Autosedačka pro dítě 3 leté

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
611
17.5.18 13:50

autosedačka pro dítě 3 leté

Ahoj holky, zvažuji jakou koupit autosedačku, mám dvě děti, jedno má už 6 let a má autosedačku Autosedačka BRITAX RÖMER KIDFIX SL SICT 2015, druhé dítě má ještě tu menší, chceme také již koupit tu větší, nebo manžel, že koupíme jen bobek, a na tom bude ta starší, ale to se mi moc nelíbí, že by měla sedět jen na bobku, co na to říkáte vy? není to asi moc bezpečné, je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
17.5.18 14:05

Bobka má manžel v hlavě, promiň :mrgreen:. Tohle soudný člověk šestiletýmu dítěti nedá.

• Citovat
  • Upravit
3359
17.5.18 14:07
@esmeralda44 píše:
Ahoj holky, zvažuji jakou koupit autosedačku, mám dvě děti, jedno má už 6 let a má autosedačku Autosedačka BRITAX RÖMER KIDFIX SL SICT 2015, druhé dítě má ještě tu menší, chceme také již koupit tu větší, nebo manžel, že koupíme jen bobek, a na tom bude ta starší, ale to se mi moc nelíbí, že by měla sedět jen na bobku, co na to říkáte vy? není to asi moc bezpečné, je to tak?

Na podsedak bych nedala… :nevim: A to menší už ze sedacky vyrostlo? Mám skoro 3 leteho, vysokého a sedačka 9-18 ještě bude složit dlouho… U všech dětí jsem to tak měla, minimálně do čtyř let se tam vklidu vlezly a to jsou fakt vysocí… Ještě by mohlo být těžší… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16111
17.5.18 14:11

To tříleté už má víc než 18kg? My jsme pořizovali tu kagetorii 15-36kg nedávno synovi, kterému je 4,5 roku, tříleté mi přijde dost malé na klasický pás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.5.18 14:13

„bobek“ opravdu ne ;)
Mame velke deti, obe jeste pred 3.mi narozeninami vyrostly ze sedacky do 18kg, takze ted oba jezdi v Joie na isofix, poutane pasy. Dokud se tam vejdou, budou v nich, doufam, ze alespon do te 10ti let urcite, prestoze syn uz ted v sesti letech meri 130cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
17.5.18 17:34

Vzhledem k provozu a řidičské schonosti mnohých bych si raději zainvestovala a „bobek“ používala minimálně nebo vůbec. Kolem 2,5 let jsme dětem kupovali poslední typ autosedaček, kategorii 15-36kg. 9-18 kg jim byly už nepohodlnné a malé. Výběr je na každém, hodně závisí na tom, jaký chcete typ, značku atd. My jsme pro obě děti zvolili značku cybex, používáme ji u starší už 6 rokem, tyto sedačky jsou do cca 12 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí