Autosedačka vepředu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aneta Opl
20.3.13 20:47

@CokeLady Doufám, že tě nepotkám na silnici v protisměru, jak se na dítě otáčíš a třeba jen o kousek pohneš volantem…

• Citovat
  • Upravit
101727
20.3.13 21:15

@hefilka Tak místo uprostřed by se mi taky líbilo, ale v jednom autě tam máme pouze 2 bodový pás a v druhém je tam díra :-) i když se dvěma dětma už je to fuk, mimčo jezdí za řidičem, takže dudel už musím podávat pouze na dlouhé červené, neb musím dojít dozadu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
20.3.13 21:35

Sedadlo smrti už není spolujezdec ;) vajíčko jsem mívala většinou vedle sebe, do kat. 9-18kg šel za sedadlo spolujezdce s nadšením, ve vajíčku se mu už naprosto nelíbilo.. Dopředu už dávám pouze když potřebuju sklopit zadní sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
20.3.13 21:57

@mati Tak můj soukromý názor je ten, že sedadlo smrti by to nebylo nikdy, pokud by se ze statistik vyhodili ti, co sami sebe rozmlátili o strom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1716
21.3.13 06:29

@j.a.n.i1 To jsem netusila, dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1748
21.3.13 07:07

@j.a.n.i1 jj a já mám k tomu bohužel soukromou statistiku :( stejně obecně u nehod bývá největší kámen úrazu auto - rezavé (nosníky a tak) nebo ještě hůř „slepované“ už havarované auto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
21.3.13 08:06

@CokeLady Tak ať se mu tam líbí ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
8.5.13 12:24

Ahoj, prosím mám otázku… Můžeme syna,8let, 130 cm,32kg vozit na podsedáku připoutaného vepředu??? Máme peugeot partner, kterej patří do kategorie N1 - nakladní. Já nikde nenašla odpověď které bych rozuměla, tak pokud je tu nějaká dobrá duše co se v tom vyzná, prosím o vysvětlení. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Yamaha
8.5.13 12:24

Ahoj, prosím mám otázku… Můžeme syna,8let, 130 cm,32kg vozit na podsedáku připoutaného vepředu??? Máme peugeot partner, kterej patří do kategorie N1 - nakladní. Já nikde nenašla odpověď které bych rozuměla, tak pokud je tu nějaká dobrá duše co se v tom vyzná, prosím o vysvětlení. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
101727
8.5.13 12:28

@Yamaha No, dle zakona muzes, dle zdraveho rozumu bych mu koupila celou sedacku a nevozila hp jen na podsedaku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Yamaha
8.5.13 12:30

@j.a.n.i1 Díky za odezvu, on se ale do celé autosedačky nevejde, proto má jen podsedák. Rád sedí vepředu, přímo nutnost to není :oops:,tak jsem chtěla vědět jestli může podle zákona..

• Citovat
  • Upravit
30309
8.5.13 12:34

@Yamaha
Mam stejne starou dceru, tezsi a vyssi, a v pohode jezdi v Cybex X Solution. Uz pred 3 roky jsem ji ale mela v podsedaku. Po shlednuti rozdilu podsedak versus autosedacka /v Crashtestech/ jsem urychlene kupovala sedacku… :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101727
8.5.13 12:36

@Yamaha No, to, ze se nevejde do sedacky je s uvadenymi mirami nesmysl, ale to je vase vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
8.5.13 12:41

@Yamaha může jezdit vpředu. manžel má Tansita a pokud není zbytí jeden syn v předu. každopádně přesně jak píšou holky. dítě na podsedák bych nedala!

http://www.youtube.com/watch?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
8.5.13 12:52

Vepředu jezdit může, ale já bych podsedák nikdy nekoupila, bezpečnost je pro mě nadevše!!!

jinak já dceru když jsem jela sama vozila vepředu, když jel i muž, tak jsem seděla já nebo muž s ní vzadu, cca 6měs. řvala vzadu tak strašně, že nepomáhalo vůbec nic, bo neviděla, tak jsem si sedla do předu a jí nehcala vzadu samou, vyřvala se a byl klid… od cca 8,5měs jezdí v römerce… a v zadu, ve předu jí jednou myslím vezl manža… já nikdy zatím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí