Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
ahojky mám obě děti velké holka má ve třech letech 106cm a kluk ve 4 měsících 69cm pro holku jsme brzo pořizovali polohovatelnou sedačku protože se do vajíčka nevešla a ještě neseděla ale kluk je pomalejší sotva drží hlavičku pořádně a musím jezdit každý den pro holku do školky je to cesta na 20 minut autem jen tam a pak ještě zpátky a potřebovala bych na tu zimu něco vymyslet aby se sedačka dala vyndat celá ven a odnést za madlo protože bych to všechno z auta z ulice do 3. patra neutáhla kdybych ho nesla v náručí když je ještě takový jako nepevný ale dlouhý slyšela jsem už o sedačkách které nejsou už vajíčko ale jsou větší a maj madlo jde to někde sehnat má něco přes 7 kg a za chvilku se tam nevejde má v poslední dírce na ramínka pásy a přeci se nemůže když hlava pak přečuhuje. Poradíte někdo?
To bude trošku problém, existují 2 sedačky pro tyhle děti - britax first class a besafe izi combi, ale ani jedna nemá madlo na přenášení a už se u nich počítá s tím, že budou spíš zůstávat v autě.
Leda vozit to vajíčko v kufru a používat ho jen na přenášení…
dovoluju si ti zkopirovat diskusi ,ve ktere jsme neco obdobneho resili(a vyresili
)
Minimálně do 9 měsíců bys měla mít vajíčko. Ted jsme kupovali Romer safefix plus ale malímu je 10 měsíců .Taky je velikej má 11500g a 80cm a ještě do minulého týdne byl ve vajíčku.Když se tam vešel Nikča tak tvůj prcek taky. Mohla bys mu ublížit.Měli jsme vycvakávací a vždycky jsme ho přenášeli ale ted už jsem ho neunesla. Musíš ho nechat ve vajíčku je to nebezpečný dát mu polohovací sedačku . Je ještě malej.
pandora-nemusi ho nechat ve vajicku.Muze zakoupit sedacku 0-18,ktera bude v protismeru.Vajicko nechat jen na prenaseni(tak to budu resit ja).Prvorozeny byl ve vajicku do roka,u druheho to bude tak do 5.mesicu…
No jo to mě nenapadlo to je fakt ta je protisměrná takže ok. Sorry to to mateřství někdy mám dlouhý vedení
pandora píše:
No jo to mě nenapadlo to je fakt ta je protisměrná takže ok. Sorry to to mateřství někdy mám dlouhý vedení
V poho
,me to driv taky nenapadlo,ze to budu muset resit ![]()
Ahoj,
za sebe taky doporučuju britax first class… jezdili jsme v ní od 4. měsíce:)
A s tím nošením to vyřešit jedině jak už bylo řečeno v jiných diskuzích, vajíčko mít v kufru a malýho přendavat…