Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
@nepřihl. booa píše:
@steeve Dobrý den, můžete mi prosím poradit co udělat s dcerou která sedí - spí v sedačce viz. foto? Podhlavník má když sedí cca 1cm nad ramínkem, ale při jízdě - v bdělém stavu se nechce opírat o sedačku, pořád sedí tak nějak předkloněná a to samé ve spánku, tam je to horší o to, že jí hlavička spadne úplně. Úplně z toho šílím, sedačka jako taková je nám k ničemu, protože by dceru stejně neochránila
někdo mi radil dát pod sedačku nějaký klín, víte o tom něco? Nebo pak také složenou deku za záda…
sedačku napolohujte na odpočinek- skloňte zádovou opěrku, a když usne narovnat hlavu do hlavové opěrky, měla by tak již v nakloněné sedačce vydržet, ten klín má sedačka na zadní straně opěradla, když sedačku nakloníte, vysunete klín, aby se nevrátila do svislé polohy
@steeve tak bohužel všechno co jste vyjmenoval výše děláme a stejně vypadává
jak jí hlavu narovnám tak chvilku vydrží a pak zase se předkloní
Bohužel sedačku využíváme každý den na dojezd do školky, takže je časově hodně náročné pořád zastavovat a „opravovat“ hlavu
@steeve Dobrý den, můžete mi prosím poradit co udělat s dcerou která sedí - spí v sedačce viz. foto? Podhlavník má když sedí cca 1cm nad ramínkem, ale při jízdě - v bdělém stavu se nechce opírat o sedačku, pořád sedí tak nějak předkloněná a to samé ve spánku, tam je to horší o to, že jí hlavička spadne úplně. Úplně z toho šílím, sedačka jako taková je nám k ničemu, protože by dceru stejně neochránila
někdo mi radil dát pod sedačku nějaký klín, víte o tom něco? Nebo pak také složenou deku za záda…