Autosedačky Concord

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
nepřihl. booa
23.6.13 23:50

@steeve Dobrý den, můžete mi prosím poradit co udělat s dcerou která sedí - spí v sedačce viz. foto? Podhlavník má když sedí cca 1cm nad ramínkem, ale při jízdě - v bdělém stavu se nechce opírat o sedačku, pořád sedí tak nějak předkloněná a to samé ve spánku, tam je to horší o to, že jí hlavička spadne úplně. Úplně z toho šílím, sedačka jako taková je nám k ničemu, protože by dceru stejně neochránila :(
někdo mi radil dát pod sedačku nějaký klín, víte o tom něco? Nebo pak také složenou deku za záda…

• Citovat
  • Upravit
7159
24.6.13 08:40
@nepřihl. booa píše:
@steeve Dobrý den, můžete mi prosím poradit co udělat s dcerou která sedí - spí v sedačce viz. foto? Podhlavník má když sedí cca 1cm nad ramínkem, ale při jízdě - v bdělém stavu se nechce opírat o sedačku, pořád sedí tak nějak předkloněná a to samé ve spánku, tam je to horší o to, že jí hlavička spadne úplně. Úplně z toho šílím, sedačka jako taková je nám k ničemu, protože by dceru stejně neochránila :(
někdo mi radil dát pod sedačku nějaký klín, víte o tom něco? Nebo pak také složenou deku za záda…

sedačku napolohujte na odpočinek- skloňte zádovou opěrku, a když usne narovnat hlavu do hlavové opěrky, měla by tak již v nakloněné sedačce vydržet, ten klín má sedačka na zadní straně opěradla, když sedačku nakloníte, vysunete klín, aby se nevrátila do svislé polohy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.booa
24.6.13 21:55

@steeve tak bohužel všechno co jste vyjmenoval výše děláme a stejně vypadává :nevim: jak jí hlavu narovnám tak chvilku vydrží a pak zase se předkloní :( Bohužel sedačku využíváme každý den na dojezd do školky, takže je časově hodně náročné pořád zastavovat a „opravovat“ hlavu

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix