Autosedačka Römer Baby Safe Plus

9879
5.2.12 13:20

autosedačka Romer baby safe plus

Zdravim holky potřebovala bych se zeptat kde bych sehnala na autosedačku Romer baby safe plus tu miminkovskou vložku. Nemůžu jí najít a asi už ani nenajdu takže ji musim koupit. Diky za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer Safefix Plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer Safe...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2640
5.2.12 13:35

Jakou miminkovskou vložku? my jsme sedačku měli a žádná nebyla potřeba. Pásy jdou polohovat, takže rpo iminko je dáš úplně dolů. A pak vzadu na zádíčkách je pod tou svrchní látkou takový polštářeka to je právě zmenšení pro malé mimi. Pak když je větší, tak sevyndá a dítě je v té sesačce víc zapadlé. Ale ten polštářek je fakt malý a hlavně byl součástí autosedačky.
O jiné vložce nic nevíma ani si jí v tom nějak nedovedu představit. Malá měla necelé 3 kila a autosedačka jí rozhodně velká nebyla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
916
5.2.12 13:55

Obávám se, že takto samostatně dokoupit nelze. Možná na inzerát - třeba někdo má sedačku již poškozenou a vložku nepotřebuje. Nebo někdo zručný by mohl ušít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
5.2.12 14:34

Jestli opravdu myslíš jen ten malý polštářek,tak ten by fakt šel jednoduše ušít :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
5.2.12 15:18

Přesně ten polštářek myslim . Nemůžu ho nají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
5.2.12 15:21

ten fakt asi koupit nepůjde. Je to jen taková „blbost“ :-(
Já jsems edačku půjčila a teda doufám, že mi ho neztratí. Je fakt, že když to člověk pak vyndá, že se to lehce ztratí, když je to taková malá věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
5.2.12 15:26

Já bych se nakopala :zed: budu ještě hledat ale už nevim kde. Bude na nějakym blbim místě to jsem si jistá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
6.2.12 09:06
pandora píše:
Zdravim holky potřebovala bych se zeptat kde bych sehnala na autosedačku Romer baby safe plus tu miminkovskou vložku. Nemůžu jí najít a asi už ani nenajdu takže ji musim koupit. Diky za info

ten novorozenecký polštářek se dá u nás objednat( máme všechny náhradní díly na Römery) ale stojí 384,– Kč, tak spíše hledejte kam se zatoulal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
6.2.12 10:38
steeve píše:
pandora píše:
Zdravim holky potřebovala bych se zeptat kde bych sehnala na autosedačku Romer baby safe plus tu miminkovskou vložku. Nemůžu jí najít a asi už ani nenajdu takže ji musim koupit. Diky za info
ten novorozenecký polštářek se dá u nás objednat( máme všechny náhradní díly na Römery) ale stojí 384,– Kč, tak spíše hledejte kam se zatoulal

Chtěla bych ho tedy objednat ale nemůžu ho tam nikde najít .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
4.7.12 19:38

Ráda bych se zeptala, jestli jde do této autosedačky použít zavinovačka, např. Emitex zavinovačka do autosedačky. Jde mi o to, jestli jdou provléct pětibodobé pásy zavinovačkou, protože, jak jsme si všimla, ty postranní pásy jsou spojené a jimi se jen provlíká ruka miminka. Jak je tedy můžu provléct dvěma dírama v zavinovačce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
4.7.12 20:14
@jessikka píše:
Ráda bych se zeptala, jestli jde do této autosedačky použít zavinovačka, např. Emitex zavinovačka do autosedačky. Jde mi o to, jestli jdou provléct pětibodobé pásy zavinovačkou, protože, jak jsme si všimla, ty postranní pásy jsou spojené a jimi se jen provlíká ruka miminka. Jak je tedy můžu provléct dvěma dírama v zavinovačce?

ano jde, protoze ta zavinovacka je v bocich na patentky, ktere se daji rozepnout a zapnout az pres pasy :-) a dokonce i s trochou snahy a sikovnosti jdou zezadu ze sedacky oddelat ty pasy, provlect cim potrebujes, a pak je zase sikovne zapnout tak, jak byly :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí