.1.17 22:51

Já kdysi taky váhala mezi kiddy a cybex a pocitově se mi lepší zdala ta kiddy když jsem je viděla na živo. Pokud mohu poradit osobně si je obě prohlídněte ozkoušejte a podle toho se rozhodněte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
6.1.17 23:07
@llucineckaa píše:
Ahoj, obnovuji diskuzi, resime sedacku a nemuzu se rozhodnout mezi Kiddy a Cybexem, kterou by jste doporucili?

Když jsme před lety vybírali 1. větší autosedačku, tak jsme měli jasno v tom, že bychom chtěli pultíkovou 9-18kg. V obchodě jsme vyzkoušeli Kiddy, synovi se v ní líbilo, tak jsme ji vzali. Když jsme o pár let později vybírali další kategorii 15-36kg, tak jsme do obchodu šli s tím, že chceme Cybex (ani nevím proč). Po vyzkoušení jsme opět odešli s Kiddy, protože se nám u ní líbilo to, že při zvednutí zádové opěrky se rozšiřuje i v oblasti ramen. Je to teda trošku nepraktické kvůli místu v autě, ale zase pro pohodlí dítěte mi to přijde jako super vychytávka. Loni v dubnu jsme vybírali nové větší autosedačky pro 2. syna (9-18kg) a pro dceru (15-36kg) a rovnou jsme koukali po Kiddy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
6.1.17 23:11

@Palomita Jo my loni taky kupovali další autosedačku 15-36kg a zas opět vyhrála kiddy a opět velká spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.1.17 23:16

Za nás kiddy. Taky jsem se před rokem rozhodovala a kiddy mám a spokojenost. Ale mám hubeného syna :D a cybex měl moc volnou. JInak od kamarádky jsem slyšela že se jim v létě v horku v autě sedačka cybex nějak rozdělala. Jak jsou tam ty polystyreny kolem hlavy tak že se to uvolnilo. No at tak či ta v obchodě jsem zkoušela obě a v kiddy malý seděl lépe :) doteď na ni nedám dopustit :) mam verzi s isofixy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí