Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám trošku zvláštní otázku, koupila jsem si B-komplex forte, nikde nemůžu najít jestli se polyká nebo cucá, trošku mě zmátlo, že ty tablety voní podobně jako tablety na cucání
Díky za info.
@momi33 Díky, je to asi opravdu blbá otázka
ale nemám s těmahle tabletama žádne zkušenosti a na netu jsem jen našla kolik denně, ale ne jak ![]()
@Lady Bee píše:
@momi33 Díky, je to asi opravdu blbá otázkaale nemám s těmahle tabletama žádne zkušenosti a na netu jsem jen našla kolik denně, ale ne jak
jj, já je beru občas na prasklé koutky, a je fakt, že trochu voní…
@NiKina píše:
Odolávám pokušení ho cucat, ale jsou fakt na polykání
Uvnitř asi moc dobré nebudou
![]()
Sice mě téma diskuze pobavilo, ale nedivím se ti. Mně B-komplex také voní a pamatuji si, že jako malá jsem objevila voňavé prášečky a taky jsem je cucala (byl to taky nějaký B-komplex), ale tenkrát byly mnohem menší. Prášky se ale správně mají polykat, výborně účinkují na prasklé koutky nebo na jiné kožní potíže. Ale můžeš si sem tam zobnout preventivně, pro dodání vitamínů. Údajně po požití B-komplexu nepřitahuješ klíšťata - prý jim to smrdí. Tak dobrou chuť! ![]()
@Petule030 Mě to právě připomíná nějaký bonbony z dětství, ale nemůžu si vzpomenout jaký, ale tamty byly barený tenkrát
Prý i komáry jsem slyšela
… Díky ![]()
No právě, mě to voní, proto si vždycky trošku zacucám, než to spolknu ![]()
Ale já cucala i pangamin tablety.
A když kupuju kvasnice, tak beru jedny navíc, páč je prostě sežeru ![]()