Autosedačka Romer bez isofix

9879
20.11.10 22:41

Pro Steeva

Steeve prosím potřebujeme koupit druhou autosedačku Romer bez isofix 9 - 18 kg 2011. Tu první jsme koupili podle vaší rady s isofixem a malej si fakt lebedí.. Jsem moc spokojená máme tu záruku 3 roky takže i to super.Nevím jak se jmenuje ta bez isofix.Objednáme ji zase u vás. Někde jste psal že prodáváte i kočáry (měla bych zájem ) tak jen dejte info co a jak. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3
21.11.10 08:45

Sedačka Romer

Ahoj, my máme také s isofixem, taky spokojenost a pamatuji se, že když jsme ji kupovali, rozdíl mezi s a bez byl pouze v názvu. Jedna je Romer KID fix a druhá KID. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
21.11.10 13:00

Pandoro, Römer 9-18 bez isofixu je King plus: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…
tam na stránkách mám i kočárky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.3.16 22:06

Dobrý den, potrebovala bych poradit…
Chtela bych pořídit autosedačku značku Romer. Bohužel bez isofixu. Pro váhu 0- 13 nebo 0-18.
Mohli by jste mi poradit či doporučit jaký typ by byl ideální? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.3.16 23:00

Doporučuju vajíčko 0-13. Pro miminka je to nejlepší a nejbezpečnější. Taky pro tebe na přenášení prcka. Já jsem si kupovala First Class plus 0-18, když mi beruška vyrostla z vajíčka a ještě neseděla. Skvělá sedačka, tu určitě doporučuju jako pokračování po vajíčku. Ale pro novorozeně určitě vajíčko. Romery jsou dobrý všechny.

• Citovat
  • Upravit
4
24.3.16 06:58

Diky za radu, už jsem se v tom úplně ztrácela. Asi poridime Romer baby safe plus. Ale ještě se mi docela zalíbila i izi autosedačku. No ale romer je asi nejlepší co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.3.16 08:36

@Rewin pokud to potřebujete pro novorozence tak určitě vajíčko, tedy 0-13 kg, a od Römera jsou to tyto: http://autosedacky.mimishop.cz/katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.3.16 13:59

Autosedacku porizuji pro syna má 4 měsíce. tak myslíte že mám pořídit vajíčko?
Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
24.3.16 14:22

@Rewin jak je velký? a v čem jste ho vozila doposud?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.3.16 16:47

Autosedacku mame pujcenou tak si chceme poridit svou. Má něco málo přes 7 kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
29.3.16 08:10

@Rewin tak zvažte jestli chcete ještě vajíčko, abyste mohla dítě nosit v sedačce, nebo možná už rovnou jít do 0-18 a tam třeba First class plus: http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
3.4.16 23:25

Dobrý večer, koupili jsme Römer Baby safe plus 2015, ale není u ní přiložen žádný adaptér. Je to v pořádku? Kočárek budeme mít Britax, ale zatím ho nemám doma a nemohu to vyzkoušet. Zdá se mi, že v sedačce bude miminko sedět místo lehu, je to tak u všech „vajíček“? Vybírala jsem dle značky a sedačku budeme vozit ve více autech, isofix by byl zbytečný. Byl to nákup přes internet, mohu ještě rozhodnutí změnit… děkuji za všechny reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
4.4.16 09:38

@LauraLola adaptér je namontovaný již na sedačce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
4.4.16 11:06

@steeve děkuji :-)