Autosedačka Maxi Cosi Tobi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
170
26.6.06 22:06

Já ten potah celý svlíkla a vyprala v ruce v prášku na praní pro mimina, jinak nic, a po blinkání ani památka :)
Co se týče žmolkování mi měli Cabrio Deep Red a to se žmolkovalo hodně, ale asi je to tím že vajíčko se mnohem více žmolkuje než sedačky od 9 kg, kde už dítko sedí aniž by nohama kopalo do potahu-většinou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
27.6.06 08:15

Kosmi, koukám podle metříku, že máte dneska důležitý den :-)
Tak malému všechno nejlepší a ať se mu v sedajdě krásně cestuje :-)

http://www.gify.nou.cz/…bory/n28.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
27.6.06 11:41

Petul,

moc děkujeme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.12.17 11:53

obnova diskuze

Holky, malému je rok a chceme koupit maxi cosi tobi. Cena na netu je samozřejmě hezčí než v obchodě. Je nutné jí zkoušet? Jste s autosedačkou spokojené? Poraďte! Díky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3368
30.12.17 12:06

@Gortyna Myslím si, že stojí za to skočit do obchodu s autosedačkami a tam je vyzkoušet, nikdo neříká, že ji musíte v obchodě rovnou koupit :D. Případně se vám třeba zalíbí ještě jiná, ne všechny sedačky dětem sednou :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
30.12.17 12:09

@Gortyna Jsme spokojeni ;). Můj muž je automechanik, dal si záležet. Jinak si ji můžete koupit i přes bazar, nic tomu není a je to za poloviční cenu ;), někde i odkupují zase zpátky.

• Citovat
  • Upravit
1428
30.12.17 12:15

:) @Gituš já vím, jenže takhle jsem se šla podívat na jídelní židličku a bylo mi trapně jak mě obskakují a koupila jí tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.12.17 12:19

@Gortyna Ahoj, máme ji už pro druhé dítko a jsme moc spokojení, neměnila bych. Určitě bych ji ale vyzkoušela v obchodě! Kamarádi ji také zkoušeli, ale chlapeček byl trošku mohutnější a neseděla mu, vybrali jinou, ale také maxi cosi. Hodně štěstí při výběru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
30.12.17 12:40

Máte pravdu je lepší tam sjet než pak doma koukat na autosedačku a nevědět co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3079
30.12.17 13:20

Také ji máme pro oba syny a nemohla bych být spokojenější. :kytka: Jezdí v ní také od roka. Je prostorná, polohovatelná, máme k ní i pratelný potah. Kluci v ní i pěkně spí. Vidí z okna, což je taky super. Dřív mi při cestování autem cestu prořvali a teď ani nevím, že je máme :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1428
31.12.17 12:16

Tak jsme včera byli zkoušet a já byla nadšená do té doby než přišla prodavačka. V podstatě mi řekla jedině isofix a nejlepší je britax romer. Postavila to tak, že záleží na nás kolik chceme investovat do bezpečnosti našeho prcka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí