Autosedačka pro dítě velké na svůj věk

1
20.11.10 21:50

autosedačka pro dítě velké na svůj věk

ahojky mám obě děti velké holka má ve třech letech 106cm a kluk ve 4 měsících 69cm pro holku jsme brzo pořizovali polohovatelnou sedačku protože se do vajíčka nevešla a ještě neseděla ale kluk je pomalejší sotva drží hlavičku pořádně a musím jezdit každý den pro holku do školky je to cesta na 20 minut autem jen tam a pak ještě zpátky a potřebovala bych na tu zimu něco vymyslet aby se sedačka dala vyndat celá ven a odnést za madlo protože bych to všechno z auta z ulice do 3. patra neutáhla kdybych ho nesla v náručí když je ještě takový jako nepevný ale dlouhý slyšela jsem už o sedačkách které nejsou už vajíčko ale jsou větší a maj madlo jde to někde sehnat má něco přes 7 kg a za chvilku se tam nevejde má v poslední dírce na ramínka pásy a přeci se nemůže když hlava pak přečuhuje. Poradíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101776
20.11.10 22:23

To bude trošku problém, existují 2 sedačky pro tyhle děti - britax first class a besafe izi combi, ale ani jedna nemá madlo na přenášení a už se u nich počítá s tím, že budou spíš zůstávat v autě.
Leda vozit to vajíčko v kufru a používat ho jen na přenášení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.11.10 22:24

dovoluju si ti zkopirovat diskusi ,ve ktere jsme neco obdobneho resili(a vyresili :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.11.10 22:28

Minimálně do 9 měsíců bys měla mít vajíčko. Ted jsme kupovali Romer safefix plus ale malímu je 10 měsíců .Taky je velikej má 11500g a 80cm a ještě do minulého týdne byl ve vajíčku.Když se tam vešel Nikča tak tvůj prcek taky. Mohla bys mu ublížit.Měli jsme vycvakávací a vždycky jsme ho přenášeli ale ted už jsem ho neunesla. Musíš ho nechat ve vajíčku je to nebezpečný dát mu polohovací sedačku . Je ještě malej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.11.10 22:33

pandora-nemusi ho nechat ve vajicku.Muze zakoupit sedacku 0-18,ktera bude v protismeru.Vajicko nechat jen na prenaseni(tak to budu resit ja).Prvorozeny byl ve vajicku do roka,u druheho to bude tak do 5.mesicu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
20.11.10 22:43

No jo to mě nenapadlo to je fakt ta je protisměrná takže ok. Sorry to to mateřství někdy mám dlouhý vedení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17026
20.11.10 23:01
pandora píše:
No jo to mě nenapadlo to je fakt ta je protisměrná takže ok. Sorry to to mateřství někdy mám dlouhý vedení

V poho :wink: ,me to driv taky nenapadlo,ze to budu muset resit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11966
20.11.10 23:20

Ahoj,

za sebe taky doporučuju britax first class… jezdili jsme v ní od 4. měsíce:)

A s tím nošením to vyřešit jedině jak už bylo řečeno v jiných diskuzích, vajíčko mít v kufru a malýho přendavat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí