Golfky Baby Design Click - zkušenosti, reference

1650
15.1.18 19:45

Baby Design Click - zkušenosti, reference

Ahoj, uvažuju o koupi golfek baby design click, ale nikde nejsou žádné recenze, ani jsem je zatím nepotkala na ulici, v místní kamenné prodejně je nemají… Prosím o vaše zkušenosti :mavam:
Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
556
15.1.18 20:35

Dobrý den, kočárek sice nemám, vypadá hezky, ale mě by vadilo polohování páskem, ale jde o zvyk

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
15.1.18 22:35

@Martanka92 diky, to funguje jako popruhy u batohu? To jde asi celkem pomalu, ne? Vůbec jsem si toho nevsimla. A jake jine polohovani mivaji golfky? Dekuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
16.1.18 16:20

My měli na golfkách klasické polohování, jako u sporťáku. Nevím jak to přesně popsat a jaká je na tohle kočárku preska, ale spíš bych to srovnala jako s utažením gumičky na okraji bundz, jestli jste mě pochopila. Mě tohle polohování nevyhovolalo, tak ho nemáme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
25.11.18 22:17

Baby design click -delka, jizdni vlastnosti

Prosim, obnovuji diskuzi. Hledám nejaky lehky sportak/golfky..narazila jsem na baby design click. Jake ma prosim jizdni vlastnosti? Nemusi se s nim jezdit jen po chodniku? Mala spi prevazne v kocaru, tak bych ji nechtela vyklepat.
A druhy dotaz, neni zas tak malá :D uz ted ma 73cm (v 8 mesicich)..a nikde neni uplne jasne, kolik je vnitrni kompletni delka (kdyz je dite v lehu). Nevite prosim?
Moc dekuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
1.12.18 22:07

@Veverice4 ahoj, babydesign click mame od jara. Dcera má asi 88cm, na délku má ještě rezervu a už jezdí i ve fusaku a v péřovce (je ale hubená). Jízdní vlastnosti nevím jak popsat. Kola jsou rozhodně lepší (větší, bytelnější) než u těch nejlevnějších golfek. Odpružení trochu má. Jezdíme hlavně po Praze po kostkách a nikde se nezasekne. Byli jsme s ním v létě na dovolené a třeba na štěrkové cestě OK, ale v písku nejede (asi jako většina kočárů). Je super lehký. Ale nemá velká nafukovací kola jako Lupo, s tím se mi jezdilo líp. S BD Lupo jsem byla hodně spokojená, s clickem míň, ale jiný kočár nehledám. Lepší jízdní vlastnosti bude mít asi Joie nebo i Valco, ale ty jsou zase těžší, zaberou víc místa a jsou také dražší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
1.12.18 22:11

@Veverice4 ještě k tomu „vyklepani“… Mně prislo to operadlo kočáru docela tvrdé, nepohodlné, takže jsem v létě používala podložku (i kvůli vzhledu) a teď máme fusak. Srovnávám s BD Lupo, který je více polstrovaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.12.18 23:37

@Lu1234 Moc dekuji za info. :kytka: Nakonec ho asi ale nekoupime. Vypada to, ze zvolime bud joie nebo britax z druhé ruky…chci to jako druhy kocar a jezdime hodne po lesnich cestach.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1650
2.12.18 12:20

@Veverice4 joie bude na lesní cesty super. Maji ho dvě kamarádky a jsou moc spokojene, určitě to bude dobra volba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí