Autosedačka Maxi Cosi Tobi

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1026
12.4.06 22:40
derida píše:
Petto, koukám, že máme obě Davídky a skoro stejně staré :D

Taky jsem si všimla, když jsem Ti odpovídala na zlínský dotaz :wink: Třeba se ještě potkáme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
12.4.06 23:02

Třeba jo, snad se dostanem na to plavání. Tady v NL chodíme každý týden, tak by mě mrzelo, kdyby měli plno. Měj se pěkně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
13.4.06 20:31

Maxi Cosi Tobi

Petto,
jestli si vzpomeneš, až Ti dojde MC Tobi , tak mi dej vědět. Buď do této diskuze nebo SZ - zaregistroval jsem se :lol:
Já budu dál pátrat po nějakých testech, když bych něco vyhrabal, tak to sem hodím (nebo do nějaké ahtuální diskuse).
Tak zatím čau,
 Tomáš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.4.06 21:02

Maxi Cosi Tobi

Ahojte,
tak jsme v pátek byli obhlídnout jak Tobi tak Priori XP a zvolili jsme Priorku. Přece jen se nám zdálo, že je větší (i když na rozměry je možná stejná - neměřili jsme to) a taky je v ní malý ve větším záklonu (lehu).
Tobi sice měla lepší barevné provedení, ale Priori XP vyhrála a už ji máme doma.
Filípek ještě sám nesedí, ale v létě na dovolenou předpokládáme, že už určitě pojedeme s Priorkou.
Jestli někde vyhrabu testu Tobi, tak hodím link.
Tak ahojte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29730
24.4.06 21:21

Ahoj,
ja jsem si Tobi osahala dneska. Mame sice Priorku, ale byla jsem zvedava, protoze jsem pred casem chtela koupit prave Tobi. Docela mne zklamala, i kdyz uz jsem slysela hlasky, ze Priorka je lepsi. Tobi nejde tak do lehu, mela jsem obe sedacky vedle sebe na testovacim sedadle a zkousela to i s malym. A je mensi :( Ty pasy jsou necim vyztuzeny, aby se automaticky rozevrely a to mi prislo tvrdsi, nez by se mi libilo. Jinak vypada Tobi super, ale hlavne to lezeni proste nevychytali… a taky mi prislo, ze do 4 let by nam urcite nevydrzela. No myslim, ze to si musi kazdy osahat a porovnat sam :wink: Ted uz budou k videni urcite vsude, kde maji MC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
24.4.06 22:25

Ahojky,
koukám že se tu diskuse o Tobi zase rozjela. Já jsem ji tady zakládala. Jelikož naše dcera bude mít za 2 týdny rok a Tobi se s velikým zpožděním dostala na trh až teď, byli jsme nuceni koupit Maxi Cosi Priori. A myslím, že jsme rozhodně neprohloupili. Byla nám i po vyzkoušení na veletrhu Pro dítě spíš doporučena než Tobi. Prý je méně prostorná … a hlavně naše malá už ji nutně potřebovala. Takže se vozíme v Priorce v růžovce . Malá je z ní nadšená a my taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1026
24.4.06 23:09

Ahoj,
tak my od soboty jezdíme v MC Tobi a jsme z ní nadšení :D

Zapínání pásů je super, jen malého po:,–(íme a zacvakneme … žádné vytahování pásů zpod dítěte :roll: Pořádně utáhnem, až se objeví zelená šipka a máme jistotu, že je to dost pevné (malého to samozřejmě nikde netlačí, má tam vůli) 8)

Polohování podhlavníčku a výšky ramenních pásů je velice snadné a můžeme volit ze 7 poloh, což nám umožní, vždy je co nejvíce přizpůsobit momentální výšce :)
Polohování sedačky je snadné a podle mne zcela dostatečné, malý nám tam zatím leží ve stejné poloze jako ve vajíčku :lol:

A nakonec rozměry. Tobi vypadá menší, ale je to jen optický klam :wink: Celá autosedačka robustnější než Priori, vnitřní prostor vypadá menší, ale je úplně rozměrově stejný u obou sedaček 8O

My jsme maximálně spokojení a Davídek také. Jsem ráda, že jsme se nakonec rozhodli pro Tobi :D
 Petta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2773
26.4.06 10:20

Holky, koupili jsme MC TOBI, po dvou jízdách ji Fanda poblil, vyprala jsem dle návodu a: Blitíčko se nevypralo (zápach ano, ale skvrna zůstala) a potah se sežmolil. Budeme ji reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
16.6.06 13:05

Koukám že tahle diskuze je už trochu staršího data-vypadla mi ve vyhledávači :roll:
HAJINKO chtěla bych se zeptat-jaký to byl potah,co takhle dopadl?
Taky budu kupovat MC,tak abych věděla,který ne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2959
16.6.06 13:30

MCTobi

myšulo,prosím jaké máte špatné zkušenosti s Chicco Key 1,moc by mě to zajímalo,díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
18.6.06 21:34

Petul,
náš malej hned po druhé jízdě poblinkal-a to fest, MC priorku potah graphite gray a šlo to krásně pryč, a taky se prý nemá zrovna tenhle potah žmolkovat, tak uvidíme :)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
23.6.06 19:05

Graphite Gray jsem měla vybráno taky…dlooouho dopředu,jenže jsem pak zjistila,že na obrázku se mi líbí víc než ve skutečnosti,tak jsem byla zhrzená :cry: Jaká je ta světle šedá látka?Mě připadala v krámě taková právě moc obyč.
Já jsem z té sedačky už hotová,nejsem schopná vybrat potah,vůbec nevím který.Navíc ji budu za měsíc už potřebovat a oni teď mají nějaké výpadky či co v dodávce,takže budu muset vybrat z toho co kdo má na krámě,bééééééééééé :cry: :cry: :cry: Chtěla jsem Topline Circuit a to vůbec nehrozí…prý přijdou až v srpnu a ještě jen pár do celé republiky.
Asi si půjdu hodit.
Navíc někdo tvrdí,že Tobi blbě upevňuje do auta,že Priori XP je lepší.Ale mě se Tobi mooooc líbí.Poradí mi někdo?HELP!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
24.6.06 12:48

Tak jsme vybrali Animali.Tak jsem na to zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
26.6.06 18:07

tak pak dej vedet…taky ted nevim kterou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
26.6.06 18:19

Mě by taky zajímalo jaký je to potah a jak ho pralas? Nejlepší je to vyčistit přímo čistidlem na sedací soupravy a tak. Máme potah Blue mist refl. a přesto že každej píše jak potahy z řady Reflection žmolkují tak nám ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí