Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
derida píše:
Petto, koukám, že máme obě Davídky a skoro stejně staré
Taky jsem si všimla, když jsem Ti odpovídala na zlínský dotaz
Třeba se ještě potkáme ![]()
Třeba jo, snad se dostanem na to plavání. Tady v NL chodíme každý týden, tak by mě mrzelo, kdyby měli plno. Měj se pěkně
Petto,
jestli si vzpomeneš, až Ti dojde MC Tobi , tak mi dej vědět. Buď do této diskuze nebo SZ - zaregistroval jsem se ![]()
Já budu dál pátrat po nějakých testech, když bych něco vyhrabal, tak to sem hodím (nebo do nějaké ahtuální diskuse).
Tak zatím čau,
Tomáš
Ahojte,
tak jsme v pátek byli obhlídnout jak Tobi tak Priori XP a zvolili jsme Priorku. Přece jen se nám zdálo, že je větší (i když na rozměry je možná stejná - neměřili jsme to) a taky je v ní malý ve větším záklonu (lehu).
Tobi sice měla lepší barevné provedení, ale Priori XP vyhrála a už ji máme doma.
Filípek ještě sám nesedí, ale v létě na dovolenou předpokládáme, že už určitě pojedeme s Priorkou.
Jestli někde vyhrabu testu Tobi, tak hodím link.
Tak ahojte.
Ahoj,
ja jsem si Tobi osahala dneska. Mame sice Priorku, ale byla jsem zvedava, protoze jsem pred casem chtela koupit prave Tobi. Docela mne zklamala, i kdyz uz jsem slysela hlasky, ze Priorka je lepsi. Tobi nejde tak do lehu, mela jsem obe sedacky vedle sebe na testovacim sedadle a zkousela to i s malym. A je mensi
Ty pasy jsou necim vyztuzeny, aby se automaticky rozevrely a to mi prislo tvrdsi, nez by se mi libilo. Jinak vypada Tobi super, ale hlavne to lezeni proste nevychytali… a taky mi prislo, ze do 4 let by nam urcite nevydrzela. No myslim, ze to si musi kazdy osahat a porovnat sam
Ted uz budou k videni urcite vsude, kde maji MC.
Ahojky,
koukám že se tu diskuse o Tobi zase rozjela. Já jsem ji tady zakládala. Jelikož naše dcera bude mít za 2 týdny rok a Tobi se s velikým zpožděním dostala na trh až teď, byli jsme nuceni koupit Maxi Cosi Priori. A myslím, že jsme rozhodně neprohloupili. Byla nám i po vyzkoušení na veletrhu Pro dítě spíš doporučena než Tobi. Prý je méně prostorná … a hlavně naše malá už ji nutně potřebovala. Takže se vozíme v Priorce v růžovce . Malá je z ní nadšená a my taky.
Ahoj,
tak my od soboty jezdíme v MC Tobi a jsme z ní nadšení ![]()
Zapínání pásů je super, jen malého po:,–(íme a zacvakneme … žádné vytahování pásů zpod dítěte
Pořádně utáhnem, až se objeví zelená šipka a máme jistotu, že je to dost pevné (malého to samozřejmě nikde netlačí, má tam vůli) ![]()
Polohování podhlavníčku a výšky ramenních pásů je velice snadné a můžeme volit ze 7 poloh, což nám umožní, vždy je co nejvíce přizpůsobit momentální výšce ![]()
Polohování sedačky je snadné a podle mne zcela dostatečné, malý nám tam zatím leží ve stejné poloze jako ve vajíčku ![]()
A nakonec rozměry. Tobi vypadá menší, ale je to jen optický klam
Celá autosedačka robustnější než Priori, vnitřní prostor vypadá menší, ale je úplně rozměrově stejný u obou sedaček ![]()
My jsme maximálně spokojení a Davídek také. Jsem ráda, že jsme se nakonec rozhodli pro Tobi ![]()
Petta
Holky, koupili jsme MC TOBI, po dvou jízdách ji Fanda poblil, vyprala jsem dle návodu a: Blitíčko se nevypralo (zápach ano, ale skvrna zůstala) a potah se sežmolil. Budeme ji reklamovat.
Koukám že tahle diskuze je už trochu staršího data-vypadla mi ve vyhledávači ![]()
HAJINKO chtěla bych se zeptat-jaký to byl potah,co takhle dopadl?
Taky budu kupovat MC,tak abych věděla,který ne ![]()
myšulo,prosím jaké máte špatné zkušenosti s Chicco Key 1,moc by mě to zajímalo,díky
Petul,
náš malej hned po druhé jízdě poblinkal-a to fest, MC priorku potah graphite gray a šlo to krásně pryč, a taky se prý nemá zrovna tenhle potah žmolkovat, tak uvidíme ![]()
K.
Graphite Gray jsem měla vybráno taky…dlooouho dopředu,jenže jsem pak zjistila,že na obrázku se mi líbí víc než ve skutečnosti,tak jsem byla zhrzená
Jaká je ta světle šedá látka?Mě připadala v krámě taková právě moc obyč.
Já jsem z té sedačky už hotová,nejsem schopná vybrat potah,vůbec nevím který.Navíc ji budu za měsíc už potřebovat a oni teď mají nějaké výpadky či co v dodávce,takže budu muset vybrat z toho co kdo má na krámě,bééééééééééé
Chtěla jsem Topline Circuit a to vůbec nehrozí…prý přijdou až v srpnu a ještě jen pár do celé republiky.
Asi si půjdu hodit.
Navíc někdo tvrdí,že Tobi blbě upevňuje do auta,že Priori XP je lepší.Ale mě se Tobi mooooc líbí.Poradí mi někdo?HELP!!!!!
Mě by taky zajímalo jaký je to potah a jak ho pralas? Nejlepší je to vyčistit přímo čistidlem na sedací soupravy a tak. Máme potah Blue mist refl. a přesto že každej píše jak potahy z řady Reflection žmolkují tak nám ne.