Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V pondělí silně pochybuju, obyčejně bych čekala nejdřív v úterý, spíše ve středu… to že to vybírají v sobotu neznamená že se to ještě v sobotu pohne, bohužel
@Klopotkova povim ti to tak, kdyz poslu dopis z lukavce u pacova do pacova tak pujde do pelhrimova, pak depo praha a pak pacov ![]()
@Anonymní píše:
@Klopotkova povim ti to tak, kdyz poslu dopis z lukavce u pacova do pacova tak pujde do pelhrimova, pak depo praha a pak pacov
všechny dopisy jdou do ústřední třídírny, např. u nás když pošlete dopis z jedné ulice do druhé, tak pojede do ústřední třídírny v Brně (75 km), tak je to na poště prostě nastaveno ![]()
No, z Británie mi chodí balíček rychleji než z jednoho konce Prahy na druhý
Čekala bych v úterý nejdřív.
To je jedno, jestli je to 10 nebo 300 km. Jde to přes nějaké stěžejní body a my třeba už zjistily, že ze dvou míst asi 30 km od sebe, to jde přes jakousi centrálu, která je asi 60 km od obou měst
Ale min. 3 dny, nebo taky vůbec ![]()
@stinga píše:
všechny dopisy jdou do ústřední třídírny, např. u nás když pošlete dopis z jedné ulice do druhé, tak pojede do ústřední třídírny v Brně (75 km), tak je to na poště prostě nastaveno
Jo předběhla jsi mě a napsala to srozumitelněji ![]()
@Klopotkova
Když pošlu dopis z německého Regensburgu do Prahy, dorazí za týden. Když pošlu zároveň do Ostravy, je tam za 3 dny někdy dříve. Když ho pošlu do Banské Bystrice, dorazí po 4 dnech. A do zapadlé dědiny až na východním Slovensku, která nemá vlastní poštu, to zvládne za 5 dní? Je v tom logika? Když pošlu dopis z Prahy do Ostravy, dorazí za 3dny. Když ho pošlu do dědiny 5min cesty za Ostravou, jede téměř týden (Praha-Ostrava, Ostrava-Opava, Opava-Dolní Benešov, Dolní Benešov-Háj va Slezsku, rozvoz z Háje do okolních dědin se provádí jen 4× týdně- takže klidně může pošta putovat i 10dní). Mrkni se na ta místa na mapě a pochopíš, že ČP znamená „Časem Přijedem“
A pokud se dopis vyhne ČR přes Rakousko, udělá jen dobře… ![]()
Ahoj holky kolik dní max. má pošta na doručení obyčejného dopisu? Nevím jestli dopisy můžou ležet na té třídírně třeba 5 dní. Je možné že je drží naše pošta? Stává se mi poslední dobou že inkaso taky chodí až v půlce měsíce i když ostatním už o týden dřív. M.
Mě se začali zpozdovat zásilky tak poslední 3 měsíce, obyčejný dopis od 1 dne do 1 týdne
dřív max 2 dny a byl na místě…
Obyčejný dopis v drtivý většině přijde hned druhý den. inkaso nevím, jestli se posílá stejně, to nemám.
Oni podle mě nemají určené počet dní na obyč dopis..který ani nemůžeš sledovat tak jako doporučení. Můj dopis co jsem poslala cestuje už 11 let a ještě nebyl doručen ani přijemci ani zpátky mě jako odesílateli
Za jak dlouho přijde dopis v rámci ČR, který pošlu v sobotu ráno, kdy se schránka vybírá právě v tu sobotu v 11:00 do města 300 km vzdáleného?
Myslíte, že už v pondělí? To je asi brzy, že? Máte někdo zkušenost?
Děkuji za vaše odpovědi.