Za jak dlouho přijde dopis? (300km)

Klopotkova
23.10.17 20:02

Za jak dlouho přijde dopis? (300km)

:mavam:, otázka zní:
Za jak dlouho přijde dopis v rámci ČR, který pošlu v sobotu ráno, kdy se schránka vybírá právě v tu sobotu v 11:00 do města 300 km vzdáleného?
Myslíte, že už v pondělí? To je asi brzy, že? Máte někdo zkušenost?

Děkuji za vaše odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
23.10.17 20:04

V pondělí silně pochybuju, obyčejně bych čekala nejdřív v úterý, spíše ve středu… to že to vybírají v sobotu neznamená že se to ještě v sobotu pohne, bohužel

• Citovat
  • Upravit
861
23.10.17 20:10

Nám šel teď dopis 50km týden :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
23.10.17 20:11

Úterý, na poště u nás spíš až středa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.10.17 20:11

@Klopotkova povim ti to tak, kdyz poslu dopis z lukavce u pacova do pacova tak pujde do pelhrimova, pak depo praha a pak pacov :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
77130
23.10.17 20:16
@Anonymní píše:
@Klopotkova povim ti to tak, kdyz poslu dopis z lukavce u pacova do pacova tak pujde do pelhrimova, pak depo praha a pak pacov :mrgreen:

všechny dopisy jdou do ústřední třídírny, např. u nás když pošlete dopis z jedné ulice do druhé, tak pojede do ústřední třídírny v Brně (75 km), tak je to na poště prostě nastaveno :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69040
23.10.17 20:28

No, z Británie mi chodí balíček rychleji než z jednoho konce Prahy na druhý :-D Čekala bych v úterý nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
23.10.17 21:00

V utery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
23.10.17 21:16

To je jedno, jestli je to 10 nebo 300 km. Jde to přes nějaké stěžejní body a my třeba už zjistily, že ze dvou míst asi 30 km od sebe, to jde přes jakousi centrálu, která je asi 60 km od obou měst :think: Ale min. 3 dny, nebo taky vůbec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25199
23.10.17 21:16
@stinga píše:
všechny dopisy jdou do ústřední třídírny, např. u nás když pošlete dopis z jedné ulice do druhé, tak pojede do ústřední třídírny v Brně (75 km), tak je to na poště prostě nastaveno :mavam:

Jo předběhla jsi mě a napsala to srozumitelněji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
23.10.17 22:33

@Klopotkova
Když pošlu dopis z německého Regensburgu do Prahy, dorazí za týden. Když pošlu zároveň do Ostravy, je tam za 3 dny někdy dříve. Když ho pošlu do Banské Bystrice, dorazí po 4 dnech. A do zapadlé dědiny až na východním Slovensku, která nemá vlastní poštu, to zvládne za 5 dní? Je v tom logika? Když pošlu dopis z Prahy do Ostravy, dorazí za 3dny. Když ho pošlu do dědiny 5min cesty za Ostravou, jede téměř týden (Praha-Ostrava, Ostrava-Opava, Opava-Dolní Benešov, Dolní Benešov-Háj va Slezsku, rozvoz z Háje do okolních dědin se provádí jen 4× týdně- takže klidně může pošta putovat i 10dní). Mrkni se na ta místa na mapě a pochopíš, že ČP znamená „Časem Přijedem“ :mrgreen: A pokud se dopis vyhne ČR přes Rakousko, udělá jen dobře… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.18 17:43

Ahoj holky kolik dní max. má pošta na doručení obyčejného dopisu? Nevím jestli dopisy můžou ležet na té třídírně třeba 5 dní. Je možné že je drží naše pošta? Stává se mi poslední dobou že inkaso taky chodí až v půlce měsíce i když ostatním už o týden dřív. M.

• Citovat
  • Upravit
7228
6.4.18 18:16

Mě se začali zpozdovat zásilky tak poslední 3 měsíce, obyčejný dopis od 1 dne do 1 týdne :) :) dřív max 2 dny a byl na místě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
6.4.18 18:34

Obyčejný dopis v drtivý většině přijde hned druhý den. inkaso nevím, jestli se posílá stejně, to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
6.4.18 18:44

Oni podle mě nemají určené počet dní na obyč dopis..který ani nemůžeš sledovat tak jako doporučení. Můj dopis co jsem poslala cestuje už 11 let a ještě nebyl doručen ani přijemci ani zpátky mě jako odesílateli

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová