autosedačka vyndání vložky

93
23.9.09 08:25

autosedačka vyndání vložky

Ahoj holky chci se zeptat ,kdy jste z autosedačky vyndaly vložku pro novorozence? Kdy asi tak v kolika měsících. Rendulinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
23.9.09 08:34

kazde dite je jinak velke a motoricky vyspele a taky kazda autosedacka je jina. Osobne kupuju jen proverene a hlavne bezpecne autosedacky konkretne Maxi Cosi a Roemer. U prvni dcery jsem u MaxiCosi Citi vyndala vlozku asi ve tretim mesici. Naopak u druhe v MaxiCosi Cabrio az v zime, kdy byla v autosedackovem fusaku a v sedacce narvana. TAky kazda sedacka byla trosku jina a treba u Cabrio byla ta vlozka i se sedem primo redukcni, aby tam male miminko moc nezapadlo. U predchozi Citi to byl jen podhlavnicek. Hanka

• Citovat
  • Upravit
5162
23.9.09 08:34

až tam bylo prckovi těsno a až se mu hlavička bez novoroz.vložky neklimbala ze strany na stranu. Pokud vyloženě nezavazí, nechala bych ji tam co nejdýl…
a nejde ani tak o měsíce, spíš o váhu a výšku. A já si to už nepamatuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
23.9.09 08:43

Tak my ji vynadavali skoro hned, syn mel v mesici pres 5kg a do delky pomalu 60cm, obvod hlavy asi 40cm - desne nam prekazela.
Neboj, urcite poznas, az se s ni dite do sedacky nebude moct vejit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
23.9.09 09:59

Není na to žádný závazný předpis, tudíž jí můžeš vyndat kdy chceš, jak to bude prckovi vyhovovat. Záleží na velikosti mimča i typu sedačky. My máme Chicco Synthesis a vložku jsme vyndavali mezi třetím a čtvrtým měsícem.

• Citovat
  • Upravit
6597
23.9.09 11:23

Vyndala jsem asi v 5 m - podhlavníček, klimbala jim hlava a bez něj to nebylo ono ( a novor. byl už malý ), tak jsem jim tam oběma dala takový ten univerzální podhlavníček od Maxi cosi a perfektní, budou ho mít pak i do velký sedačky
 http://www.detskacesta.cz/index.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect