Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Já ten potah celý svlíkla a vyprala v ruce v prášku na praní pro mimina, jinak nic, a po blinkání ani památka ![]()
Co se týče žmolkování mi měli Cabrio Deep Red a to se žmolkovalo hodně, ale asi je to tím že vajíčko se mnohem více žmolkuje než sedačky od 9 kg, kde už dítko sedí aniž by nohama kopalo do potahu-většinou ![]()
Kosmi, koukám podle metříku, že máte dneska důležitý den ![]()
Tak malému všechno nejlepší a ať se mu v sedajdě krásně cestuje ![]()
Holky, malému je rok a chceme koupit maxi cosi tobi. Cena na netu je samozřejmě hezčí než v obchodě. Je nutné jí zkoušet? Jste s autosedačkou spokojené? Poraďte! Díky ![]()
@Gortyna Myslím si, že stojí za to skočit do obchodu s autosedačkami a tam je vyzkoušet, nikdo neříká, že ji musíte v obchodě rovnou koupit
. Případně se vám třeba zalíbí ještě jiná, ne všechny sedačky dětem sednou
.
@Gortyna Jsme spokojeni
. Můj muž je automechanik, dal si záležet. Jinak si ji můžete koupit i přes bazar, nic tomu není a je to za poloviční cenu
, někde i odkupují zase zpátky.
@Gituš já vím, jenže takhle jsem se šla podívat na jídelní židličku a bylo mi trapně jak mě obskakují a koupila jí tam
@Gortyna Ahoj, máme ji už pro druhé dítko a jsme moc spokojení, neměnila bych. Určitě bych ji ale vyzkoušela v obchodě! Kamarádi ji také zkoušeli, ale chlapeček byl trošku mohutnější a neseděla mu, vybrali jinou, ale také maxi cosi. Hodně štěstí při výběru ![]()
Máte pravdu je lepší tam sjet než pak doma koukat na autosedačku a nevědět co s ní.
Také ji máme pro oba syny a nemohla bych být spokojenější.
Jezdí v ní také od roka. Je prostorná, polohovatelná, máme k ní i pratelný potah. Kluci v ní i pěkně spí. Vidí z okna, což je taky super. Dřív mi při cestování autem cestu prořvali a teď ani nevím, že je máme ![]()
Tak jsme včera byli zkoušet a já byla nadšená do té doby než přišla prodavačka. V podstatě mi řekla jedině isofix a nejlepší je britax romer. Postavila to tak, že záleží na nás kolik chceme investovat do bezpečnosti našeho prcka