Muž se závazkem - Babo raď!

Anonymní
27.12.10 08:10

Babo raď!

Ahoj, to že píšu anonymně je asi jasný, vždyť od toho tu ta možnost je!

Jsem spřítelem už několik let. Vše je fajn, je pozorný, hodný, chytrý,......No prostě podle mých představ, ale???? Vždy je tu ale! Ale má dítě z předchozího vztahu. Tento fakt jsem postupně nějak přijala, naučila jsem se za ní jezdit a být relativně v klidu. Od června se snažíme o mimčo a teď to vypadá, že se zadařilo. A v tu chvíli jsem začala přemýšlet jestli na to mám. Ne na dítě, to moc chci, ale na ten dvojí život s přítelem. Moc ho miluju a nechci ho ztratit, ale je to náročný. Malou máme každý týden a já si teď uvědomila, jak náročný to bude až budeme mít vlastní?? Každý týden se trmácet stovky kilometrů pro malou a pořád do kola. Taže přemýšlím, jestli by mi nebylo líp s chlapem kterého nebudu tolik milovat, ale bude bez závazků???? Samozřejmě mě taky napadá, že pokud se zadařilo, dostanu se na druhou stranu. Já budu ta se závazkem!!! Ach jo! Navíc se objevil někdo s kým je mi fajn, ale nikdy ho asi nebudu milovat tak jako přítele! No a co teď s tím?????? Já vážně nevím jestli ten život co mě čeká s přítelem dokážu vydržet! Asi to některé z vás nepochopí, ale já to prostě psychicky nezvládám už teď, natož s miminkem!

No jsem zvědavá na vaše názory ať jsou jakékoliv! :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2451
27.12.10 08:22

Asi názor kterej nechceš slyšet, ale o tom jsi měla přemýšlet než jsi si miminko pořizovala. Tohle nechápu…člověk se snaží aby otěhotněl, společně něco budujete, a jen co se zadaří tak pochybnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
27.12.10 08:25

Já myslím že se dá určitě dané situaci přizpůsobit, teď tě jen děsí ta změna, kteoru si neumíš představit. Ale ještě se nic neděje a už panikaříš…pro holčičku může jezdit přítel sám, ne? A péči o dvě děti zvládneš, neboj, překonáte začátek a pak bude vše ok. Jak je holčička stará?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.10 08:40

Tak my máme s manžou dítě---vytoužené a on má ještě děti 2......
A kolikrát už jsem si řekla----stojí mi toto vše za to????
ale ano---stojí,protože on mi za to stojí.Děti tady jsou skoro půl měsíce,je to náročný jak na organizaci,tak na prostor doma…
Někdy mám takový depky,že musím vypadnout pryč.
Ale druhý den je to zase v pohodě a jdeme dál.

• Citovat
  • Upravit
14335
27.12.10 08:53

Já bych řekla, že se ti bouří hormony :think: Kdyby to tak bylo vážné, tak už takto přemýšlíš dřív a vůbec do dítěte nejdete.
Zkus se nad tím trochu zamyslet, jak je jeho dcera, stará, jestlis i rozumíte, třeba nakonec bude ráda, pomůže ti, vránci jejich možností.
Je jiná, kdyby si s ní měla dřív nějaké konflikty, tak bych to chápala, že máš z toho nervy, ale pokud ne, tak si myslím, že se nemáš čeho bát.
Mimichodem je tam snad i tvůj manžel, aby se i on přizpůsobil, i když tam bude mít dceru, tak se i on víc zapojovat .S prací, se zábavou atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janina_M
27.12.10 09:00

No, tak to tedy se nestačím divit! Máš zřejmě hodného, milujícího manžela se kterým čekáš mimčo. Napřed Ti nevadilo, že má už dítě a teď navíc se objevil v Tvém životě kdosi, koho jak říkáš milovat nebudeš! Co chceš vlastně slyšet? Prestaň být sobecká!

• Citovat
  • Upravit
Janina_M
27.12.10 09:00

No, tak to tedy se nestačím divit! Máš zřejmě hodného, milujícího manžela se kterým čekáš mimčo. Napřed Ti nevadilo, že má už dítě a teď navíc se objevil v Tvém životě kdosi, koho jak říkáš milovat nebudeš! Co chceš vlastně slyšet? Prestaň být sobecká!

• Citovat
  • Upravit
22163
27.12.10 09:14

asi odpovím jako ti tu odpoví spousta holek - dítě by mělo přijít až ve chvíli kdy víš, že ten s kým seš je ten který má být otcem a kterého jako otce chceš… a ne otěhotnět a řešit jestli být s tím nebo s jiným…
tohle si musíš vyřešit sama v tom ti nikdo odpověd nedá.. možná už jen pracují hormony,… a jinak bys to jako netěhotná ani neřešila..
tak to vyřeš co nejlépe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
27.12.10 10:05

Připojím se k ostatním, nad tím jsi měla přemýšlet dřív :nevim:

1. pro holčičku asi nebudete jezdit všichni i s miminkem, doveze ji otec ne? Takže ty se nikam trmácet nebudeš :nevim: Můj přítel má taky dva syny, teď už puberťáky, ale když jsou u nás, stará se převážně on. Přítele pořádně zapoj, je to jeho dítě, ty se budeš věnovat miminku. Nepíšeš, jak je holčička stará, ale třeba bude vydatně pomáhat :) (U nás je mladší puberťák výborná chůva :palec:)
  2. Pokud je „někdo, s kým je ti dobře“, tak jeho číslo vymaž z telefonu a nestýkej se s ním. Sejde z očí, sejde z mysli. Je pravděpodobné, že kdybys zničila fungující vztah a šla do nového, bude tě nový chlap stejně něčím štvát. Třeba si nemyje ruce po záchodě, nechává rozkopnuté boty v předsíni, dívá se v ložnici na televizi… doplň dle libosti :) Je blbost ničit fungující vztah kvůli chiméře. Žít s někým je něco jiného než plkat u kafíčka. Mmch. on by do vztahu šel? S těhotnou? :think:?
  3. Už nerozhoduješ jen sama za sebe, ale i za případné dítě. Proč mu chceš měnit otce? A to se ještě ani nenarodilo… Biologický otec (pokud normálně funguje) je nejlepší. Určitě budete zkoumat, komu je miminko podobné, po kom má nos, že vypadá jako tatínek, když byl malý atp :)
  4. Neboj, všechno zvládneš :) Pro hodně z nás bylo dítě skok do neznáma, nedokázaly jsme si to představit. A teď jsme rády za toho drobka, který se umí tak krásně smát, i když někdy zlobí :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101567
27.12.10 11:00

Nepíšeš jak dlouho si těhu, ale pokud je to relativně čerstvé, tak jsou tvé pochybnosti normální… člověk se snaží o dítko, pak se to povede a nastanou pochybnosti, zda to zvládne… takže jak píše chuanitka, nestýkej se s tím s kým je ti dobře, ať aktuální vztah nějak nepokazíš a buď v klidu, určitě to zvládnete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.12.10 11:43
Anonymní píše:
Každý týden se trmácet stovky kilometrů pro malou a pořád do kola. Taže přemýšlím, jestli by mi nebylo líp s chlapem kterého nebudu tolik milovat, ale bude bez závazků???? Samozřejmě mě taky napadá, že pokud se zadařilo, dostanu se na druhou stranu. Já budu ta se závazkem!!! Ach jo! Navíc se objevil někdo s kým je mi fajn, ale nikdy ho asi nebudu milovat tak jako přítele! No a co teď s tím??????

A jsi si jistá, že chceš být s tím, kterého teda tak moc miluješ, jsi s ním asi těhotná a jezdíte pro jeho dcerku?
:think:
Nebo jsi se už rozhodla, že budeš s tím druhým?

Proč tu malou třeba nějak občas nedopraví k vám jeho bývalá žena? Nejde to? Nemá jak?
A proč bys musela jezdit s miminekm i Ty pro malou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
etatinek
27.12.10 13:18

Holky to tu už všechno asi řekly, taky nechápu, proč by ses měla ty trmácet s mimčem xx kilometrů, to zvládne přítel sám, ne?? Ale ty ho asi potřebuješ mít pod dohledem, jinak by ses ukousala žárlivostí…

Pokud nejsi žárlivá a nepotřebuješ být s ním stále a pořád, tak je to jednoduché, ty budeš s prckem doma a přítel si pro svý dítko dojede a přiveze ho k vám… Taky určitě nenechává jeho péči na tobě, ale stará se on, ne?? Takže on se postará o svý dítko, ty o mimčo, až bude větší, tak se nějak prostřídáte, třeba i jeho dcerka vypomůže pokud už je větší atd…

To zvládneš neboj… Taky si myslím, že ti už hormony zaplavujou mozek a řešíš věci, které až přijdou, budou úplně normální a zvládnete je spolu s přehledem… :wink: :wink:

PS: Každéj trochu pěknéj a neokoukanéj chlap je skvěléj a ten pravéj a jedinéj na světě… Postupem času se ti ale otevřou oči a uvidíš, že takový opravdu není… :twisted: :twisted:

• Citovat
  • Upravit
18305
27.12.10 13:50

No a já už se jenom přidám k chuanitce a k etatínkovi… Všechno podstatné už bylo řečeno přede mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.10 16:15

Zkus se na to podivat z jine strany-ocima te male holciny..pro ni to bude taky tezke, ze tata se najednou bude mazlit s jinym ditetem, ktere ho bude mit porad pro sebe a ona jen obcas-bude se citit odstrcena, nechtena. Prosim, zkus se nad svoje pochybnosti povznest, jsi dospela, a radeji se to zkus ulehcit te male, to bude uzitecnejsi pro vsechny strany. Jednou muze byt v teze situaci i tvoje dite.
Jo a spis nez varianta Nebio otec bych radeji zustala sama-to jen tak na okraj z vlastni zkusenosti.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky