Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj jak fungují atb azytromycin na tři dny stačí tak malá dávka? Jen na tři dny nebo působí ještě nějakou dobu po?
Proč ses na to nezeptala v té nemocnici, Heduš? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj jak fungují atb azytromycin na tři dny stačí tak malá dávka? Jen na tři dny nebo působí ještě nějakou dobu po?
to ti měl říct doktor. Mělo by to působit celý týden.
Stačí…brala jsem to na zánět průdušek kdy jsem se dusila a co slo ze mě to se nedá popsat…zabraly ty 3… Na jakou diagnozu je bereš?
Stačí, ale tady ta třídenní antibiotika jsou čiré zlo. Jak pro organismus, tak budoucí rezistence.
@Anonymní píše:
No berou se 3 dny, z těla se vylučují ještě týden. Takže je to stejné jako brát týden jiná ATB.
@Alinois píše:
Stačí…brala jsem to na zánět průdušek kdy jsem se dusila a co slo ze mě to se nedá popsat…zabraly ty 3… Na jakou diagnozu je bereš?
je to Heduš
@Anonymní píše:
Děsím se tě bacterire z toho
Hedus to ta candida teď pojede jak víno. Ber probiotoka.
Jedno balení se bere 3 dny v každém tydnu. Většinou se dávají 3-4 balení.
Léčba probíhá dalších 6 týdnů po dobraní..
@vokishka píše:
je to Heduš
Ano já vim, ale jsem zmatená… psala že ji čeká ct mozku a teď má atb, tak marně přemýšlím o co jde? ![]()
@podhled491 píše:
No a?
to máš další ATB? Před necelým týdnem jsi měla Klacid na několikátou angínu, ne? Kde to nasadili? Další ORL pohotovost?
@Alinois píše:
Ano já vim, ale jsem zmatená… psala že ji čeká ct mozku a teď má atb, tak marně přemýšlím o co jde?
nepleteš si jí se Slečnou? Heduš řešila gastroskopie a helicobatera.
@Lucka1111 píše:
to máš další ATB? Před necelým týdnem jsi měla Klacid na několikátou angínu, ne? Kde to nasadili? Další ORL pohotovost?
Otázka je, jestli jim to řekla, kolik už měla antibiotik.