Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kacz píše:
@Regina Hero ty jsi teda nějaká mladá babička??
Moji rodice super, ale bydli daleko. Hodne volaji, skypuji, jezdime se synem tak cca jednou za mesic, mesic a pul treba na tyden. Neda na ne dopustit, deda a babi. Jsou mu dva. Ale na hlidani to neni, oba pracuji, berou ho k sobe tak jednou za ctvrt roku kdyz vychazi svatky, aby ho meli aspon ty tri ctyri dny. Partnerovo tata zajem nula nula nic. Bydli kousek od nas. Mama jezdi tak jednou za dva tydny kdyz je tu partnerovo syn z predchoziho vztahu, toho uprednostnuje. Dost jsem se kvuli tomu nabrecela, ted uz to nejak beru. Kazdym dnem cekame druhy, zmenu neocekavam od nikoho ![]()
Mě moje máma tak maximálně zkritizuje výchovu, ale že by někdy pohlídala nebo přišla aspoň na návštěvu, a to bydlí tak cca 1 km od nás, to ne. Na to aby nás navštívila jí prý bolí nohy, ale na dovolenou s tůrami po světě, to jí nohy nebolí. Jezdí na ně dvakrát do roka a to ještě lítá všude možně. Trochu to zamrzí, ale už na to kašlu. Podotýkám, že malého nehlídala nikdy.
Moderni. A prababicky jsou, takove jak jsme meli my driv babi. Vsechno se posouva, takze i ta generace babi zustava dlouho viditelne mlada, svezi, udrzuji se, holi atd.
Jeste 20-30 zpet uz 50r.zena vypadala stara, proste duchodkyne. Dnes je to spis vyjimka. A starnout zacinaji az na prahu 70tky. Alespon v mem okoli.