Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Lucka1111 píše:
no tak jediné co z toho bude mít, bude candidosa. Kdyby neměla nedávno gastroskopii, tak jí tam pošlu jestli nemá candidosu jícnu. Já ale nechápu, že jí to doktoři pořád píší ta ATB, nebo jestli se o tom nezmíní? Případně se jich vždy dožaduje? Jestli má v krku nějaké kvasinky tak bych zkusila cucat clotrimazol. Možná to vyřeší veškeré potíže v krku.
Hedus může po tolika ATB rozjet obchod s houbami. ![]()
Tak co mám jako teď dělat to polykání fakt hrozně bolí, mám i koutky popraskané a kyselo v puse pálí mě i jazyk
@zmrzlik píše:
Hedus může po tolika ATB rozjet obchod s houbami.
třeba vypěstuje v krku nové antibiotikum
Penicilin byl taky objeven náhodou, protože Flemingovi spadla do Petriho misky plíseň a ta mu zahubila bakterie co tam pěstoval ![]()
@podhled491 píše:
@zmrzlik ne nebrala jsem je pořádně ten Dalacin jsem brala asi týden, ale ten klacid mě dorovnal úplně tak jsem se na to vykašlal a teď beru tuto
Pak se nediv, že tě bolí žaludek a vrací se ti zal šťávy Ještě to dokrmujes ibalginem..To by ne
stravila ani michacka na beton.
@podhled491 píše:
Tak co mám jako teď dělat to polykání fakt hrozně bolí, mám i koutky popraskané a kyselo v puse pálí mě i jazyk
tohle opravdu antibiotika nespraví, spíš naopak.
@Lucka1111 píše:
třeba vypěstuje v krku nové antibiotikumPenicilin byl taky objeven náhodou, protože Flemingovi spadla do Petriho misky plíseň a ta mu zahubila bakterie co tam pěstoval
Jj, ten chybí jak sůl. Měla by kšeft po celé republice a doktory z 1 ruky. ![]()
Já dnes ibalgin neměla, co mám tedy dělat a co ta atb mám je dobrat nebo já už opravdu nevím uz
@Lucka1111 píše:
tohle opravdu antibiotika nespraví, spíš naopak.
Třeba se řídí heslem, vybijeme pro jistotu všechny bakterie.
A pak už všechny nemoci zmizí. ![]()
@podhled491 píše:
Já dnes ibalgin neměla, co mám tedy dělat a co ta atb mám je dobrat nebo já už opravdu nevím uz
Ibac neber.Ber probiotika, Helicid a jídlo a pití a postupně se to zlepší. ![]()
@podhled491 píše:
@Lucka1111 tak mi poraďte prosím
co ti řekl tvůj praktický lékař? Ten tě zná nejlépe a ten ti podle toho co píšeš antibiotika nedal a myslí si, že jsou zbytečná. Jenže když ty je evidentně brát chceš a pak si tu stěžuješ jak je ti po nich zle. Takže ideálně poslouchat jednoho lékaře a nelítat po všech pohotovostech, ORL a urgentních příjmech.
@zmrzlik píše:
Třeba se řídí heslem, vybijeme pro jistotu všechny bakterie.A pak už všechny nemoci zmizí.
no vypadá to tak.
Proboha, já se vás tady normálně ptám, a vy zase jedete bludy, slušně se tu asi 3 krát ptám co mám dělat ta bolest je fakt šílená, žaludek mě taky bolí, mám. jit zase na gastro,? Mám dobrat teď ta atb? Co mám kloktad zítra mi máma zajede do lékárny pro něco na ty kvasinky a Le co můžu udělat ještě dnes? Lactobacily tady má jen malé dětské tak mám. je vzít? Už jsem opravdu bezradna
Navíc mi ty atb dala na zante nosohltanu i nosní sprej mi dala prý se jí zdálo že huhnam je fakt že tahám zelený hleny z toho