Autoškola 2024

Anonymní
1.5.24 22:15

Autoškola 2024

Ahoj lidi, mám menší trable… loni jsem neudělala na 3 pokus jizdy. Pokaždé nějaká chyba…Musim nyní znovu 28 jizd a poté mohu opět ke zkouškám…jenze je to už pár měsíců neridila jsem, teď znovu penize do toho dávat nevím…bojím se, že to neudělám že prostě na to nemam..Měli jste někdo podobnou zkušenost??? Daly jste to pak… přijde mi že mi není řidičák souzen… Hlavně to řazení.. vím dá se řídit automat ale když ho nikdo v rodině nemá tak je to naprd…Nevím jsem zoufalá.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.5.24 22:33

Ahoj.

Autoškolu jsem dala na počtvrté :mrgreen: ale bylo to jen tím, že ze mě komisařka a učitel tahali peníze..
Testy na poprvé se 100% úspěšností. Na jízdách mě vyhodila za chyby typu: „Kdybych seděla na Vašem místě, tak bych v zrcátka nic neviděla, tak příště”. Podotýkám, že mám 167 cm, zatímco paní komisařka měla nějaký 180 cm. Takže je jasné, že každá budeme mít ty zrcátka vzhledem k výšce jinak.

Nakonec jsem si domluvila pouze jízdy a závěrečnou zkoušku v jiném městě. Řízení mi šlo dobře, jízd jsem měla asi 5 a poté jsem šla hned ke zkoušce. V jiném městě jsem to dala napoprvé s tím, že na ženu jezdím bravurně a pan komisař nechápal, jak mě mohla pokaždé vyhodit. To je jedno, na komisařku byly stížnosti od 99% lidí, nedávala to snad nikomu, každý z tama nakonec odešel jinam :zed:

Tak jsem si dala jízdy až na čtvrtý pokus…
Dnes jezdím bezproblémově po dálnicích a velkoměsty profičím taky :jazyk:

Nehledej chybu jen na sobě. Já jezdila dobře a tahali ze mě jen peníze…

• Citovat
  • Upravit
1
30.9.24 13:03

A když teda 3× neudělám musím platit znovu celou autoskolu? Mám taky strach ze to nedám ani na ten 3. pokus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová