Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
My mame od Klippanu jiny typ (Triofix) a za nas absolutne super. Dcera do ni sla z vajicka, nas pozadavek byl na co nejdelsi moznou jizdu v protismeru a to splnuje. Takze za nas Klippan jednoznacne ano ![]()
@Verunka9 tuhle sedačku neznám, žiju v Německu a tady je nejžádanější sedačka Cybex. Máme roční dítě a všichni známí kolem nás, kteří mají děti mezi 1 a 6 lety nám ji doporučili. Tím však nevyvracím kvalitu té, na kterou jsi se ptala ![]()
Dnes jsem šla ctyrletemu koupit sedačku a šli jsme pro britax případně cybex a malej jednoznačně chtěl klippan, malému je hodně pohodlná, dá se polohovat na spani(v budoucnu z ní neuděláte podsedak, ale to mi přišlo zbytečné teď řešit), je v ní pěkně chráněny, sedačka se mi vzhledově moc nelíbí, ale způsobem jakým roste s dítětem a jak byla malému viditelne pohodlná bylo jasné rozhodnutí
Ahoj, rada bych obnovila diskuzi. Autosedacku Klippan Wego mame v nejuzsim vyberu. Ma nekdo aktualni zkusenosti, nejlepe po nejake dobe uzivani? Zajima me hlavne, jak je pohodlna na delsi cesty a pri spanku, jak moc detem pada hlava (casto jezdime pres noc nebo navecer). V prodejne jsme zkouseli, dceri byla pohodlna, ale zatim je sotva na spodni hrane pouzitelnosti sedacky (temer 15 kg, necely metr), takze tezko soudit, jak je pohodlna vetsim detem - mate zkusenost? Predem dekuji za jakoukoli odezvu ![]()
Prisla nam tak dobra, ze jsme ji koupily i starsimu synovi, ktery mel pul roku novou od cybexu a tu jsme daly do druheho auta kde tak casto nejezdi, ten rozdil jak je v tom dite kryte a jak drží pas byl docela znatelny. Kluci 5 a 7let uz v aute moc nespi, takze tohle nemohu moc posoudit, ale sedacka je skvela, mame je ted asi rok.
Klippan Wego je skvělá sedačka. Vydrží opravdu hodně dlouho díky tomu, že roste i do šířky. Má super hlubokou boční ochranu a opěrku hlavy, dá se jako jedna z mála lehce polohovat. Hlava při spaní nepadá. Synovi je 4,5r, má 115cm a 18 kg a opěrku hlavy má na druhý pozici ze sedmi. Takže fakt vydrží