Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Kdyby měl fakt zájem tak to poznáš. A nějaká náročná práce by mu v tom nezabránila ![]()
Anebo ty bys byla ráda ve vztahu, ve kterém na tebe partner nebude mít prakticky čas? Když teda vynechám ty chvíle na sex a tak.
A jak casto se vidite…? Pokud obden, asi bych mu to psani i prominula, ale pokud 2× do mesice, mel by psat podstatne vic…jinak je to o nicem…coz mi tak nejak z tveho psani stejne prijde
Prace je samozrejme jen vymluva…ano, muze moc psani nebavi, me teda taky ne
Ale kdyz cloveku na nekom zalezi, premuze se, napsat rano - vecer, hlavne chce o tom druhem vedet…
Tyden nenapsat, to mi prijde jen o sexu.
No, já si taky říkám, že když vstane, může napsat aspoň ráno…holt jsem jeho zájem tenkrát propásla a teď je mu asi blbý říct, že ho mám nechat. Tak teď se asi úplně odmlčím a počkám, jestli se nějak nechytne…a když ne, tak se budu muset těžce smířit s odmítnutím ![]()
No a na těch schůzkách spolu něco podnikáte nebo je to jen o sexu?
@Klopotkova píše: Více
Právěže to není o sexu, sám řekl, že nechce, abych si myslela, že mu jde jen o jedno a že chce, abych si vybírala kam pujdem atd. Ale je to jednou týdne no
teda teď to bylo jednou za dva týdny ![]()
Tak zase v týdnu předpokládám, že jsi taky v práci a schůzky se odehrávají o víkendu.
Přes týden holt toho času není. Záleží, jak se k tobě celkově chová, dle toho se pozná zájem nebo nezájem. Já bych to jako ztracené neviděla.
Jednou týdně byste si zavolat mohli, vypisování mi přijde zbytečné. Oni někteří chlapi vypisují pořád, i když všeobecně na vypisování nejsou a to je taky otravné.
Bavili jste se nějak o vztahu nebo se ho bojíš zeptat, že Ti bude říkat takové ty povídačky, že na vztah nemá čas?
Ano, taky chodím do práce, ale i tak si najdu čas. Zas když to srovnám s tím obdobím před třemi lety…to psal pořád, volal, ale je pravda, že té práce neměl tolik, každopádně ten zájem jsem cítila. Teď nevim…snažila jsem se něco nadhodit a řekl, že je na vše čas, že nechce nikam v ničem pospichat, že teď do léta toho má dost, k té práci má ještě jednu práci a staví dům svépomocí. Prý má všeho plnou hlavu a neví co dřív. Na jednu stranu to chápu a nechci být na obtíž, na druhou stranu potrebuju vědět na čem jsem, ale nechci ho kvůli tomu uhánět ![]()
Přijde mi, jak kdyby mu něco vadilo a vytáčí se, to je zřejmé, nevím, co s tím. Chápu, že ti to vadí. Kolik je vám let?
Mně 29, jemu 35
upřímně tohle zažívám poprvé, vždycky nějaký kontakt se mnou navazovali chlapi a nějakým způsobem se snažili. Teď jsem na druhé straně barikády a nevím co s tím
neumím někoho “dobývat”, nebo se vnucovat…na druhou stranu ho fakt chci, takže situace k zbláznění
No, to chápu. Situace na nic, když ho chceš a on Ti tvrdí, že teď nemůže nic plánovat a že má práce nad hlavu, ale jednou týdně spolu něco podniknete a potom je sex. Kdo se v něm má vyznat.
@smile_xxx píše: Více… ale jednou týdně se s ní sejde a chce něco podniknout, kdyby tam nebyl vůbec žádný zájem, vymluvil by se na práci a řekl, že nemůže vůbec, zvlášť, když staví dům, to by měl výmluvu hned, mně přijde, že jí něco nemůže zapomenout a že mu v něčem vadí, zároveň to nechce úplně odpískat, ale o vztah mu nejde
Možná mu vadí to moje tehdejší odmítnutí a nechává si mě jen jako zadní vrátka, těžko říct. Už mu psát nebudu a asi to nechám být…buďto se něco začne dít z jeho strany a nebo se musím smířit s tím, že už mě nechce
No, asi mu z minulosti vadí to odmítnutí, pokud se teď zase odmlčíš, tak to může brát tak, že si s ním hraješ, kdyby to byl někdo nový, radila bych určitě odmlčení, ale protože se znáte roky, tak to neradím. Asi bych si s ním na férovku promluvila, řekni mu, ať se nevytáčí, že Tobě jde o vztah a že to s ním chceš zkusit a chceš vědět, jak to má on, že se znáte dlouho a proto by k tobě měl být upřímný, pokud je takový vůl, že bude opět kličkovat, tak bych se odmlčela a cca měsíc čekala, zda se z jeho strany začne něco dít (pokud by se nic nedělo, definitivně bych to odpískala)nebo to rovnou odpískala - to už záleží, jak to cítíš Ty a už ho neřešila.
Jen bych chtěla znát názor. Před 8 lety jsem něco měla s jedním klukem, vždycky se mi líbil a já jemu nejspíš taky, pak to nějak “vyšumělo”, před 3 roky se mi ozval, že na mě pořád myslí a že mě celý ty roky chce, já byla v té době zadaná, tak jsem ho odmítla. Teď zadaná nejsem a musím se přiznat, že mi za ty roky nějak uvíznul v hlavě, o nikoho jiného nějak zájem nemám. Tak jsem se mu zkusila ozvat, začali jsme si psát, párkrát jsme se viděli, už je to 2 měsíce…jsme pořád tak nějak v kontaktu, ale nevím co si myslet, protože mi napíše jen jednou za týden a pak nic. Má náročnou práci a má toho hodně, říkal, že se mnou chce pokračovat, ale, že prostě nemá skoro vůbec čas. Když se teda jednou za čas vidíme, tak je to fajn…ale pořád si říkám, že kdyby měl nějak extra zájem, psal by víc
asi to moc hrotím? Nebo nemá koule na to mi říct ať jdu do háje?
co myslíte…fakt ti chlapi nemají takovou potřebu psát, jako ženský? Asi tu je takových diskuzní víc, ale potřebovala jsem se vypsat