Avon lady a získání případné klientely

339
14.3.16 21:39

Avon lady a získání případné klientely

Chtěla bych se optat.
Objednávám si celkem často z Avonu tedy objednávali. Pak jsem šla na mateřskou a neměla si kde objednat. Teď max jednou za 2 měsíce u našich, když tam jedeme. A má otázka co je třeba k tomu stát se Avon lady. Jaké jsou výhody atd. a jak získat klientelu na vesnici na mateřské nebo nen8 třeba klientely? Plus platí se něco za katalogy?? Plus cokoliv ohledně toho :-)

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2212
14.3.16 22:02

Já jsem u Oriflame, ale nikdy jsem neměla ani jednu zakázku :mrgreen: Nesnáším to… Jako Avon Lady máš lepší ceny, např. v katalogu je řasenka za 100,– ty ji máš za 70,– a je pak na tobě jestli ji zákaznici prodáš za 100,– nebo 70,– Většinou to není ničím podméněné. Zákaznice mít taky nemusíš, mužeš objednávat třeba jen pro sebe. Katalog mi chodil poštou zdarma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
14.3.16 22:11

@brulinka u Avonu je to maličko složitější, tam ty netto ceny závisí hlavně na objemech, které objednáváš.. Katalogy si AL platí, zdarma přijde tuším jen jeden, stejně jako si platí vzorky, taštičky a všechno okolo. Mají i různé programy na podporu prodeje - za objem dostaneš buď dárek nebo hodně zvýhodněnou cenu na něco.
@Pucinka0 nepotřebuješ k tomu nic, vyplníš na netu formulář a oni se ti ozvou, navštíví tě paní, která ti všechno vysvětlí a bude jakoby nad tebou, když budeš mít pak nějaký problém, obracíš se na ní. Katalog dostáváš jeden, ostatní si platíš a klientela je na tobě - většinou se začíná mezi známými a pak už je to na tobě, jak jsi podnikavá.. bývají všude možně třeba po kadeřnictví, dneska jsem si brala Oriflame normálně na ulici tam vystrčil někdo štos katalogů :lol:
Můžeš si ale klidně objednávat jen sama pro sebe, pokud toho bereš víc. Nejsou tam žádné povinné nákupy, když jednou vynecháš, tak se nic neděje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2212
14.3.16 22:15

@Moise ahááááááááááááá, tak děkuji za info..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
14.3.16 22:38

@Pucinka0 dělámj to při rodičáku, spíš kůli tomu že mě to baví než abych na tom vydělávala :D jinak jak už je psáno registrace je zdarma, nic složitého. Pokud chceš víc jak jeden katalog tak se bohužel platí, ale nejsou to závratný částky, klientulu mám hlavně z rodiny, kolegyně z práce, kamarádky, sem tam si něco objednají sousedky. Objednávbat můžeš kolik chceš, ale platí že pokud objednáš za mín jak 700kč tak se platí poštové, takže se to moc nevyplatí. Jako al máš nějaké procento zisku z objednávky, ale to záleží kolik objednáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
14.3.16 22:44
@Pucinka0 píše:
jak získat klientelu na vesnici na mateřské nebo nen8 třeba klientely?

To je jednoducý - spát to všm, který potkáš. Spamovat tím Facebook - buď se přidaj nebo tě budou nesnášet :) O tom MLM je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
14.3.16 23:07

@Pucinka0 já jsem si taky objednávala z Avonu až pak mě napadlo si výrobek najít na netu a Avon parfémy jsem objednávala z parfums.cz a ještě za lepší cenu než to bylo v akci :-D třeba little red dress. Ten miluju. Stačí napsat název výrobku a internet ti ho najde a nepotřebuješ k tomu být Avon lady nebo čekat týden než ti dojde balík od jiné AL. Pokud chceš vyloženě jen něco pro sebe tak bych si to objednala z internetu. Vzorečky si tam za pár KČ objednáš taky :-) a katalogy avonu jsou taky na internetu a můžeš si listovat online :-D akorát když otřeš zápěstí o monitor počítače tak asi neucítíš jak parfém voní :lol: :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
15.3.16 07:52
@Mexie píše:
@Pucinka0 já jsem si taky objednávala z Avonu až pak mě napadlo si výrobek najít na netu a Avon parfémy jsem objednávala z parfums.cz a ještě za lepší cenu než to bylo v akci :-D třeba little red dress. Ten miluju. Stačí napsat název výrobku a internet ti ho najde a nepotřebuješ k tomu být Avon lady nebo čekat týden než ti dojde balík od jiné AL. Pokud chceš vyloženě jen něco pro sebe tak bych si to objednala z internetu. Vzorečky si tam za pár KČ objednáš taky :-) a katalogy avonu jsou taky na internetu a můžeš si listovat online :-D akorát když otřeš zápěstí o monitor počítače tak asi neucítíš jak parfém voní :lol: :lol: :mrgreen:

To bohužel častokrát necítíš ani z katalogu :lol: já avon dělala, v dobách kdy to ještě mělo tak nějak smysl a člověk si tim nějakou kačku přivydělal. Teď jsem slyšela, že už to moc nejde. Trh je přesycenej, takže max. pro sebe a pár známých. A to se nebavim o kvalitě výrobků z Avonu :nevim: například v DM koupíte kvalitnější výrobky za podobné ceny. Jediné co pravidelně objednávám jsou kuličky na tvář. Ty mi vyhovují, ale krémy, sprcháče, parfémy bych si tedy nekoupila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.3.16 09:57

@Callipo90 Já miluju z Avonu planet spa s vůní čokolády a bambuckého másla. Ale si taky objednávám z parfums.cz :lol: mám masku, tělový krém a chci si koupit ještě tu pěnu do koupele. Maska není žádná kvalita, ale voní to tak nádherně, že si nemohu pomoct :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
15.3.16 13:12
@Mexie píše:
@Pucinka0 já jsem si taky objednávala z Avonu až pak mě napadlo si výrobek najít na netu a Avon parfémy jsem objednávala z parfums.cz a ještě za lepší cenu než to bylo v akci :-D třeba little red dress. Ten miluju. Stačí napsat název výrobku a internet ti ho najde a nepotřebuješ k tomu být Avon lady nebo čekat týden než ti dojde balík od jiné AL. Pokud chceš vyloženě jen něco pro sebe tak bych si to objednala z internetu. Vzorečky si tam za pár KČ objednáš taky :-) a katalogy avonu jsou taky na internetu a můžeš si listovat online :-D akorát když otřeš zápěstí o monitor počítače tak asi neucítíš jak parfém voní :lol: :lol: :mrgreen:

Fakt jsem se nasmala :-D ja strašně ráda ocichavam stránky a kupují hlavně laky, parfémy podle toho jak mi docházejí, kabelky s nimi jsem moc spokojena a rtenky. Kolik pak stojí další katalogy?? Já objednávka vždy kolem 600-800 a hodně kupují sprchace na ty jsem nemocná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
15.3.16 13:21

@Pucinka0 Já nejsem AL takže nevím kolik se platí za katalogy :/ Ale když mi někdo půjčí Avon tak se míň jak pod litr nedostanu. Ale to je všude :D ať vlezu do tety nebo jiné drogerky :D Co jsem si objednala z Avonu kosmetiku jako řasenky, stíny atd to nepoužívám vůbec :/ Není to moc kvalitní. Ale mám z Avonu dobrou rtěnku, fialkovou a tu miluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
15.3.16 16:33

@Pucinka0 katolog stojí podle toho kolik jich objednáváš.
1ks 25 kč
2-5ks 18kč
6-10ks 12kč
11 a víc 9kč
Taky tim moc ráda listuju, koukat na to do počítače neni ono :D já od nich beru hlavně parfémy, ty sprcháče mam snad všechny co tam maj :D a docela maj dobrý třeba krémy na ruce, a samozřejmě využívam když maj něco v akci :D
jinak pro avon lady dělají různě motivační programy, takže když například nakoupíš nad 1500kč v určitém katalogu, tak si můžeš objednat třeba parfém za 1kč a podobně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56287
15.3.16 16:41

@Pucinka0 kabelky beru taky :) pak mám od nich ráda doplňky, šperky a šátky :) Teď už tam nakupuju víc těchto věcí než kosmetiky :) Ale co mám ráda, tak je krém na ruce s glycerinem a sem tam koupím nějakou dekorativku. Řasenky mám ráda a teď jsem zrovna koukala, že tu moji testovala nějaká beauty-blogerka a nedopadla tam vůbec špatně ani v porovnání s dražšími. Ono jak co, něco mi taky nesedí. Parfémy moc nevydrží, ale zas je to úměrně ceně :nevim: Šampony jsem používala dlouho, ale teď jsem přešla na jinou značku.
Co se týče katalogů, tam spousta lidí ještě preferuje ty papírové, třeba v práci o pauze se jím zalistuje, objedná, nemusí nikam chodit, já nesnáším drogerky a v nich kilomtrové stojany s dekorativkou, nikdo nevím co vybrat a strávím tam mládí a otrávená stejně nic nekoupím :mrgreen: :mrgreen: Takže klienty hlavně z řad známých, někdo prodává i na netu, ale koukala jsem, že i za netto ceny 8o asi kvůli obratu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
6.5.16 11:48

Avon

Ahoj holky! :) Jsem AL a chci se zeptat na pár věcí. Můžu si na své jméno vytvořit objednávku přímo na Avon.cz a poslat si ji? A jak je to s promo kódy? Nevíte co obnáší být koordinátorkou? Vím, že se musí podepsat smlouva a že si tím líp přivyděláte. Předem děkuji za odpovědi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.5.16 12:10

@Glory Objednávku si klidně můžeš on-line poslat a kódy najdeš v katalogu. Jako koordinátorka musíš hledat nové AL a to už je dneska docela velký problém, protože AL dělá téměř každý a když ne on sám, tak někdo z rodiny, kamarádka,…a ty si mezi sebou drží ty levnější ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová