Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Zdravim holky potřebovala bych se zeptat kde bych sehnala na autosedačku Romer baby safe plus tu miminkovskou vložku. Nemůžu jí najít a asi už ani nenajdu takže ji musim koupit. Diky za info
Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...Jakou miminkovskou vložku? my jsme sedačku měli a žádná nebyla potřeba. Pásy jdou polohovat, takže rpo iminko je dáš úplně dolů. A pak vzadu na zádíčkách je pod tou svrchní látkou takový polštářeka to je právě zmenšení pro malé mimi. Pak když je větší, tak sevyndá a dítě je v té sesačce víc zapadlé. Ale ten polštářek je fakt malý a hlavně byl součástí autosedačky.
O jiné vložce nic nevíma ani si jí v tom nějak nedovedu představit. Malá měla necelé 3 kila a autosedačka jí rozhodně velká nebyla
Obávám se, že takto samostatně dokoupit nelze. Možná na inzerát - třeba někdo má sedačku již poškozenou a vložku nepotřebuje. Nebo někdo zručný by mohl ušít.
Jestli opravdu myslíš jen ten malý polštářek,tak ten by fakt šel jednoduše ušít ![]()
ten fakt asi koupit nepůjde. Je to jen taková „blbost“ ![]()
Já jsems edačku půjčila a teda doufám, že mi ho neztratí. Je fakt, že když to člověk pak vyndá, že se to lehce ztratí, když je to taková malá věc.
Já bych se nakopala
budu ještě hledat ale už nevim kde. Bude na nějakym blbim místě to jsem si jistá
pandora píše:
Zdravim holky potřebovala bych se zeptat kde bych sehnala na autosedačku Romer baby safe plus tu miminkovskou vložku. Nemůžu jí najít a asi už ani nenajdu takže ji musim koupit. Diky za info
ten novorozenecký polštářek se dá u nás objednat( máme všechny náhradní díly na Römery) ale stojí 384,– Kč, tak spíše hledejte kam se zatoulal
steeve píše:pandora píše:ten novorozenecký polštářek se dá u nás objednat( máme všechny náhradní díly na Römery) ale stojí 384,– Kč, tak spíše hledejte kam se zatoulal
Chtěla bych ho tedy objednat ale nemůžu ho tam nikde najít .
Ráda bych se zeptala, jestli jde do této autosedačky použít zavinovačka, např. Emitex zavinovačka do autosedačky. Jde mi o to, jestli jdou provléct pětibodobé pásy zavinovačkou, protože, jak jsme si všimla, ty postranní pásy jsou spojené a jimi se jen provlíká ruka miminka. Jak je tedy můžu provléct dvěma dírama v zavinovačce?
@jessikka píše:
Ráda bych se zeptala, jestli jde do této autosedačky použít zavinovačka, např. Emitex zavinovačka do autosedačky. Jde mi o to, jestli jdou provléct pětibodobé pásy zavinovačkou, protože, jak jsme si všimla, ty postranní pásy jsou spojené a jimi se jen provlíká ruka miminka. Jak je tedy můžu provléct dvěma dírama v zavinovačce?
ano jde, protoze ta zavinovacka je v bocich na patentky, ktere se daji rozepnout a zapnout az pres pasy
a dokonce i s trochou snahy a sikovnosti jdou zezadu ze sedacky oddelat ty pasy, provlect cim potrebujes, a pak je zase sikovne zapnout tak, jak byly ![]()