Autosedačka Maxi Cosi Tobi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
386
10.2.06 15:06

Autosedačka Maxi Cosi Tobi

Milé maminky, dcera je zrovna v období 9 měs., kdy vyrostla z autosedačky pro miminka a chceme pro ni pořídit novou. Nejlépe 9-18kg. Chtěli jsme zakoupit Chicco Key1, ale byli jsme od toho odrazeni velmi špatnými zkušenostmi. Byla nám doporučena novinka od Maxi Cosi „Tobi“, která je na trhu teprve pár dní. Chci se zeptat, nemáte už ji některá doma a jak jste s ní spokojeny?
Moc díky.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
170
10.2.06 15:51

ahojky,
připojuji se k dotazu, chceme ji také koupit, ale mám obavu že ji ještě nikdo moc nemá, je to novinka.
pa M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
10.2.06 17:14

V prodejně mi akorát ukázali katalog, kde je vyobrazena snad v 19-ti barvách, má mnoho funkcí…velmi hezky je popsána zde: http://www.maxi-cosi.cz/news.php. Zakoupit se dá zde: http://www.ajuty.cz/…ail.307.html.
No paní prodavačka ji vychvalovala, že je to naprostá bomba, co se týká bezpečnosti a funkčnosti. Tak asi nebudeme čekat a vyzkoušíme ji a budeme pak referovat o spokojenosti jako první :D .
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
10.2.06 18:00

My máme priory XP a je super a Tobi je ještě lepší :wink: Kupovali jsme ji na www.babystyle.cz -ochota a bleskové dodání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
10.2.06 19:13

Ahojky,
máme taky priory XP (veliká spokojenost) z Babystyle, opravdu super jednání, doporučuji.
Pokud jste z Prahy, paní vám určitě Tobi ochotně předvede.
 Albi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
10.2.06 20:57

Ahoj,

chtela bych se zeptat vas co mate priory XP. Taky se vam na potahu sedacky delaji „pucky“. My mame Maxi-Cosi Cabrio a v dolni casti u nozicek je to uz hodne ponicene. Proste nekvalitni potahova latka. Zajimalo by me, jestli je to u sedacek pro vetsi taky tak. Predpokladam, ze mala bude tuhle sedacku huntovat kapku vic nez tu malou, tak chci aby vydrzela co nejvic.

diky
lejla

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
10.2.06 21:55

Lejlo, u Cbria se nám to trochu stalo taky, ale ta Priory má úplně jiní materiály. Liší se ale i jeden od druhého, chce to ošahat. My máme Arabesque a ta je z takového hladkého materiálu, co se dá i otřít, takže počítám, že tam to opotřebení nebude takové. Nicméně stejně počítám s nákupem toho letního potahu. Na Cabrio jsem ho spíchla z froté prostěradla a užila jsem ho dost a dost, ale je fakt, že jsme vajíčko na cestách používali jako jídelníčku…

Nepřihlášená Albi

• Citovat
  • Upravit
170
10.2.06 22:36

My také u Cabria máme uplně zežmollkovaný potah pod nožičkama, docela mě to zarazilo u celkem drahé sedačky, no ale hlavně aby převažovala ta bezpečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.2.06 22:37

My také u Cabria máme uplně zežmollkovaný potah pod nožičkama, docela mě to zarazilo u celkem drahé sedačky, no ale hlavně aby převažovala ta bezpečnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
10.2.06 22:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
10.2.06 22:49

holky, prosim vas, a ktory typ potahu na tom Cabriu mate, ten z rady „Reflection“ ?

dik,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
11.2.06 11:29

Ahojky, my máme Deep Red a je to samý žmolek, omlouvám se za svůj včerejší trojitý příspěvek :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2107
11.2.06 14:37

diky Kosmi,

Deep Reed patri pod radu Reflection, takze je to tak ako som uz par nazorov pocula … Ideme ju totiz kupit, tak hladam odporucania na ten-ktory potah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
11.2.06 20:19

A který potah na Maxi Cosi sedačkách se nežmolkuje? Když už do toho vrazím tolik peněz, tak aby to taky něco vydrželo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
11.2.06 20:31

Mrknete na www.rodina.cz a v diskuzich v sekci autosedacky se nedavno potahy probiraly…t

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure