Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@zmrzlik ne nebrala jsem je pořádně ten Dalacin jsem brala asi týden, ale ten klacid mě dorovnal úplně tak jsem se na to vykašlal a teď beru tuto
Takže za poslední měsíc jsi stihla jíst 10 dní Klacid a Entizol na Helicobactera, pak jsi si zobla 5 dní Dalacin, to jsi zajedla Zinnatem, nepočkala na výsledky, sjela na ORL pohotovost, tam jsi dostala zase Klacid (ten jsi si zobla jednou za výkřiku co když mám zase Helicobactera), a následně jsi odjuchala sanitou di nemocnice, kde ti na CT evidentně nic nenašli, a odjela jsi s azitromycinem při CRP 38. To dává logiku. ![]()
@aiwwa píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/7/?…
Neplete
aha, tak tuhle diskuzi jsem úplně minula.
@Havlova píše:
![]()
![]()
Já jsem při zmínce o 3 až 4 kúrách azitromycinu spadl na zem a probral se až teď.
No a? Oni mi to dali ty atb že ti mám brát jsou to dr tak asi ví co dělají ne?
@Doctus píše:
Já jsem při zmínce o 3 až 4 kúrách azitromycinu spadl na zem a probral se až teď.
No, já zase doteď hledám pravé oko. ![]()
@Havlova píše:
Takže za poslední měsíc jsi stihla jíst 10 dní Klacid a Entizol na Helicobactera, pak jsi si zobla 5 dní Dalacin, to jsi zajedla Zinnatem, nepočkala na výsledky, sjela na ORL pohotovost, tam jsi dostala zase Klacid (ten jsi si zobla jednou za výkřiku co když mám zase Helicobactera), a následně jsi odjuchala sanitou di nemocnice, kde ti na CT evidentně nic nenašli, a odjela jsi s azitromycinem při CRP 38. To dává logiku.
no tak jediné co z toho bude mít, bude candidosa. Kdyby neměla nedávno gastroskopii, tak jí tam pošlu jestli nemá candidosu jícnu. Já ale nechápu, že jí to doktoři pořád píší ta ATB, nebo jestli se o tom nezmíní? Případně se jich vždy dožaduje? Jestli má v krku nějaké kvasinky tak bych zkusila cucat clotrimazol. Možná to vyřeší veškeré potíže v krku.
@vokishka píše:
je to Heduš
Je to ona. Už je otravná jako osina v pozadí.
@Doctus píše:
já to radši ani nekomentuju, to bude nejspíš nějaká „léčebná kúra“ na boreliozu nebo chlamydie, ne?
@Lucka1111 píše:
no tak jediné co z toho bude mít, bude candidosa. Kdyby neměla nedávno gastroskopii, tak jí tam pošlu jestli nemá candidosu jícnu. Já ale nechápu, že jí to doktoři pořád píší ta ATB, nebo jestli se o tom nezmíní? Případně se jich vždy dožaduje? Jestli má v krku nějaké kvasinky tak bych zkusila cucat clotrimazol. Možná to vyřeší veškeré potíže v krku.
Ty tam má spoustu lidí. Měla si koupit nějaké kloktadlo na kvasinky.
@Lucka1111 já jsem jim to říkala že mám kvasinky v krku dle vyteru a ona mi řekla že tohle až kvasinky neudělají. A že tyto atb jsou šetrné… tak nevím no mám. kyselo v puse a pálí mě mandle
@podhled491 píše:šetrné? tak to fakt nejsou. Navíc já myslím, že žádná ATB nepotřebuješ. CRP není vysoké, mandle povleklé nemáš, ve výtěru bakterie nevyšla.
@Lucka1111 já jsem jim to říkala že mám kvasinky v krku dle vyteru a ona mi řekla že tohle až kvasinky neudělají. A že tyto atb jsou šetrné… tak nevím no mám. kyselo v puse a pálí mě mandle
@Doctus píše:
To v Německu nemáte takový dávkování, co? ![]()